Zato ste vi pametni. Tražite pare od Diklizića, a da zauzvrat čovjek ništa ne dobije.NAPADAJ je napisao/la: ↑13 dec 2022, 21:37Ko da preispita i kako to zamisljas? Shvatite vec jednom da onaj ko ima vecinsko vlasnistvo ima i kontrolu nad klubom. On odlucuje hoce li se statut mijenjati, kome ce ga prodati, hoce li ga prodati. Moze sutra podnijeti zahtjev da ugasi klub. Klub je registrovan kao udruzenje, i udruzenje moze prestati postojati kao i svako drugo. Bojim se da ste o ovome trebali razmisljati puno ranije.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ko replicira ovom pjenatoru gorije od njeg.. NAJVECA UBLEHA NA SVIJETU JE BAKIR ODMA POSLE NJEGA JE zeljo i njegovi vlasnici tacnije rulja od 1500 ljudi i 3ica drogerasa/ ubica /zatvorenika
- feniksptica
- Kontakt:
Da se nisu oko medje zakaciliGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 dec 2022, 21:26Što se tiče priče oko njegovog brata, Ismir i Sanin već dugo nisu u nikakvom kontaktu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Alen Avdić: Robi mi je bio idol, ali po čemu je on, eto, bolji trener od Mirze?
I Robert Prosinečki je figurirao kao ozbiljan kandidat.
– Iskren ću biti, draže mi je stotinu puta da je tu Mirza nego Robi. Poznajem Prosinečkog kao igrača, gledao sam ga kao dijete i toj našoj generaciji je bio idol, ali uvijek ću radije stati uz naše ljude. Ponavljam, pogledajte historiju kluba i shvatit ćete da smo najviše uspjeha imali s ljudima iz svojih redova. Ja sam takav, patriota, volim svoje pa makar i najgore bilo.
– Iskren ću biti, draže mi je stotinu puta da je tu Mirza nego Robi. Poznajem Prosinečkog kao igrača, gledao sam ga kao dijete i toj našoj generaciji je bio idol, ali uvijek ću radije stati uz naše ljude. Ponavljam, pogledajte historiju kluba i shvatit ćete da smo najviše uspjeha imali s ljudima iz svojih redova. Ja sam takav, patriota, volim svoje pa makar i najgore bilo.
Ovaj mentalitet nas i yebeZukanovic je napisao/la: ↑13 dec 2022, 22:07Alen Avdić: Robi mi je bio idol, ali po čemu je on, eto, bolji trener od Mirze?
spezial je napisao/la: ↑13 dec 2022, 22:11Ovaj mentalitet nas i yebeZukanovic je napisao/la: ↑13 dec 2022, 22:07Alen Avdić: Robi mi je bio idol, ali po čemu je on, eto, bolji trener od Mirze?

Bošnjo starter packspezial je napisao/la: ↑13 dec 2022, 22:11Ovaj mentalitet nas i yebeZukanovic je napisao/la: ↑13 dec 2022, 22:07Alen Avdić: Robi mi je bio idol, ali po čemu je on, eto, bolji trener od Mirze?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Dok su u klubu ove takozvane legende Obuce,Turkovici,Avdici,Repuh i slicni od nas nikad nista nece biti. Ljudi kojima je najveci trenerski uspjeh i vrh karijere biti pomocni juniora Sarajeva ili prvog tima,bez ikakvog cv za ovoliko godina nakon karijere nebi trebali da su blizu klubu. Avdic ovo sto kaze za Varesanovica pa odgovor ti je jednostavan,dok Robi je Robi igrao za Real vama je krajnji domet bio Iran,dok Robi vodi repke,turske klubove itd vas domet je biti moler,gledat na tv tekme cetri godine pa sjest na klupu,ili kao Obuca trenirat neku djecu u skolama bez da zna dvije prostoprosirene sastavit,ili da ti glavni hobi bude pljuvanje stranaca i svega oko kluba kao Turkovic. Kunem sa da imam bilo kakvu moz sve bi ove legende protjerao iz kluba i zabranio ikad da se bave tim poslom u istom
Ovdje svi mogu iznijeti svoje mišljenje, ako ti se ne sviđa deaktiviraj se.Stroj1946 je napisao/la: ↑13 dec 2022, 21:36Naporan si ko proljev. Zaobiđi moje komentare. Puca mi kara za tvoje mišljenje.
