FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
52%
Prolazak u Play off
32
20%
Grupnu fazu
46
29%

Ukupno glasova: 161

Shategabri
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Shategabri » 13 dec 2022, 13:27

bordobijeli je napisao/la:
13 dec 2022, 13:24
Shategabri je napisao/la:
13 dec 2022, 13:15
13 dec 2022, 13:13
Uvijek sam uz HZ al ne mogu oni niti bilo ko od navijaca birati Trenera.Evo recimo Mirza ne bude trener a hz prrdloze Husrefa opet imaš cirkus gdje navijaci postavljaju trenera. Loša situacija baš loša
Ni ne biraju, ali ovo je uvreda.
S Mirzom se završilo prošli put kako se završilo.
Ne zapošljavaš tu osobu, a sigurno znaš šta je bilo.
Ma jasno. Al neko ce isto reci i za Husrefa nemoj njeg on psovao istok, moramo shvatiti da jsu Mirvic i Tan vlasnici a ne uposlenici. Primjer je recimo Mamić koji nikad nije slušao sta navijaci žele, napadali ga i fizicki, vrijedjali itd on samo svoje gurao dok recimo Hajduk uvijek ugadjao torcidi. Apsolutno mislim da je trenutna uprava očajna i loša al nije riješenje da navijaci vode klub i smjenjuju i dovode trenere.
Pa i taj argument im je izbijen. Ko može tvrditi da je Mirza optimalno riješenje za FKS u ovom trenutku. Uzmemo li njegove trenerske kvalitete, gdje je on to radio posljednjih godina? Niko ga nije tražio. Znači ništa. Penzija. I sad će on kao preporoditi FKS.
U ovim uslovima nas Ancelotti ne bi podigao a ne anonimus Varešanović.

Navijači su samo reagovali na upošljavanje osobe koja je praktično guzixcom zalupila vrata FKS.
Nije se sufiliralo postavite ovog, postavite onog.
Prigovoreno je za ovu personu, čisto sumnjam da bi bilo za neki drugi izbor bilo ove priče.
Koševo Zapad

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 13 dec 2022, 13:29

Haj sav cirkus na stranu. Evo nek i ne postoji.
Mi smo dobili novog trenera, ne znamo ni do kad ima ugovor, ni ništa. Majku vam nesposobnu…
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 13 dec 2022, 13:29

Pare koje se danas vrte u FK Sarajevo nisu mogli skupiti svi PL klubovi zajedno prije 15 godina. Rezultat svega nikad lošiji fudbal i rezultati.

Nažalost i navijači snose dio krivice za sve ovo, pogotovo oni zloglasni "Bordo prijatelji" koji su prije 15 godina vodili kampanju da otjeraju "mahalu" iz kluba i tako otjerali mnoge legende istog. Danas klubom vedre i oblače razne influenserice iz SFK.

I privatizacija kluba je potpuni fijasko a navijači su u istoj vidjeli spas.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 dec 2022, 13:29

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
13 dec 2022, 13:29
Mi smo dobili novog trenera, ne znamo ni do kad ima ugovor, ni ništa. Majku vam nesposobnu…
Godina i po, pisao sam ja jučer.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 13 dec 2022, 13:31

GalileoGalilei je napisao/la:
13 dec 2022, 13:20
Pitari moji, jedno off topic pitanje.. Ima li neko neki dobar pub, kafić, bilo šta za preporučiti da se pogleda utakmica večeras? Freaky's popunjen, vjerovatno i onaj na Vilsonovom. Jedino što mi naumpada su oni kafići na Čvili u nizu i Twill na Otoci. Nebitno mi je gdje, samo da je dobra atmosfera, a ne da mi je zvuk smanjen i muzika pojačana.
Bistro "Sami" na Grbavici, odmah iza apoteke Kovačići. Ja tu sva prvenstva odgledam.
Restoran Bosna u Milana Preloga, blizu Selex pumpe.
U oba objekta je vrhunska atmosfera, cijene super, jabuka top, izdašna meza. Moguća interakcija između gostiju. Topla preporuka.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 dec 2022, 13:32

Al šta kaze PL je razvojna liga :rol:

Ovamo treneri kunu onoga ko je uveo ovo pravilo o zasticenom godistu,on prica razvojna liga. :damn:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 13 dec 2022, 13:32

MortemHz je napisao/la:
Hvala.
Od moderatora foruma mi saznajemo na koliko nam je trener potpisao :tokralju:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 13 dec 2022, 13:33

"Imamo vremena, ali zimi je na tržištu manji broj kvalitetnih igrača. Imat ćemo s te strane određenih problema"

