Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
-
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Čist je penal kad bolje razmisliš, jbg. Ne znam zašto je Alvarezu ostavljeno onoliko prostora.
Jedna od gorih reakcija odbrane na prvenstvu, pa ono ne prolazi ni na FifiCipiripiblicblic je napisao/la: ↑13 dec 2022, 22:26Čist je penal kad bolje razmisliš, jbg. Ne znam zašto je Alvarezu ostavljeno onoliko prostora.

-
- Kontakt:
Trebalo im je vremena da se glavama vrate na utakmicu, drugi je gol razlog teške dekoncentracije obrane. Livakoviću se nema šta zamjeriti za prva dva gola, dva puta Alvarez išao 1 na 1 na njega.enobarca je napisao/la: ↑13 dec 2022, 22:29Jedna od gorih reakcija odbrane na prvenstvu, pa ono ne prolazi ni na FifiCipiripiblicblic je napisao/la: ↑13 dec 2022, 22:26Čist je penal kad bolje razmisliš, jbg. Ne znam zašto je Alvarezu ostavljeno onoliko prostora.a i kod drugog gola se nisu proslavili, ni alvarez ne zna kako je ono zabio.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ima na dosta hrvatskih portala i to su top komentari sa preko 200-300 lajkova sto znaci da ih dosta tako mislitutankamon1905 je napisao/la: ↑13 dec 2022, 22:25@elcartel
jel zaista ima netko ozbiljan da pise da je nezasluzena pobjeda?..daj covjece razumijem provokacije, ali otkud je ovo sad ispalo d aje nezasluzena pobjeda 3:0 Argentine![]()

