Pa za ovo ide krivična prijava i zabrana prilaska Koševu na 25 godina
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma jednostavno umjesto clansrine klubu clanska u udruzenju navijača.Hajdeee je napisao/la: ↑13 dec 2022, 12:53Samo jake HZ i udruzenje navijaca, i NASA SLOGA, su garant za nesto.
Budite pametni. Podrzite UNFKS.
Pratite daljnje instrukcije.
Za Aylu, Anelu, Azru, Emira & CO.
Raspitajte se posto tada i niste pratili FK Sarajevo, kroz sta se sve proslo i sa kakvim se ljudima borilo i izborilo. I sa vama cemo. Jer mi nemamo prostora za povlacenje. Mi smo Sarajevo.
Kome je on udovoljavao ba, šta napriča ti, napravio od kluba leglo uhljeba.hurem je napisao/la: ↑13 dec 2022, 12:53Mirvic vam je ispunjavao sve zelje, od trenera preko igrača. Svi ste mu davali podršku i aminovali pojačanja. Bilo je tu i pogrešnih poteza, naravno.
Nije išlo. Ne zbog njega jer je on svoj dio posla bio poprilično dobro odradio.
Sada je odlučio pokušati na drugi, od strane navijača neodobravajuci način...možda koliko toliko upali.
Opet ću reći...Mirza je 5x bolji izbor od Robija!
Sretno i Varesanovicu i Mirvicu.
Nek je udario kontru. Drago mi je zbog toga.
Drago mi je i sto su se mnogi spustili na zemlju s obzirom koliko su se u avgustu bili uzdigli, uzoholili.
Koliko toliko pokriješ organizaciju domaće utakmice ako imaš 4K ljudi na tribinama, a ovako će dolaziti 200-300 i odmah investitor mora više dati.BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑13 dec 2022, 13:01Sta mi mozemo postici bojkotom, msm da ce to njima vise odgovarat iskreno..
Ma sve brate, samo da izdbori, ja sam bas bas sokiran.H8Z7 je napisao/la: ↑13 dec 2022, 13:03Koliko toliko pokriješ organizaciju domaće utakmice ako imaš 4K ljudi na tribinama, a ovako će dolaziti 200-300 i odmah investitor mora više dati.BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑13 dec 2022, 13:01Sta mi mozemo postici bojkotom, msm da ce to njima vise odgovarat iskreno..
Sve ima svoj razlog. Tajming za pocetak, i tempirani kraj bojkota, kada za to dodje momentum.BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑13 dec 2022, 13:01Sta mi mozemo postici bojkotom, msm da ce to njima vise odgovarat iskreno..
Nevjerovatno, i sad ne mogu da se dozovem da je neko povjerovao da direktorica kluba nema nista s klubom, osim eto marketinga valjda...napoleon72 je napisao/la: ↑13 dec 2022, 12:57Gdje su sad oni sto su govorili "kakve veze Ayla ima sa igracima i terenom"? Jeste li fakat naivni pa da mislite da se i do sad nije pitala nista?![]()
A ublehe iz kluba su dovele do tog da ce Merso zavrsit karijeru pred praznim stadionom. Odnosno, pred 2-3 hiljade gurbeta.
Nek Mirva finansira sve.Hajdeee je napisao/la: ↑13 dec 2022, 13:05Sve ima svoj razlog. Tajming za pocetak, i tempirani kraj bojkota, kada za to dodje momentum.BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑13 dec 2022, 13:01Sta mi mozemo postici bojkotom, msm da ce to njima vise odgovarat iskreno..
Opet kazem. Slusajte upute UNFKS. Mnogo vece i opasnije su se bitke vodile i dobijale. Dobit ce se i ova.
klošarka na tvu nikad utakmice nije izgledala i ona ti sportski direktor kluba, **** te zemljo gdje se rodihspezial je napisao/la: ↑13 dec 2022, 13:06Nevjerovatno, i sad ne mogu da se dozovem da je neko povjerovao da direktorica kluba nema nista s klubom, osim eto marketinga valjda...napoleon72 je napisao/la: ↑13 dec 2022, 12:57Gdje su sad oni sto su govorili "kakve veze Ayla ima sa igracima i terenom"? Jeste li fakat naivni pa da mislite da se i do sad nije pitala nista?![]()
A ublehe iz kluba su dovele do tog da ce Merso zavrsit karijeru pred praznim stadionom. Odnosno, pred 2-3 hiljade gurbeta.