FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Au sramote
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
E ne znam... Ne bih da pisem odmah protiv Mirze hajmo dat mu par kola da vidimo hoce li sta uraditi pa cemo ili u zvijezde ga zakivati ili mu se nalajati s istoka.
Prioritet akademija otuste sv ekondicione iz akademije, maknu najboljeg trenera u akademiji da radi "individualno"...
dovede se Mirza za trenera... evo neka mi neko objasni kako?
dovede se Mirza za trenera... evo neka mi neko objasni kako?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- f0rest1946
- Kontakt:
De ba jel me **** da se ovo desava?
- feniksptica
- Kontakt:
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Nadam se da je danas neki praznik zajebancije... Ne mogu da vjerujem da je istina
Ne da smo otisli korak unazad nego jedno 20 godina, fuj.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
do nekih boljih vremena....
**** im nanu naninu, od mirvica preko ajle do mirze.
**** im nanu naninu, od mirvica preko ajle do mirze.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Sada smo i definitivno dotakli DNO ! Ne zna se šta je gore trener ili pomoćnici. Stroga MAHALA.
Definitivno odustajem od Sarajeva.
Trebamo organizovati mjesto gdje navijači mogu vratiti svoje godišnje i članske karte
Definitivno odustajem od Sarajeva.
Trebamo organizovati mjesto gdje navijači mogu vratiti svoje godišnje i članske karte
Ajla **** ti rod i porod onaj gurbetski
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Jel moguće da ima ljudi koji kažu da mu se pruži prilika pa cickovo ulje kosica nije imao angažmana haman 4 godine šta će ba on napravit? Pišam mu se u usta žvaljava i njemu i sinovima mu
Ovo je cirkus
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I dalje idem na stranicu u nadi da sam nešto fulio
pa za ovog je Husref trener, bukvalno Ancelotti

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- f0rest1946
- Kontakt:
I to gledaj pomocnika i uhljeba dan te yebo niko nigdje nije radio do sad..
Nek upisu sebi danasnji dan ovaj, kad je ko zna koliko raje udaljeno od kluba i prestaje isti pratiti. Nabijem te Mirvicu na qrac, pa da je onaj Fudo Zaganor dosao onda, ne bismo ovakav cirkus bili jbt! Ima li taj moron ikakvog mozga, sta mu je??
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ipak je ovo dobro. sada znam da me klub ne zanima. i necu gubit pare, zivce zbog tog smeca.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Izgleda da nije raja lagala kad su govorili da Mirvić i Aza Kamikaza uzimaju pare na onim divljim rezultatima.
Na kraju svega koliko god sam vjerovao da bi nesto moglo biti od Sarajeva, sada je i zvanično da je ovo sve do sad bila šuplja priča, postali smo klub preko kog je Mirvić pere pare i očigledno je da nam je u idućim godinama sredina tabele i da su Sarajevski klubovi dopustili da dominaciju ligom imaju Borac i Zrinjski.
Na utakmice cu ići zbog Sarajeva, išao sam u najgorim vremenima, ići ću i sad, ali još jednom Mirviću **** ti žensku stranu uže i šire porodice.
Na kraju svega koliko god sam vjerovao da bi nesto moglo biti od Sarajeva, sada je i zvanično da je ovo sve do sad bila šuplja priča, postali smo klub preko kog je Mirvić pere pare i očigledno je da nam je u idućim godinama sredina tabele i da su Sarajevski klubovi dopustili da dominaciju ligom imaju Borac i Zrinjski.
Na utakmice cu ići zbog Sarajeva, išao sam u najgorim vremenima, ići ću i sad, ali još jednom Mirviću **** ti žensku stranu uže i šire porodice.
Jos uvijek citam i ne vjerujem, pa ovo je stvarno smijesno, nakon šatro Prosineckog, ovaj ublehas sjeda na klupu. Al najgore od svega sto me ne bi cudilo da napravi neke rezultate, jer vecinom koga mi popljujemo i ko nam je ka*ina teska, nesto od njega i bude. Nema druge nego se nadati nekom cudu. Ako nista bice mi lakse ako ne bude igre, onako sam se nervirao jer sam smatrao da neko strucan koliko toliko je na klupi, od ovog se mozes jedino iznenaditi ako nesto pozitivno napravi.
Trenutno korisnika/ca: alacious, Amazon [Bot], amypitar, bosnas_, Burberry46, casual033, Jadnimi, keli, rimljanin90, TETRAPAK, THEC, Varijantas8 i 85 gostiju.