FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

schweinsteiger
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la schweinsteiger » 19 feb 2011, 18:38

ne valja...stisli su nas pravo u ovih prvih 5 minuta,ne mozemo kako treba prenijet loptu na drugu stranu...
i bas dok pisem,odlicna lopta na desnu za Robbena i ovaj ubacuje Gomezu,korner samo,pa evo i drugi...preuzimamo inicijativu polako...

DAO SAM GOL ! DAO SAM GOL ! DAO SAM GOL
:D :D :D :D
#miasanmia

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 19 feb 2011, 18:42

schweinsteiger je napisao/la:ne valja...stisli su nas pravo u ovih prvih 5 minuta,ne mozemo kako treba prenijet loptu na drugu stranu...
i bas dok pisem,odlicna lopta na desnu za Robbena i ovaj ubacuje Gomezu,korner samo,pa evo i drugi...preuzimamo inicijativu polako...

DAO SAM GOL ! DAO SAM GOL ! DAO SAM GOL
:D :D :D :D

koliko ti stoji u ugovoru po golu i po nastupu? :D

dobro je zasad
Thomas Müller - Fußballgott

pazzoetoogol
Kontakt:

Post Postao/la pazzoetoogol » 19 feb 2011, 18:45

pa dobro imate li vi stopera u ekipi, otkad je to Tymoschuk stoper :roll: ili Luis Gustavo lijevi bek :roll:
non siamo mai stati in B ! FORZA INTER

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 19 feb 2011, 18:52

don_burza je napisao/la: koliko ti stoji u ugovoru po golu i po nastupu? :D

dobro je zasad
poslovna tajna :D

ima li neko bolji link za stream,meni ovaj stalno zastaje :/
#miasanmia

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 19 feb 2011, 19:02

Jedan moj jaran bio kod trebe u dojclandu i zvala ga ova da idu gledati bayern

a ovaj mamlaz kakav jest kad je vidio otla i lela u prvoj postavi izaso sa stadiona
Thomas Müller - Fußballgott

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 19 feb 2011, 19:05

Kako se postavlja Tymoscuk i obraca paznju na napadace Mainza ,pitanje je vremena kad ce dati gol ,daj boze da Bayern zabije 2 ubrzo.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 feb 2011, 19:24

Dosta propuha u odbrani, sto nije bio slucaj u prosloj utakmici. Slabo markiranje igraca dovodi do cestih ispada a samim tim i do prilika za napadace Mainza.
Tymo jeste dobar igrac, ali za stopera nije nikako, bez obzira sto kako kaze LvG bolje otvara igru nego Breno.

Napad je ponovo vrlo dobar, probija se po strani i stvaraju prilike, ali nema onih izrazitih koji bi donijeli jos vecu prednost.

Ribery! :o :o
Ukljucio je motor u guzici. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 feb 2011, 19:28

eto @schweinsteiger, zabio si prvi gol glavom u bundesligi. :D
i to jos na asistenciju robbena (takodjer glavom).

bayern bolji do sredine prvog poluvremena, onda polako ubacuju u manju brzinu, nakon cega je mainz u nekoliko situacija imao povoljne prilike.
badstuber ponovo ispao, dobio je i zuti karton. nadam se da ce, sto se kartona tice, strijelac prvog gola ostati postedjen. jer onda bi falio u narednom mecu.
ribery k´o navijen, od robbena sam vise ocekivao.
hajmo ovo mirno privesti kraju, ali nece biti nimalo lako....
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 feb 2011, 19:32

geronimo je napisao/la: badstuber ponovo ispao, dobio je i zuti karton. nadam se da ce, sto se kartona tice, strijelac prvog gola ostati postedjen. jer onda bi falio u narednom mecu.
ribery k´o navijen, od robbena sam vise ocekivao.
hajmo ovo mirno privesti kraju, ali nece biti nimalo lako....
I Gustavo je takodjer u problemima sa kartonima, jer ista brojka zutih kartica stoji pored njegovog imena kao i kod Svinje.
Kad smo vec kod Brazilca, treba reci da je u prvom poluvremenu igrao i poziciju beka ali i poziciju zadnjeg veznog.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 feb 2011, 19:40

svajni propustio sjajnu sansu da zabije svoj drugi gol, ali odmah nakon toga....alles müller oder was :D
ponovo je assi upisao robi.
Vom Jäger zum Gejagten

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 19 feb 2011, 19:42

@geronimo
prvi priznat,sjecas se da su protiv leverkusena ponistili cist gol glavom :D

iz utakmice u utakmicu mislim da ovaj Gustavo nije za nas...pozicija lijevog beka mu nikako ne godi,a kad predje na sesticu sredina nam isto prazna i unistise nas on i Badstuber...