Kultna rečenica svakog našeg prelaznog roka, ni ova ubeha i maloumnik je nije preskočio :facepalm:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 dec 2022, 13:35

Znal nam zvanicna stranica da je bio press,sta je rec,nece da im se majkama stuca predpostavljam.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 13 dec 2022, 13:35

13 dec 2022, 13:32
MortemHz je napisao/la:
Hvala.
Od moderatora foruma mi saznajemo na koliko nam je trener potpisao :tokralju:
Mortem je Ajla, al shhh :shhh:
Koševo Zapad

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 13 dec 2022, 13:37

13 dec 2022, 13:27
13 dec 2022, 13:15

Ni ne biraju, ali ovo je uvreda.
S Mirzom se završilo prošli put kako se završilo.
Ne zapošljavaš tu osobu, a sigurno znaš šta je bilo.
Ma jasno. Al neko ce isto reci i za Husrefa nemoj njeg on psovao istok, moramo shvatiti da jsu Mirvic i Tan vlasnici a ne uposlenici. Primjer je recimo Mamić koji nikad nije slušao sta navijaci žele, napadali ga i fizicki, vrijedjali itd on samo svoje gurao dok recimo Hajduk uvijek ugadjao torcidi. Apsolutno mislim da je trenutna uprava očajna i loša al nije riješenje da navijaci vode klub i smjenjuju i dovode trenere.
Pa i taj argument im je izbijen. Ko može tvrditi da je Mirza optimalno riješenje za FKS u ovom trenutku. Uzmemo li njegove trenerske kvalitete, gdje je on to radio posljednjih godina? Niko ga nije tražio. Znači ništa. Penzija. I sad će on kao preporoditi FKS.

Navijači su samo reagovali na upošljavanje osobe koja je praktično guzixcom zalupila vrata FKS.
Prigovoreno je za ovu personu, čisto sumnjam da bi bilo za neki drugi izbor bilo ove priče.
Ja mislim da nije dobro uplitanje navijaca u to ko ce biti trener. Bio to Mirza, Vinko, Husref ili Ancelotti. Ne vidim izlaz iz ove krize sve lošija i lošija situacija.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 13 dec 2022, 13:37

miky_hz je napisao/la:
13 dec 2022, 13:35
Znal nam zvanicna stranica da je bio press,sta je rec,nece da im se majkama stuca predpostavljam.
Bojkotuju novog trenera.
Koševo Zapad

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 dec 2022, 13:38

13 dec 2022, 13:13
Uvijek sam uz HZ al ne mogu oni niti bilo ko od navijaca birati Trenera.Evo recimo Mirza ne bude trener a hz prrdloze Husrefa opet imaš cirkus gdje navijaci postavljaju trenera. Loša situacija baš loša
Pa to niko i ne želi, ja prvi ne želim birati trenera klubu. Nije to uopće poenta.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 13 dec 2022, 13:38

hurem je napisao/la:
13 dec 2022, 12:53
Mirvic vam je ispunjavao sve zelje, od trenera preko igrača. Svi ste mu davali podršku i aminovali pojačanja. Bilo je tu i pogrešnih poteza, naravno.
Nije išlo. Ne zbog njega jer je on svoj dio posla bio poprilično dobro odradio.
Sada je odlučio pokušati na drugi, od strane navijača neodobravajuci način...možda koliko toliko upali.

Opet ću reći...Mirza je 5x bolji izbor od Robija!
Sretno i Varesanovicu i Mirvicu.
Nek je udario kontru. Drago mi je zbog toga.
Drago mi je i sto su se mnogi spustili na zemlju s obzirom koliko su se u avgustu bili uzdigli, uzoholili.
Šta je ispunio?
Šta?!!
Tačno, imao je podršku, ispoštovan maksimalno, jer je i on sam obećavao i činilo se da dobro radi.
Ispostavilo se da nije uradio ništa kako treba. Čuj nije zbog njega?! Nego zbog koga je?!

I ne samo to, umjesto da kaže ok pogriješio sam, učiću na svojim greškama, on postavi na klupu kluba jedinu osobu koju ne bi trebao postaviti.

Nema tu šta da upali. Atmosfera u klubu je za qrc. Ovo je osuđeno na propast i prije nego je počelo.

Jel ti drago i kako se Mirza ponašao u prošlom mandatu?

Ako si mu neka rodbina, onda te razumijem.

Ako si navijač FKS, onda ne razumijem.

