Evo pa branite sad mirvica, aylu i ostale ublehe oko kluba koje ne znaju pravila fudbala i koje je mirza varesanovic ubijedio da je pravi za ovaj poso.
I da, ne valja robi, ne valja dudic, pa i husref koji bi svakako podijelio navijace je Ancelotti za ovog levata.
Ima li i kakav igrac da je 5 godina bez kluba, da i njega udomimo?? Aylah, Mirva, Mirza, Potura, Hadzija! Mi ako se ne ugasimo s ovim ublehama, to je cudo neviđeno sto kaze onaj majmun sto gleda u fildzan nasem krmku!
Mahala uzima i izvlaci novac iz kluba. Ne znam kako je Mirvic na sve to pristao, ali je ocito da mahala i podzemlje upravlja sa Saraj.i dobro se kite time. Jadnij smo od propalog Zelje. Ljudi su institucija za nas i bez para. Fuj ba
Lagano zapišavanje ,vec pocinjem misliti da ovo namjerno rade.Sve je u kontru bukvalno.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Koga ce Obuca mutavac da trenira i nauci? Pa nakon ovih sjajnih rezultata dobio bi nogu za sva vremena,za nas su hrvati institucija,kakva drzava takav i sport. Dovedite Stojnica za kondicionog,Muminovica za trenera golmana,Keljmendija neka im dize moral
Haram im bila svaka marka, ko god ode na tekmu ili u fanshop i da ovim prevarantima i jedan fening je protivnik ovog kluba. Ovo je i definitivno pokušaj rušenja fudbalskog kluba Sarajevo.
JEDINO sto mi je logicno u ovom trenutku da su se Tan i Mirvic na onom sastanku dogovorili da zavrnu pipu, pa su ovom nehljebu ponudili 500 maraka platu, a on jedva docekao. Nista drugo nema logike.
Ko ce ba ovog hadalja slusat od igraca, ko ce ga za ozbiljno uzeti. Lik 4 godine nema posla halooooo.
E ne znam... Ne bih da pisem odmah protiv Mirze hajmo dat mu par kola da vidimo hoce li sta uraditi pa cemo ili u zvijezde ga zakivati ili mu se nalajati s istoka.
Ma nema ovo veze s Mirzom, na kraju znam ga i privatno i fakat nemam nista protiv njega. On ce radit kako najbolje zna. Problem je da je sad vise nego evidentno da je nas vrli investitor ubleha kakva se jos nije pojavila u klubskoj istoriji a kandidata za tu vrstu titule je tovar. Sad je valjda svima jasno da je Sarajevo njemu samo alatka za vlastitu promociju i publicitet a da njega fudbal apsolutno ni u putu nije sreo. Kad je mjenjao Sablica a nije mijenjao igrace odmah sam o tome pisao. Od tada je svojim potezima samo potvrdio da s njim klubu napredka nema. Kad za kifle nije bilo, i kad se po gradu skupljalo milju po milju da se ode na gostovanje u predkolima nismo imali ovako lose rezultate niti atmosferu. Jadno je ovo da jadnije ne moze…
Bravo Ismire, Bravo, djeca nam se smiju. Poslije Anele, Ajle, Hadžije ovo je slag na tortu. Otjera frajer hladno i ovo malo raje sto je pratila ove invalide.
Samo se ne treba zalijetat sa izborom trenera, a i sa novim igracima. Liga nam počinje negdje februara pa taman pred kraj januara to možemo sve srediti.
Jel Almir Turkovic slobodan? Sto sada legende ne psuju i prozivaju kad su rezultati najgori u historiji? Zato jer im je tu bio njihov pulen Duduk pa sad Varesanovic,Obuca i ostale ublehe sad im je srce na mjestu,vazno je Sablica da su razapeli,Vasovskog i svakog sa strane majku vam klosarsku,mahalasku sad necete bojkotovat na terenu jel tako smecari?