Bivši igrač Sarajeva Muamer Kurto danas imao moždani udar,brz oporavak majstore
nokee zaboravio si se presaltat na drugi profil. Gubaru botovski

-
- Kontakt:
Fudbalku karijeru Mirza je imao , nema se sta prigovorit al trenersku ne , sto se tice Avdica i njegove generacije ha ha katastrofa , pa vodi ih kuci Avdicu , Turković hoce domaće a frajer se uvaljuje u strane klubove gdje god moze , Avdica i ove okolo ublehe da zovnu afrički klubovi oni bi otrčali za marku vise nego sto nudi Sarajevo a ovamo nesto brbljaju , uglavnom da vole klub jednostavno bi rekli treba nam druga politika od mahalanja nema nista , Varešanoviću eno ti Visocka Bosna i radi sa djecom ha ja
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Alene AvDICK **** ko i torlak, turkovic je bar znao igrat lopte..
Sere sere i na kraju kaze volim svoje pa da je i najgore.. Amerika da govori to bila bi 18 sila na svijetu a ne prva.
Fedja je nase djete i sta bi cirkuzaner
Repuh nase djete ni u jedinstvu nije mogo duze od 3 kola
Obuca isto 4 kola cirkuz kolorado
Normalno da klub kao SARAJEVO koji promjeni 50 tak trenera za 15 godina (gdje 45 nasih 5 stranaca ) da ce vise istvarit osvoit titula..
Govori za narkomana sa grbavice kako je on napravio rezultat zato sto je djete zelje sto zna sta je zeljo ljudi 4ti na tabeli gdje su teskom sadakom protiv nas a i protiv zrinjskog osvoili bod-ove. (Zrinjski ih odero na sugi)
Hajc (hajmo poginut) sa igracima stilic brazilac crnac cocalic bander i 80% stadion rasprodan svaku utakmicu nije znanje mi uspjeh a posebno kad FK SARAJEVO napravi najgori rezultat u skoro 80 godina postojanja..
Trener SB i jakirovic su pokazali neki kvalitet ovo ostalo sve amatercine i nista bolji nisu od DUDICA KOJI JE SAMO IMAO VISE PEHA.. donekke VINKO MARINOVIC
Sere sere i na kraju kaze volim svoje pa da je i najgore.. Amerika da govori to bila bi 18 sila na svijetu a ne prva.
Fedja je nase djete i sta bi cirkuzaner
Repuh nase djete ni u jedinstvu nije mogo duze od 3 kola
Obuca isto 4 kola cirkuz kolorado
Normalno da klub kao SARAJEVO koji promjeni 50 tak trenera za 15 godina (gdje 45 nasih 5 stranaca ) da ce vise istvarit osvoit titula..
Govori za narkomana sa grbavice kako je on napravio rezultat zato sto je djete zelje sto zna sta je zeljo ljudi 4ti na tabeli gdje su teskom sadakom protiv nas a i protiv zrinjskog osvoili bod-ove. (Zrinjski ih odero na sugi)
Hajc (hajmo poginut) sa igracima stilic brazilac crnac cocalic bander i 80% stadion rasprodan svaku utakmicu nije znanje mi uspjeh a posebno kad FK SARAJEVO napravi najgori rezultat u skoro 80 godina postojanja..
Trener SB i jakirovic su pokazali neki kvalitet ovo ostalo sve amatercine i nista bolji nisu od DUDICA KOJI JE SAMO IMAO VISE PEHA.. donekke VINKO MARINOVIC
Od čega je umro ovaj Sanny Čelik, ne mogu da vjerujem svojim očima. Živio je za Sarajevo, baš fanatik bio.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
E ne znam odakle je, znam da sam ga redovno viđao prije naših utakmica u onim kaficima oko stadiona, brat živio za Sarajevo. Redovno komentarisao na fb stranici SportCentra, jasno se vidjelo da je naš fanatik. Tuga.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, kogmagie46 i 41 gost.