FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobro ovo izgleda, ima ovdje malo distorzije sociva kamere, pa izgleda krivo, ali to ce se svakako jos poravnat. Taman do februara i da se fino slegne
Rashid je bivsi. Odlazi u Metalac Gornji Milanovac (Srbija).
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dugo je i bio
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Garant ga i oni dugo pratili i skautirali

Onda bi od stranaca imali:Musa,Cirjak,Avramovski,Ikic.Pretpostavljam da sva 4 ostaju osim Avrama mozda koji je bio upitan.Treba to jedno mjesto stranca iskoristiti i dovesti kako treba napadaca,nema hljeba od ovi domaci to nam je valjda jasno do sada.
Drago mi je sto brzo napreduje postavljanje trave,samo da nam nisu sta sfuserili.Steta zbog padavina.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 11 dec 2022, 14:21, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sad će još malo dva mjeseca otkad smo ostali bez trenera, i mi i dalje nismo nikog doveli
A sudeći prema dešavanjima, čisto sumnjam da ćemo ga i dovesti u narednih 10 dana
Naravno, SD je posebna priča.

A sudeći prema dešavanjima, čisto sumnjam da ćemo ga i dovesti u narednih 10 dana

Naravno, SD je posebna priča.

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
pisao ja već prvog decembra piši propalo ovu i sljedeću sezonuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 dec 2022, 14:21Sad će još malo dva mjeseca otkad smo ostali bez trenera, i mi i dalje nismo nikog doveli![]()
A sudeći prema dešavanjima, čisto sumnjam da ćemo ga i dovesti u narednih 10 dana![]()
Naravno, SD je posebna priča.![]()
NEMA NAZAD
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Nadam se da će sjetit da pokriju ovaj teren inače ovaj teren upitne kvalitete neće preživjeti sarajevsku zimu
- JavierBosnia
- Kontakt:
Cekaj, sta?SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑11 dec 2022, 16:03Nadam se da će sjetit da pokriju ovaj teren inače ovaj teren upitne kvalitete neće preživjeti sarajevsku zimu

Ti bi ga pokrio najlonom i mislio ako ne pada snijeg na travu dobro je. Nema veze sto je minus svakako? Nece njemu od snijega nista biti, samo da do Nove godine ne bude nekih vecih padavina i minusa (a ne bi trebalo) i trava ce vec da ojaca i primi se i kasnije nema problema.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
U pravu si. Svakako dok mi trenera nađemo, i bit će maj/juni. Pa dok on dovede koga hoće, dok se oni “uigraju” eto opet otkaza i sve u krug već zadnjih 100 godholyman je napisao/la: ↑11 dec 2022, 14:26pisao ja već prvog decembra piši propalo ovu i sljedeću sezonuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 dec 2022, 14:21Sad će još malo dva mjeseca otkad smo ostali bez trenera, i mi i dalje nismo nikog doveli![]()
A sudeći prema dešavanjima, čisto sumnjam da ćemo ga i dovesti u narednih 10 dana![]()
Naravno, SD je posebna priča.![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Prvi koncert i teren je gotov...JavierBosnia je napisao/la: ↑11 dec 2022, 16:09Cekaj, sta?SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑11 dec 2022, 16:03Nadam se da će sjetit da pokriju ovaj teren inače ovaj teren upitne kvalitete neće preživjeti sarajevsku zimu![]()
Ti bi ga pokrio najlonom i mislio ako ne pada snijeg na travu dobro je. Nema veze sto je minus svakako? Nece njemu od snijega nista biti, samo da do Nove godine ne bude nekih vecih padavina i minusa (a ne bi trebalo) i trava ce vec da ojaca i primi se i kasnije nema problema.
Danas trebao biti razgovor sa Zekicem i nasi se nisu pojavili iz nekog razloga.
Fuj kakva gamad vodi klub !!!
Fuj kakva gamad vodi klub !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Jest to Sinan pise ili ko?
- SarajevoForza
- Kontakt:
Molim te reci da preuveličavaš. Ako je to stvarno istina, onda je sva daljnja diskusija oko uprave suvišna (i do sad je bila).
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Ma ja imam osjećaj da ova uprava hoće da NAS sroza skroz,ja ni ovom Mirviću nevjerujem više nažalost
Lik koji mi je prvi rekao za Zekica kad su svi pisali da je Robi zavrsen mi je ovo reko. Nema razloga da ne vjerujem...SarajevoForza je napisao/la: ↑11 dec 2022, 16:32Molim te reci da preuveličavaš. Ako je to stvarno istina, onda je sva daljnja diskusija oko uprave suvišna (i do sad je bila).
Ne znam, koji ti je cilj da ovo radiš ?NazorUso je napisao/la: ↑11 dec 2022, 16:42Lik koji mi je prvi rekao za Zekica kad su svi pisali da je Robi zavrsen mi je ovo reko. Nema razloga da ne vjerujem...SarajevoForza je napisao/la: ↑11 dec 2022, 16:32Molim te reci da preuveličavaš. Ako je to stvarno istina, onda je sva daljnja diskusija oko uprave suvišna (i do sad je bila).
Gdje ćeš vjerovati gledaj kako su organizovani koliko je mjeseci prošlo od odlaska Dudića oni ništa. Bog dragi zna šta oni rade. Skoro 10 godina kako je Tan ovdje gdje je taj pomak o kojem se priča? Svake godine ista priča okrećemo se akademiji, moramo se strpiti, ne možemo odmah očekivati napredak i bla bla bla. Jedina šansa da napredujemo jeste da dođe neko kao Nam kojeg u zadnje vrijeme sve više priželjkujem te odlazak prokletog Tana.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Sta konkretno ?fks74 je napisao/la: ↑11 dec 2022, 16:46Ne znam, koji ti je cilj da ovo radiš ?NazorUso je napisao/la: ↑11 dec 2022, 16:42Lik koji mi je prvi rekao za Zekica kad su svi pisali da je Robi zavrsen mi je ovo reko. Nema razloga da ne vjerujem...SarajevoForza je napisao/la: ↑11 dec 2022, 16:32
Molim te reci da preuveličavaš. Ako je to stvarno istina, onda je sva daljnja diskusija oko uprave suvišna (i do sad je bila).
Hoces reci da je bio sastanak danas ? A svi znamo da je za danas bio najavljen...