FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- siroliver69
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Gdje je bosanska zastava na stolu!?
Bilo koja!? Kad vec ima Turska, gdje je i naša?
Bilo koja!? Kad vec ima Turska, gdje je i naša?
ayla SD drugim rijecima hadzija
Zadnja izmjena: FCUM, dana/u 13 dec 2022, 12:29, ukupno mijenjano 1 put.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ja ja ja
**** majku samo šator fali da cirkus bude kompletan

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svi smo mi ljudi i svi griješimo ali kako je moguće da neke osobe pogriješe 9 od 10 puta? To meni ne ide u glavu nikako.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pukla mi je čarapa???? 
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
e čuj seljančure nemoj ispred da se slikamo pukle su mi čarape
pu
pu
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
- FKSDoGroba
- Kontakt:
komad budale
FC United Of Manchester !
ma ko je puko čarapicu?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nemoj me ispred pukla mi je čarapa ?
Pu yebem ti ono sunce i dan kad sam počeo pratit ovaj klub, ima li kraja srozavanju ugleda najvećeg kluba u državi ?
Pu yebem ti ono sunce i dan kad sam počeo pratit ovaj klub, ima li kraja srozavanju ugleda najvećeg kluba u državi ?
Ali kakve veze ima što ne zna o fudbalu ništa, njen je marketing i to.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Jel iko od novinara postavio logicno pitanje tipa ko odredjuje i bira novog trenera,igrace itd.
Vec sam pisao i prije dolaska Mirze da mi radimo grešku time sto kucu gradimo od krova.Ti vec time vidiš da to ne funkciniše kako treba,taman da su za trenera doveli Guardiolu to nije logican slijed dogadjaja.Morao se prvo SD dovesti pa da on bira i aminuje sportskim odlukama.
I nek niko više ne govori zašto se Ayli prepisuju losi rezultati nema ona veze sa tim,Bogami na svakom pressu za nove igrace a evo i za trenera ja vidim njen lik u prvom planu.
Ako pricamo logicki ovo su sportske teme,ona kao neko "ko sa tim nema veze" nema sta tu pricat nit pametovat.Dakle direktno je umješana i u sportski dio(ovo sve logicki pricam gledajuci kao neko npr sa strane to).
Vec sam pisao i prije dolaska Mirze da mi radimo grešku time sto kucu gradimo od krova.Ti vec time vidiš da to ne funkciniše kako treba,taman da su za trenera doveli Guardiolu to nije logican slijed dogadjaja.Morao se prvo SD dovesti pa da on bira i aminuje sportskim odlukama.
I nek niko više ne govori zašto se Ayli prepisuju losi rezultati nema ona veze sa tim,Bogami na svakom pressu za nove igrace a evo i za trenera ja vidim njen lik u prvom planu.
Ako pricamo logicki ovo su sportske teme,ona kao neko "ko sa tim nema veze" nema sta tu pricat nit pametovat.Dakle direktno je umješana i u sportski dio(ovo sve logicki pricam gledajuci kao neko npr sa strane to).
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Sad smo znaci u bojkotu. Barem vecina ce ispostovati. Vjerovatno manji broj ce ici na utakmice. Sad mi svejedno zbog povratka na Kosevo. Na derbiju ce biti vise njihovih. Ceka nas mucenje. Uvijek neka negativa, uvijek nezadovoljstvo. Tacno mi dodje da sve ovo probam prestati pratiti. J.bo me svak sto ne navijam za neki evropski klub i ne nerviram se svake sezone ovako
Joj ove kurvetine, pa samo je za karanja ako i to, mrs iz kluba, ljudi ne shvataju vaznost ovog kluba za navijace, ali polako...
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Mirza će predlagat, ona dogovarat, sve sam više ubijeđen da sanjam, amin.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Lecler, NazorUso, newton_heath_lyr, PeppermintSA, perodeformero, Rajvosa4ever, rimljanin90 i 87 gostiju.