i bas dok pisem,odlicna lopta na desnu za Robbena i ovaj ubacuje Gomezu,korner samo,pa evo i drugi...preuzimamo inicijativu polako...
DAO SAM GOL ! DAO SAM GOL ! DAO SAM GOL

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
schweinsteiger je napisao/la:ne valja...stisli su nas pravo u ovih prvih 5 minuta,ne mozemo kako treba prenijet loptu na drugu stranu...
i bas dok pisem,odlicna lopta na desnu za Robbena i ovaj ubacuje Gomezu,korner samo,pa evo i drugi...preuzimamo inicijativu polako...
DAO SAM GOL ! DAO SAM GOL ! DAO SAM GOL![]()
![]()
![]()
poslovna tajnadon_burza je napisao/la: koliko ti stoji u ugovoru po golu i po nastupu?
dobro je zasad
I Gustavo je takodjer u problemima sa kartonima, jer ista brojka zutih kartica stoji pored njegovog imena kao i kod Svinje.geronimo je napisao/la: badstuber ponovo ispao, dobio je i zuti karton. nadam se da ce, sto se kartona tice, strijelac prvog gola ostati postedjen. jer onda bi falio u narednom mecu.
ribery k´o navijen, od robbena sam vise ocekivao.
hajmo ovo mirno privesti kraju, ali nece biti nimalo lako....
za prolaz i pobjedu protiv Intera nisu im potrebni stoperiGodfather je napisao/la:Jel se meni cini ili Bayern igra bez ijednog stopera na terenu...![]()
![]()
![]()
da ... jedini u zadnjoj liniji je Lahm na prirodnoj poziciji ...Godfather je napisao/la:Jel se meni cini ili Bayern igra bez ijednog stopera na terenu...![]()
![]()
![]()
Pa ako ovaj celavi Holandez bude razigran kao danas moglo bi u Italiji biti seksa i bez stopera...Predobar je 'ebem ga staklena...pazzoetoogol je napisao/la:za prolaz i pobjedu protiv Intera nisu im potrebni stoperiGodfather je napisao/la:Jel se meni cini ili Bayern igra bez ijednog stopera na terenu...![]()
![]()
![]()
schweinsteiger je napisao/la:Muller nije na visini zadatka danas i bas dok ovo pisem on dadne gol i sje-be me![]()
![]()
Takav ce i biti siguran sam 100%Omerbavarac je napisao/la:I na kraju Gustavo zavrsio na stoperu...![]()
Utakmica koja je zadovoljila samo neutralne navijace. Ja sam do 3:0 potrosio mnogo nerava, a krivaz za sve je ponajvise LvG i Gomez. Prvi sa svojim fix idejama a drugi sa svojim nastavkom promasaja.![]()
Prilike koje su se njemu ukazale su bile mozda i najbolje na utakmici, osim onih iz koji su postignuti golovi, ali ovaj promasuje li promasuje. Onaj gol bi svako od nas postigao.
Ne smijem ni da pomislim sta bi bilo da koristi vecinu prilika.![]()
Igrac utakmice po meni Ribery, koji je podsjetio na stare dane i onu 2007. kada je stigao u Bayern. Jednostavno za njega veceras nije bilo izgubljene lopte i moogucnosti da ga se zaustavi. Ovakav nam treba u srijedu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.