FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nasa liga je proglasena najgorom ligom svijeta..
Nasi igraci se nigdje nisu pokazali u zadnjih 10 godina.(ni jedan)
Dzeko je jedini igrac koji nesto valja al zeljo ima samo 15% zasluge za njegov uspjeh (i u tih 15% zeljo je ima srecu sto nije imo odakle da namakne 75 k km pa je Dzeko zalago za dug
Nasi igraci sto igraju po turskoj madjarskoj su u klubovima iz sredine tabele nikako ulogu glavnog igraca igraca koji radi prevagu mozda Visca ..
Reprezentacija i A I B uzasne i bilo kakav kvalitet sto ima to dolaze od djece koja su rodjena vani. Dijasporci
Pidro saban suarez gasal mihojevic catakovic dal nisu nista pokazali
Kova cimi jesu ali moramo negdje pocet moramo neke pare i uzet (iako one jesu smjesne al akademija nije dzaba) bar sa ovim propalim igracima koji nista nisu uradili vani smo poplacali minuse akademije od cimija i kove smo nesto i zaradili plus realno svi oni su bolje igrali od svih ostali stari igraca koje smo doveli a za dosta manje pare sto je itekako plus..
Da neduzim moramo se dokazat na trzistu cak ako to znaci da ponekad talentovanig igraca da damo i Dzaba
Nasi igraci se nigdje nisu pokazali u zadnjih 10 godina.(ni jedan)
Dzeko je jedini igrac koji nesto valja al zeljo ima samo 15% zasluge za njegov uspjeh (i u tih 15% zeljo je ima srecu sto nije imo odakle da namakne 75 k km pa je Dzeko zalago za dug
Nasi igraci sto igraju po turskoj madjarskoj su u klubovima iz sredine tabele nikako ulogu glavnog igraca igraca koji radi prevagu mozda Visca ..
Reprezentacija i A I B uzasne i bilo kakav kvalitet sto ima to dolaze od djece koja su rodjena vani. Dijasporci
Pidro saban suarez gasal mihojevic catakovic dal nisu nista pokazali
Kova cimi jesu ali moramo negdje pocet moramo neke pare i uzet (iako one jesu smjesne al akademija nije dzaba) bar sa ovim propalim igracima koji nista nisu uradili vani smo poplacali minuse akademije od cimija i kove smo nesto i zaradili plus realno svi oni su bolje igrali od svih ostali stari igraca koje smo doveli a za dosta manje pare sto je itekako plus..
Da neduzim moramo se dokazat na trzistu cak ako to znaci da ponekad talentovanig igraca da damo i Dzaba
Samo vi psujte Amidzu i Mirvu...ako to psovanje dodje do njih pa se Amidza naljuti pa vam promijeni boju kluba 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ima li neki praznik prije Hanuke i Božića? Ljudi dragi ja ne mogu da vjerujem

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mahala uzima i izvlaci novac iz kluba. Ne znam kako je Mirvic na sve to pristao, ali je ocito da mahala i podzemlje upravlja sa Saraj.i dobro se kite time. Jadnij smo od propalog Zelje. Ljudi su institucija za nas i bez para. Fuj ba

OD DANAS KRECE NASA MRZNJA
MOJE DIJETE CE VJECNO DA VAS MRZI
DOK BUDE TUKO STRUMFOVE IZ SUSJEDSTVA
**** VAM MATER U PICKU
Zadnja izmjena: holyman, dana/u 12 dec 2022, 14:31, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD
- napoleon72
- Kontakt:
Kad je nas nekoliko ovdje pisalo da Mirva hoce da nas ugasi, u zvijezde ste ga dizali. Frajer nema ciste namjere ba, pere pare preko nas. Buraz mu se vrti oko Zelje, on zaposlio nesposobne navijace Zelje u klub, sponzorise mafijase preko kluba... Eto branite ga sad, dezurni advokati, yebo vas on. Yebem ti dan kad si dosao u klub seljacino mahalska.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Nek mi neko opali samar molim vas, jel sanjam.?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Sada ide svaki dan neki clanak kod Sinana.
BH Telekom je klub postao u smislu zapošljavanja,familija,drugovi,trebe,poznanstva i to je to.
Nema covjek realno sta kontruktivno napisat,nema smisla zivce trgat.
Moj vam je savjet cuvajte sebe ljudi j.ebo njih,nisu vrijedni.
Nema covjek realno sta kontruktivno napisat,nema smisla zivce trgat.
Moj vam je savjet cuvajte sebe ljudi j.ebo njih,nisu vrijedni.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nadam se da je ovo neka šala, največeg ublehaša u klupskoj historiji imenovali za trenera
Dakle, u decembru 2022 možemo slobodno zaključiti da Evropu nečemo vidjeti prije ljeta 2024, a tada nečemo biti nositelji ni u prvom pretkolu Konferencijske lige.

Nema šta ljudi jedino bojkot preostaje ovo se ne da trpiti, hoćemo li makar jednom u životu nešto uraditi dobro za klub?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Dabogda svi ligamente pokidali i ispali iz ligr
Nek niko ne igra
Joj svani prvo kolo samo da dodjem da vas hraknem i nikad vise ne dodjem u sarajvl
Nek niko ne igra
Joj svani prvo kolo samo da dodjem da vas hraknem i nikad vise ne dodjem u sarajvl
NEMA NAZAD
Dno je iznad nas trenutno! Dno je daleko iznad nas, tako smo s ovim pali. Yebo li ti Mozzart sve sto imas Mirvicu! Sad je svima jasno da ti namjere nisu ciste i da nisi nikakva naivna budala!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Hocemo trenera sa trofejima, eto nam ga 

- f0rest1946
- Kontakt:
Ma kakva Mahala, retardirani Mirvic pere pare il vec sta radi.
Pogledaj prije ovog ko ti je bio trener bgti nikakve veze nema mahala.
- napoleon72
- Kontakt:
Nadam se da ce Horde fkt povest bojkot protiv kluba. Koga znate da hoce na tekmu ne dajte mu, pare za clanske trebamo skupit i dat u humanitarne svrhe, pokazat Mirvi sta mislimo o njegovom Sarajevu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Trazio se podoban a ne sposoban. Taman da se pere lova i da kladara radi, da se ne buni i klima glavom. Idealno za njih, ugodno s korisnim.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 12 dec 2022, 14:36, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Obuci nagrada jer ne zna pricati
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Google Adsense [Bot], guadalupe, Haksss, mercurial, NazorUso, NeSamSafetee, Posejdon, Vrhbosnian i 86 gostiju.