Mirvic kao i obicno bjezi od odgovornosti i jasnih objasnjenja. Odkako je dosao u klub davao je sture izjave i nikada jasno definisano poslovanje kluba, najavljivao nekakve sponzore strane doveo nam Oazu,najavio velika ulaganja doveo nam mirzu.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hadžić
Nema tog ugovora koji ne moze ponistiti obestecenjem,platis mu i haj vozdra,ako vec i to ne zeli onda de nemoj ga bar slusati majke ti,vucaraj ga po klubu al sta god on predlozi ti nemoj prihvatiti i rijesen problem,samo govori: neka hvala celavi al ne prihvata se prijedlog, problem je Mirvic sto ga podrzava i vjeruje mu.
Ja nisam za bojkot, pa vala da smo najgori na svijetu. Treba pruzati podrsku maksimalno. A te zelje da nas bude manje od njih na derbiju, to dovoljno govori o nama kao narodu. Isto ti je i u politici, samo balije razjedinjeniTatamata1946 je napisao/la: ↑13 dec 2022, 12:34Sad smo znaci u bojkotu. Barem vecina ce ispostovati. Vjerovatno manji broj ce ici na utakmice. Sad mi svejedno zbog povratka na Kosevo. Na derbiju ce biti vise njihovih. Ceka nas mucenje. Uvijek neka negativa, uvijek nezadovoljstvo. Tacno mi dodje da sve ovo probam prestati pratiti. J.bo me svak sto ne navijam za neki evropski klub i ne nerviram se svake sezone ovako
Ma ne pušim ja više tu priču oko Sabrine i njegovog ugovora.
Majko draga, je li moguce ovoliko srozavati ugled kluba i funkciju koju obnasas? Pa isto da se trude da ispadnu sto veci debili..
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bhfanatic14, boki86 i 51 gost.