Mada kontam da su sad vruce glave i zato takve reakcije
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Don't believe the hype.
Da li je Lautaro najviše navikan igra koji je odigrao odron SP, mali Alvarez ga zakucao za klupu.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ma gvardiol se malo uzdigo, pad koncentracije.enobarca je napisao/la: ↑13 dec 2022, 22:29Jedna od gorih reakcija odbrane na prvenstvu, pa ono ne prolazi ni na FifiCipiripiblicblic je napisao/la: ↑13 dec 2022, 22:26Čist je penal kad bolje razmisliš, jbg. Ne znam zašto je Alvarezu ostavljeno onoliko prostora.a i kod drugog gola se nisu proslavili, ni alvarez ne zna kako je ono zabio.
naprijed rejal
Osvajanje je poetski. Al da je vala bog zna kakav podvig, ne slazem se. Iako jest ogroman da se razumijemo.
Grupa raspad, Australija, Holandija, Hrvatska. Fakticki u finalu se prvi put susreces sa ekipom istog ili jaceg kvaliteta.
Zaslužena pobjeda , dominantniji su bili i Dalić je previše se okrenuo ovoj dosadnoj igri pasivnoj.
Ako Francuska prođe , mislim da Mbappe rješava to u nedjelju.
Ako Francuska prođe , mislim da Mbappe rješava to u nedjelju.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ti si Bosanac što znači da samo navijaš za susjede i da oni imaju tri polufinala, ti imaš jedan odlazak kao i svi mi. Susjedi su bolji i od tvoje a i moje države, vrlo je jednostavno. Ti slaviš tuđe i to je ok ali pusti i druge da to rade, ako oni to žele.Lillard je napisao/la: ↑13 dec 2022, 21:58Mi smo triput bili u polufinalu SPa. Vi jednom na SPu uopce. Kome se rugas? Svaka cast normalnima, pacenici ostaju pacenicifeniksptica je napisao/la: ↑13 dec 2022, 21:56Hrvati se redaju na centar cekaju penale.
Lukaku vam je dao laznu nadu![]()
Navijaj zabArgentinu, Brazil nebitno, al nemoj se rugat nekom ko je 100 puta bolji od tebe. Toliko.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Na fazon da fudbal nisu samo golovi. Messi je odigrao ovaj mec maestralno, vladao terenom, vise puta izvrnuo zglobove svim najboljim igracima hrvatske, zabio golcinu iz penala i namjestio treci gol.
- tutankamon1905
- Kontakt:
To su ti oni debeli likovi sa 7 litara pive u sebi sto prije utakmice na live prijenosima najavljuju pobjede 4:0 protiv Argentine i 3:0 protiv Francuske u finaluElCartel11 je napisao/la: ↑13 dec 2022, 22:33Ima na dosta hrvatskih portala i to su top komentari sa preko 200-300 lajkova sto znaci da ih dosta tako mislitutankamon1905 je napisao/la: ↑13 dec 2022, 22:25@elcartel
jel zaista ima netko ozbiljan da pise da je nezasluzena pobjeda?..daj covjece razumijem provokacije, ali otkud je ovo sad ispalo d aje nezasluzena pobjeda 3:0 Argentine![]()
![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Messi je maestralno odigrao ovu utakmicu, pretpostavljam da je on dobio nagradu za najboljeg igrača. Alvarez je odličan ali gdje ćeš protiv ovogaspezial je napisao/la: ↑13 dec 2022, 22:36Na fazon da fudbal nisu samo golovi. Messi je odigrao ovaj mec maestralno, vladao terenom, vise puta izvrnuo zglobove svim najboljim igracima hrvatske, zabio golcinu iz penala i namjestio treci gol.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ne znam, po meni bunker i mrtvu igru može igrati bilo koja ekipa, tj dobar trener može od prosjek/ispodprosjek igrača izvuči nešto. Zatvori sve, u napadu šta uradiš, a hvala Bogu ovaj ima naloženog Goata pa uvijek nešto možeš uraditi. Pa Vaha je one migrante naučio osnovama discipline pa vidiš rezultate. Kada pričamo o igračima igračima, ne vidim dalje od dvojice (u startnoj). I Romero je tu blizu da budu tri. Mene veznjaci nisu impresionirali. Ja recimo ovog Enza kojeg se hajpa ne bih volio vidjeti u Liverpoolu, više mi je za Atletica. Ali da trče trče, to im se ne može zamjeriti.emir18 je napisao/la: ↑13 dec 2022, 22:18Samo 2??
Ja sam mislio da će im odbrana biti najveći problem, vezni red je jedan od boljih na ovom SP.
Inače, jedini problem (poraz) na Mundijalu imali su protiv presing agresivne ekipe. Sve ostale ekipe igrale su baš onako kako oni žele.
Mnogo disciplinovano Argentinci,velika borba i želja za uspjehom i da se Messiju donese boginja
Ofanzivni arsenal im je nevjerovatan,sa klupe Dybala,bez minuta DiMaria,Messi i Alvarez na nivou,ubice

Ofanzivni arsenal im je nevjerovatan,sa klupe Dybala,bez minuta DiMaria,Messi i Alvarez na nivou,ubice

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
I koji će se od nogometa odvojit do 2026.tutankamon1905 je napisao/la: ↑13 dec 2022, 22:36To su ti oni debeli likovi sa 7 litara pive u sebi sto prije utakmice na live prijenosima najavljuju pobjede 4:0 protiv Argentine i 3:0 protiv Francuske u finaluElCartel11 je napisao/la: ↑13 dec 2022, 22:33Ima na dosta hrvatskih portala i to su top komentari sa preko 200-300 lajkova sto znaci da ih dosta tako mislitutankamon1905 je napisao/la: ↑13 dec 2022, 22:25@elcartel
![]()
I koji će u prvom redu popljuvat sve igrače koje dok im ide dobro uzdižu jer nisu svjesni koliko država postoji na svijetu i koliki je ovo uspjeh.
I nisam pohvalio Scalonija

Nisam bio u mogucnosti gledati. Je li istina da je Hrvatska bila bolja i nezasluzeno ispala?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Jest ga i tesko zakucati za klupu, ojebina koji je jedva prvi izbor pored Dzeke koji je pred penzijom
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.