Jbg sve ima svoj kraj, mada je meni penal diskutabilan, mogao je i da ga ne svira. Sad ih Argentinci jedu na terenu.
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Navijam da Messi osvoji svjetsko
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- feniksptica
- Kontakt:
Sreca nije puno cekaotutankamon1905 je napisao/la: ↑13 dec 2022, 20:52Iziso i ti iz rupe? Ucis na greskama, sad si pametno sacekao 2:0 da se ne brukas
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Hajde bolan kakve rupe, ja prvi ne mogu da Messi osvoji, samo realno kažemtutankamon1905 je napisao/la: ↑13 dec 2022, 20:52Iziso i ti iz rupe? Ucis na greskama, sad si pametno sacekao 2:0 da se ne brukas

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
- Kontakt:
Kako je ovaj jbni klaun Sosa dospio do reprezentacije? Lik hodati ne zna. A Gvardiol je two games wonder izgleda, nakon ove komedije, odustat će svi oni velikani i silne milke za njega.
Jbga Hrvatima je Argentina 3. Domovina tak da svakako prolazefeniksptica je napisao/la: ↑13 dec 2022, 20:51Kako ne ide, pa mi za koga navijamo trenutno njima ide
Ja mislim da samo na Balkanu vazi pravilo da moras navijati za komsije, inace si ljubomoran i zavidis im.
Ocajno poluvrijeme Hrvatske, najvise igraca u odbrani, ono su bas amaterske reakcije. Ali naravno nije sve gotovo, jedan gol u mrezi Argentine i oni se raspadaju ko i protiv Nizozemske, bice ovdje jos svasta.
Ocajno poluvrijeme Hrvatske, najvise igraca u odbrani, ono su bas amaterske reakcije. Ali naravno nije sve gotovo, jedan gol u mrezi Argentine i oni se raspadaju ko i protiv Nizozemske, bice ovdje jos svasta.
Jesu se upalili bosanski katolici. 

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Bukvalno dva gola prodali, ovalva odbrana se ne igra ni u federalnoj.
Baš razočaravajuće polufinale
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- BoixosNois1899
- Kontakt:

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Realno i jedni i drugi goli qrac, ovi ni sami ne znaju kako su 2 dali a ovi drugi smijesni u odbrani cim nisu u formaciji
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ja navijam da Maroko osvoji svjetsko.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
- Antipolitika3
- Kontakt:
Kakve greske odbrane kod oba gola,jbg umor ili sto vec a mozda i trema.
Sosa kriminalan kao i Perisic a o Kramaricu i njegovoj izmisljenoj poziciji kao glavnog napadaca je glupo i pricati.
Kao sto sam pisao i protiv Brazila,mlade snage i ubaciti barem na poluvremenu Orsica i Petkovica,momci su zasluzili da odigraju barem poluvrijeme ta gora igra prema naprijed ne moze biti.
Sosa kriminalan kao i Perisic a o Kramaricu i njegovoj izmisljenoj poziciji kao glavnog napadaca je glupo i pricati.
Kao sto sam pisao i protiv Brazila,mlade snage i ubaciti barem na poluvremenu Orsica i Petkovica,momci su zasluzili da odigraju barem poluvrijeme ta gora igra prema naprijed ne moze biti.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- baboedindzeko09
- Kontakt:
i ovi domaći "nositelji europskih vrijednosti"
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Samo se nadam da nećemo i sa Marokancima gledati ovakav raspad, moze se reći i najgore svjetsko prvenstvo.
⚜️~⚜️~⚜️
Dalic igra "dosadnu" igru. Imaju potencijal za bolju igru sigurno, eee al to donosi i nesto vise rizika. Da vidimo moze li se ekipa iz jednog stila okrenuti ka drugom u jednoj utakmici. Argentinci su pokazali da znaju zapanicariti ako dobiju gol.
Inace takticki su pristupili ovom mecu tako da su gledali Hrvate kao favorite i lovi kontre.
Inace takticki su pristupili ovom mecu tako da su gledali Hrvate kao favorite i lovi kontre.
⚽FK Garaže⚽
Nije ovo jos gotovo.
Ali tacno je da Hrvatima steka lijeva strana, Sosa los, nista bolji ni Perisic.
Svejedno ako ne prime treci, svasta je moguce
Ali tacno je da Hrvatima steka lijeva strana, Sosa los, nista bolji ni Perisic.
Svejedno ako ne prime treci, svasta je moguce
Džeri Drejk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.