nisam ocekivao izmjenu Butt umjesto Krafta,ali vidjecemo sutra da li je zbog onog udarca u glavu,ili ga zeli na golu protiv Intera zbog iskustva :D

Muller nije na visini zadatka danas i bas dok ovo pisem on dadne gol i sje-be me :D :D

Robben dosta zatvoren,Gomez sazrio da izadje i Klose da dobije priliku,pogotovo sto je sad 0:2...
Schweini igrao kao prije i to mi je drago :D

da ovo sad privedemo kraju kako treba i to je to :D
#miasanmia

Godfather
Kontakt:

Post Postao/la Godfather » 19 feb 2011, 19:57

Jel se meni cini ili Bayern igra bez ijednog stopera na terenu... :o :o :shock: :shock:

pazzoetoogol
Kontakt:

Post Postao/la pazzoetoogol » 19 feb 2011, 19:59

Godfather je napisao/la:Jel se meni cini ili Bayern igra bez ijednog stopera na terenu... :o :o :shock: :shock:
za prolaz i pobjedu protiv Intera nisu im potrebni stoperi
non siamo mai stati in B ! FORZA INTER

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 19 feb 2011, 20:00

Godfather je napisao/la:Jel se meni cini ili Bayern igra bez ijednog stopera na terenu... :o :o :shock: :shock:
da ... jedini u zadnjoj liniji je Lahm na prirodnoj poziciji ...

Godfather
Kontakt:

Post Postao/la Godfather » 19 feb 2011, 20:02

pazzoetoogol je napisao/la:
za prolaz i pobjedu protiv Intera nisu im potrebni stoperi
Pa ako ovaj celavi Holandez bude razigran kao danas moglo bi u Italiji biti seksa i bez stopera...Predobar je 'ebem ga staklena...

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 19 feb 2011, 20:12

Danas sam posebno motrio igru našeg letećeg Holanđanina i baš se vidjelo da je često bježao od duela,vjerovatno imajući u vidu utakmicu u Milanu u srijedu.No i to je bilo dovoljno da napravi dvije asistencije i još par strašnih akcija.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 feb 2011, 20:27

schweinsteiger je napisao/la:Muller nije na visini zadatka danas i bas dok ovo pisem on dadne gol i sje-be me :D :D
:lol: :lol:
tomi mila je uvijek na visini zadatka, zapamti to, basti :D
solidno do vrlo dobrog, na momenta cak i odlicno. uglavnom taman. :D

kao sto kaze nas doki, masina je podmazana, zna se ko dolazi sljedeci pod njene tockove.
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 feb 2011, 20:34

I na kraju Gustavo zavrsio na stoperu... :lol:

Utakmica koja je zadovoljila samo neutralne navijace. Ja sam do 3:0 potrosio mnogo nerava, a krivaz za sve je ponajvise LvG i Gomez. Prvi sa svojim fix idejama a drugi sa svojim nastavkom promasaja. :evil:

Prilike koje su se njemu ukazale su bile mozda i najbolje na utakmici, osim onih iz koji su postignuti golovi, ali ovaj promasuje li promasuje. Onaj gol bi svako od nas postigao.
Ne smijem ni da pomislim sta bi bilo da koristi vecinu prilika. :o

Igrac utakmice po meni Ribery, koji je podsjetio na stare dane i onu 2007. kada je stigao u Bayern. Jednostavno za njega veceras nije bilo izgubljene lopte i moogucnosti da ga se zaustavi. Ovakav nam treba u srijedu. :D

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 19 feb 2011, 20:36

Omerbavarac je napisao/la:I na kraju Gustavo zavrsio na stoperu... :lol:

Utakmica koja je zadovoljila samo neutralne navijace. Ja sam do 3:0 potrosio mnogo nerava, a krivaz za sve je ponajvise LvG i Gomez. Prvi sa svojim fix idejama a drugi sa svojim nastavkom promasaja. :evil:

Prilike koje su se njemu ukazale su bile mozda i najbolje na utakmici, osim onih iz koji su postignuti golovi, ali ovaj promasuje li promasuje. Onaj gol bi svako od nas postigao.
Ne smijem ni da pomislim sta bi bilo da koristi vecinu prilika. :o

Igrac utakmice po meni Ribery, koji je podsjetio na stare dane i onu 2007. kada je stigao u Bayern. Jednostavno za njega veceras nije bilo izgubljene lopte i moogucnosti da ga se zaustavi. Ovakav nam treba u srijedu. :D
Takav ce i biti siguran sam 100% 8-) 8-)
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 19 feb 2011, 20:38

Dobro je :D

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.