Ako nisi ni jedno ni drugo, onda voz sa teme!
Naravno da sam navijač Sarajeva ali ne ulazim na temu osim rijetko, zbog bljuvotina iz kola u kolo, iz dana u dan. Slična tema ne postoji na dunjaluku. Kod pojedinih forumasa/navijača ne postoje granice i to je žalosno. Cast dobrima, naravno.
Doveo je Dudica, zahvalio se igračima starosjediocima, doveo ciljana pojačanja na preporuku trenera i struke...90% ste aminovali. Titulu ste još u avgustu najavljivali jer vam je toliko potaman sve bilo...i odjednom Mirvic ništa ne valja?!

Naravno da sam u trenutku bio razočaran kada sam pročitao da je Varešanovic novi trener ali sam vise bio razočaran kada sam bio pomislio da je Robi haman gotova stvar. Tako da izmedju njih dvojice biram Mirzu i dat ću mu šansu u ovom totalnom rasulu.
Meni ništa ne bi značila ni bolja trenersku imena...čega su oni garancija? - ničega.
Sablic, Vasoski, Dudic...svima njima su navijači prostrli crveni tepih kad su dolazili a dobili smo jedno veliko NIŠTA.
Sad prostiru crni tepih - mozda na dobro izadje.

Više vjerujem Mirzi koji će imati motiva da popravi, ispravi svoju sliku nego Robiju koji bi došao na klupu Sarajeva ONAKO, ali bukvalno onako.
Zaista mu želim svu sreću, i zbog njega samog ali i navijača, a najviše zbog kluba i boljih rezultata.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 13 dec 2022, 13:39

13 dec 2022, 13:37
13 dec 2022, 13:27

Ja mislim da nije dobro uplitanje navijaca u to ko ce biti trener. Bio to Mirza, Vinko, Husref ili Ancelotti. Ne vidim izlaz iz ove krize sve lošija i lošija situacija.
Pa evo, recimo Mulalić slobodan i sutra ga postave za trenera FKS.
I mi šutimo. Jel treba tako?
Po meni ne bi valjalo kad bi se direktno sufliralo koga da se postavi za trenera.
Izraziti nezadovoljstvo kao ovaj put je potpuno opravdano.
Na kraju krajeva, koji su to argumenti da je izbor Varešanovića dobra stvar u ovom momentu za klub?
Ovo je potez očajnika.
I šta je bila svrha priče sa Prosinečkim? Naručeni tekstovi da se skrene pažnja?
E nisu stvarno trebali!
Koševo Zapad

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 13 dec 2022, 13:43

Nije ovaj Mirvic dobar s glavom nikako ili ima neki cilj iza ovoga. Imenovanje Mirze ima pozadinu siguran sam. Pa ne mozes biti toliko glup da nisi znao da je fraer omrazen i da si automatski dobio losu atmosferu na i ovako katastrofalnu. Zamislite sad pritiska na igracima i ovako su bili ko zdepi?!
Jos se ne pojavi na pressu. Jadno stvarno..
Najlosiji dan odkad pratim FKS.
Koji ti cilj moze biti ovo imenovanje, ja ne vidim ni jedan pozitivan. Dobio si bojkot, jos goru atmosferu, manje prihoda itd. I
Zadnja izmjena: nokee, dana/u 13 dec 2022, 13:46, ukupno mijenjano 2 puta.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 13 dec 2022, 13:43

Mirvicu, smradu, odlazi!
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 13 dec 2022, 13:44

miky_hz je napisao/la:
13 dec 2022, 13:32
Al šta kaze PL je razvojna liga :rol:

Ovamo treneri kunu onoga ko je uveo ovo pravilo o zasticenom godistu,on prica razvojna liga. :damn:
Vala mu je to jedina rečenica sa kojom se slažem u potpunosti, ako ne možeš sa 17 18 godina igrati a sa 19 biti nivo iznad ove lige, popišam ti se na takav talenat. Ovu ligu igraju Merso, Bekrić, Jakovljević, Komazec, ljudi unučad imaju a opet su više nego dobri za ovaj cirkus od lige.
Kakav si ti perspektivni fudbaler ako sa 22 23 godine igraš ovdje i nisi ništa plaho bolji od ovih đuturuma

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 13 dec 2022, 13:45

Mirza je kap koja je prelila casu.
Akumulacija ocajnih poteza je hronoloski poredana u obavjestenju. A ima ih i jos toliko, samo se nije sa njima islo u javnost.

Niko ne uvjetuje imena trenera niti pretenduje da ih biraju navijaci. Odabir Mirze u OVAKVOJ SITUACIJI samo pokazuje kontinuitet srozavanja kluba. Tj pravac u koji nas vodi ova uprava.

Zato je odreagovano. Ne zbog zelje da UNFKS bude sportski direktor. Ne znam sta tu nije jasno.
- FKS -

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 dec 2022, 13:47

Dobro i teren napreduje :urnebes:

slika
slika
slika
slika

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot], Konzerva i 28 gostiju.