Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
e šta sam doživio, da navijači Barce brane golove iz penala a Reala ismijavaju
Rona period 2009-18 na aparatima
Rona period 2009-18 na aparatima
Pa davali su silne milione i prije prvenstvagigglessmoke je napisao/la: ↑13 dec 2022, 20:54Kako je ovaj jbni klaun Sosa dospio do reprezentacije? Lik hodati ne zna. A Gvardiol je two games wonder izgleda, nakon ove komedije, odustat će svi oni velikani i silne milke za njega.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Svi istinski ljubitelji fudbala bi trebali ovako razmišljati.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- CROtorious
- Kontakt:
Treba jos koji korner dic cijelu obranu gore pa odigrat kratak pas i izgubit loptu. Sosa mrtvac ne moze stajat, a ne izbiti loptu. Ljudi sami ne znaju kako vode 2-0.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
-
- Kontakt:
Po čemu? Ovdje još ništa nije gotovo, a svaka utakmica u knock outu bila je neizvjesna, osim one Brazil-KorejaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑13 dec 2022, 20:56Samo se nadam da nećemo i sa Marokancima gledati ovakav raspad, moze se reći i najgore svjetsko prvenstvo.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Mi Messitardi smo prezadovoljni!
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Daleko je ovo od gotovog.Ova Argentina kad primi go raspada se.
Messijeva igra ledjima na nivou Birhofa.
Martinez je sjajan , leti terenom.
Kovacic ocekivano brutalan!
Messijeva igra ledjima na nivou Birhofa.

Martinez je sjajan , leti terenom.
Kovacic ocekivano brutalan!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Bosanski katolici, sestra od Ronalda, eventualno majka večeras neće lahko zaspati, ako Argentina dobije ovo
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kontrolirali su i protiv Belgije i protiv Brazila isto kao večeras samo što ovi nisu pogadjali. Kakva je kontrola utakmice kad ti protivnik napravi 5 100% šansi (Belgija) ili Brazil 4?TonySosa je napisao/la: ↑13 dec 2022, 19:31Glavni zadatak veznog reda nije da kreira prilike, već da kontroliše utakmicu i drži loptu u trenucima kad bi kola mogla krenuti nizbrdo. Na osnovu čega Brazil kreira prilike? Sigurno nije na osnovu veznog reda.Sport90 je napisao/la: ↑13 dec 2022, 18:43Falite taj vezni red, napravili manje velikih prilika protiv Japana od japanskog veznog reda, protiv Brazila da i ne spominjem - u 120 minuta iskreirali su čitavih 0 velikih prilika i omogućili svojim napadačima čitav 1 udarac u okvir gola, protiv Belgije iskreirali takodjer 0 (nula) velikih prilika, s druge strane Belgijski vezni red napravio 5 i protiv Maroka čak su imali jednu veliku priliku. Hrvati nisu u polufinalu zahvaljujući maestralno veznom redu, već maestralno golmanu i nesposobnosti lukakua.forgempp je napisao/la: ↑13 dec 2022, 18:34
Zato sto nema mjesta za njega u ovakvoj postavci igre Scalonija, jednostavno mu ne treba jos jedan igrac koji ne trci i ne igra odbranu, Messi je dovoljan.
A protiv Hrvatske pogotovo nema mjesta za njega jer kad igras protiv ovoliko boljeg veznog reda, a hoces da i ti imas posjed, 4 veznjaka sa neophodna. Kvantitet>Kvalitet u ovom slucaju.
Tako su i Japanci uspjesno igrali protiv njih, Kamada lafo lijevo krilo, a zapravo proveo cijeli mec u sredini smetajuci Modricu.

We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
I Piers Morgan.Romagnoli13 je napisao/la: ↑13 dec 2022, 20:59Bosanski katolici, sestra od Ronalda, eventualno majka večeras neće lahko zaspati, ako Argentina dobije ovo
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Vrijeme je da OHR i Smit reaguju na ovu majorizaciju
- akisarajevo92
- Kontakt:
na utakmici Zvezde navijaci skandiraju Argentina, spiker prenosi lajv rezultat, komentator na SK svrsava na Messija itd.
kakvi pacenici
kakvi pacenici

Don't believe the hype.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nije još ništa gotovo ali ovdje je problem postavka, rupe na sredini i visoka linija štopera.ferroviere87 je napisao/la: ↑13 dec 2022, 20:58Po čemu? Ovdje još ništa nije gotovo, a svaka utakmica u knock outu bila je neizvjesna, osim one Brazil-KorejaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑13 dec 2022, 20:56Samo se nadam da nećemo i sa Marokancima gledati ovakav raspad, moze se reći i najgore svjetsko prvenstvo.
Šta se dešava???
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ma gotovo ne ispusta ovo Messi, nabrijan je da uzme peharferroviere87 je napisao/la: ↑13 dec 2022, 20:58Po čemu? Ovdje još ništa nije gotovo, a svaka utakmica u knock outu bila je neizvjesna, osim one Brazil-KorejaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑13 dec 2022, 20:56Samo se nadam da nećemo i sa Marokancima gledati ovakav raspad, moze se reći i najgore svjetsko prvenstvo.
Hrvatskoj je najveći problem Brozović. Protiv Brazila je smješan bio, svaki drugi pas je otvarao kontru Brazila, isto i većeras radi.
Kada je izašao protiv Brazila, uspjeli su nešto odigrati prema naprijed.
Suđenje je goli qurac na ovom prvenestvu.
Kada je izašao protiv Brazila, uspjeli su nešto odigrati prema naprijed.
Suđenje je goli qurac na ovom prvenestvu.
Hoce li biti kakve muzike, nekog pjevanja veceras, zna li se sta ? 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Prizeljkivao sam nekako Finale Arg-Por
Za nas neutralne da se jos jednom sastanu Messi -CR7
Zadnja izmjena: GG3, dana/u 13 dec 2022, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Baš malo prebacio na ht, kad debili skandirajuakisarajevo92 je napisao/la: ↑13 dec 2022, 20:59na utakmici Zvezde navijaci skandiraju Argentina, spiker prenosi lajv rezultat, komentator na SK svrsava na Messija itd.
kakvi pacenici![]()

Rezultat je trend, ideal je vječan!
Ovo ce Francuzi rutinirat ko god prodje, otprilike kao i prije 4 godine
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.