Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Cuj Pele u TOP 3 

A koji Ronaldo?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Remember, remember the 5th of November.
Nijedna svjetska momčad se ne može proglasit favoritom protiv jedne Argentine
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
A koliko ta trojica nabrojanih imaju zajedno osvojenih titula lige prvaka?Airwayes je napisao/la: ↑12 dec 2022, 23:20Sumnjam da ce cestitati. Ako ispadne i ne osvoji zakucat ce sebi posljednji ekser u raspravi za najveceg ikad. U biti biti ce izbacen iz top 3 svih vremena. A kao prva trojica ce ostati Ronaldo, Pele i Maradona.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑12 dec 2022, 23:17Meni samo zanima hoće li ovog puta Messi čestitati ili će odmah otići u svlačionicu.
Frajer pise kako su Xavi I Iniesta kanturine kojima je Messi napravio karijeru , a onda istog tog Messija stavlja u kos sa Rasfordomenobarca je napisao/la: ↑12 dec 2022, 23:53Nije ni trolanje za svakoga, nek bar pamti sta pise.Neki dan napisao da mu je Ronaldinho najbolji svih vremena a sad ga i ne spominje, kad vec hoces trolati onda se potrudi, ovako se blamiras.

Ja ga malo nalozio na kozoyeba Zidana i evo sta znaci kad se upali djecak kad mu taknes u Rokija

Al realno ne vidim razlog zasto bi Zidane siledjija bio bolji od Buskeca.Svi znaju kakvo misljenje imam o Buskecu, ali imao je vecu karijeru od Zidanea.Obojica imaju odlican roling i spori su.Alzirac je anti sportista.Pusi i udara igrace glavom.

- JosephNongeBoende
vidi ruke iza Kloppa

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Veceras kljuc pobjede ili poraza lezi u zatvaranju Kovacica koji igra fantasticno i ore teren.Njegov prvi korak ako se olako pusti , bit ce problema.Mora De Paul mesariti na njemu , dobit ce zuti u prvom poluvremenu 200%.
Jest slatko kad se naloze fanovi Barkelone, zauvijek ce ostati Messijevi dickrideri
Frajer ih nabi nogom kad im je bilo najteze, oni se jos uvijek hvataju za njega kao slamku spasa, ne bi li se imali o cemu raspravljat jadnici
. Naravno uzimajuci u obzir da je kantalonska olupina vec godinama kanta za nabijanje.

- napoleon72
- Kontakt:
Pa i jest. Tri SPa su tri SPa, frajer je 1958. i 1962. fakticki sam osvojio. 1958. imao 17 godina, zabio het trik u polufinalu i finalu. Nadji snimke utakmica iz tog doba, ili makar et iz 1970. kad se vec igrao malo "kvalitetniji" fudbal, frajer je bio ispred svog vremena. All rounder kao danas Messi, razigravao, zabijao golove, asistirao, svojim prisustvom na terenu je nosio ekipu.
Samo treba razdvojit doba u kojim se igralo, jer npr fizicki nijedan igrac iz tog doba ne moze parirat drugoligaskom igracu danas, tehnologija je drugacija, s drugacijim loptama se igra itd.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Jel mu bar veci od Giroudovog?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- DzananMusa11
- Kontakt:
Hajmo da se ostvari ovo predviđanjeDzananMusa11 je napisao/la: ↑22 nov 2022, 13:53A šta fali organizaciji prvenstva?
Savršeni stadioni, atmosfera svaku tekmu vrhunska, smeta nekom kroneru što ne može pivo da popije na stadionu? Nekom ped*ru što ne može majicu sa duginim bojama da razvuce il mamine mrezaste hulahopke da obuče na stadion?
Bravo Katarani za organizaciju, a problem ko traži i nađe ga, uvijek bilo.
Nakon ove tekmi mi naumpade SP u Portugalu u rukometu, Argentina odvali Hrvate u prvoj tekmi i osvojiše![]()

Ovo su mračne dubine foruma.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ne može se igrač gledat kroz trofeje, nije pojedinačni sport. A ovo što udara glavom nekog nema nikakve veze sa nogometnim umjećem.
Al onaj ulet sa "skidaj se da i tvoj prokomentarisemo" je nepravedno zapostavljen. Zaboravio sam koji forumas je to bio.

15.10.2013.
Al kakav review je brat dao u par recenica , kapa dole

Arsenalova tema dok je gorila od ovakvih postova.
Ma lozim ih malo.
To oko trofeja je kako kome odgovara.Kad se recimo gleda Messi njemu se kaze dobar je ali nije uzeo WC.
Milion primjera.
Ja ne gledam , Zidane je velik i kao igrac i trener.Reci da su Iniesta i Xavi dva prosjecna igraca zna se iz kojeg tabora dolazi pa malo da se podmetne mina i njima.
Sto se tice mog misljenja o Buskecu zadnjih 4-5 godina svi pratioci Pdfa Spanske lige znaju da sam najveci pljuvac doticnog , opravdano jer je lik skela.
- LlullSergio
- Kontakt:
Ma iz kojeg tabora dolaze, Goretzka vas prca godinama. De ne provaljuj se 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.