Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
- Pensioner26
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Ova hana hadziavdagic cim ode u Katar donese im baksuzluk. Bježi, nešto se nasikira.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Maroko ako ga primi prvi i budu napokon morali ganjati rezultat raspast' ce se samo tako
Don't believe the hype.
Trebalo bi da gledamo finale Argentina-Francuska po svim scenarijima. Također , priželjkujem neki rezultat kao finala 2014 , samo umjesto Gotzea neka bude Mbappe
Francuzi i kad igraju dobro i kad ne igraju , rezultat imaju iza sebe , pokazala je utakmica sa Engleskom + oba beka Argentine će imati problema sa krilima Francuske.

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Ja mislim da je sinoc taktika njegova bila da pusti incijativu Hrvatskoj i onda nakon 30min samo dvije kontre svi ispaliSimi je napisao/la: ↑14 dec 2022, 01:31Scaloni 6 utakmica, 6 razlicitih postava. Trener koji zna kako da se prilagodi na igru protivnika. Jedini hendikep koji ima u ekipi jeste nedostatak visine i to ga je kostalo da u 1/4 finalu ne rijesi posao u 90 minuta. Malo se o njemu prica, a trebalo bi. Odlican covjek posao radi
Sjajan posao radi od kako je dosao na klupu.Velike zasluge idu i doktorcini Walteru Samuelu.Simi je napisao/la: ↑14 dec 2022, 01:31Scaloni 6 utakmica, 6 razlicitih postava. Trener koji zna kako da se prilagodi na igru protivnika. Jedini hendikep koji ima u ekipi jeste nedostatak visine i to ga je kostalo da u 1/4 finalu ne rijesi posao u 90 minuta. Malo se o njemu prica, a trebalo bi. Odlican covjek posao radi
Kao sto kazes , nedostatak je definitivno visina , cak su im i stoperi niski.
Argentina je polazala najvecu zrelost i takticku ucinkovitost na turniru.
Onaj De Paul je eksplodirao nakon onakvog jada u prvoj utakmici.
Pa to i jeste njihova taktika protiv svake jače ekipe od kako je Scaloni trener. Inicijativa se prepusti protivniku i kad se uzme lopta ide do Messija koji u tim trenutcima ima više prostora i slijedi ili prodor ili neki lucidni pas koji nerijetko završava pogotkom. Oni je skontao da titulu će donijeti jaka i čvrsta odbrana, a ima ludjaka u napadu koji će izmisliti golove.zgembo89 je napisao/la: ↑14 dec 2022, 07:33Ja mislim da je sinoc taktika njegova bila da pusti incijativu Hrvatskoj i onda nakon 30min samo dvije kontre svi ispaliSimi je napisao/la: ↑14 dec 2022, 01:31Scaloni 6 utakmica, 6 razlicitih postava. Trener koji zna kako da se prilagodi na igru protivnika. Jedini hendikep koji ima u ekipi jeste nedostatak visine i to ga je kostalo da u 1/4 finalu ne rijesi posao u 90 minuta. Malo se o njemu prica, a trebalo bi. Odlican covjek posao radi
Da je se Borcu svirao penal kao onaj sinoć, bilo bi Vico ovakav, savez napolje ovo ono.. ali kada je Messi u pitanu onda je sve OK. Koji licimuri i kikinda teška.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Evo jos jednog ronaldovog bota, pa ono sinoc je 10 puta realniji penal nego ono sto je svirano Portugalu protiv Gane. Gdje si tad bio licemjeru?
- Shategabri
- Kontakt:
Nema šta, Argentina je Hrvate odvalila sinoć.
Penal jest bio okidač, no sve čisto, prolazi lopta, golman kupi igrača.
Poslije toga primaju i drugi i tu je bio kraj.
Treći gol je višnja na vrh torte.
Naravno, finale Francuska - Argentina bi bilo onako top, al da sačekamo.
Mada mislim da Maroko nema nikakve šanse i da je njima polufinale i utakmica za treće mjesto s Hrvatima kapak u ovoj situaciji.
Mada mislim da Maroko nema nikakve šanse i da je njima polufinale i utakmica za treće mjesto s Hrvatima kapak u ovoj situaciji.
Koševo Zapad
- Goalgetter
- Kontakt:
Alvarez fenomenalan igrac, doktor za onu prevaru Lautara 
Steta sto grije klupu Haalandu u Cityu, zasluzio je mjesto startera u top klubu.

Steta sto grije klupu Haalandu u Cityu, zasluzio je mjesto startera u top klubu.
Ali kako je Brazil usr.ao epski mec njih i Argentine, to bi gorilo.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Hej, ne mora značiti lopta okrugla, igra se 90 minuta...Shategabri je napisao/la: ↑14 dec 2022, 08:20Nema šta, Argentina je Hrvate odvalila sinoć.
Koja bi to bila senzacija

treći puta od 1990 naovamo da to neko spriječi utakmicu prije. '98 holandija, 2014 njemačka, sad hrvatska
2014 je vjerovatno bilo i bolje tako, ne znam šta bi se desilo u riu sa 100.000 argentinaca u gradu, ovo ostalo je jednostavno šteta
A nije bas da je penal opravdan. Ajmo reci bar diskutabilan. Golman s obe noge na zemlji i igrac se zabija u njega.Shategabri je napisao/la: ↑14 dec 2022, 08:20Nema šta, Argentina je Hrvate odvalila sinoć.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ovaj penal im je dosao ko kec na desetku, prepricavat ce se stoljece
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Toliko volim kompjutere i internet i toliko serem na interentu i komentarišem, tako da mi to "BOT" dodje kao kompliment. Međutim, botovi dobijaju intsrukcije o tome šta da komentraišu i na koji način, obično od nekih stranaka, političkih pa i sportskih subjekata.
Kod mene nije tako. Ja nisam dio nečeg višeg, nekog generisanog narativa o bilo kojem igraču. Ja djelujem isključivo po svojoj čudnovatoj naravi, svojim bolesnim i/ili ispravnim uvjerenjima. Nogometni filozof, neko ko se ne stidi iznijeti svoje mišljenje, makar 99/100 puta bio u krivu.
Messi ruši rekorde, u to nema sumnje, 4 penala za jednom prvenstvu je rekord. To što on ima mali procenat zabijanja istih je druga stvar. Ne umanjujem veličinu niti Messija niti Ronalda, Messi je sinoć igrao predobro, nisu ga mogli uhvatiti, moram reći da sam uživao u njegovoj igri.
No, to ne umanjuje činjenicu da ih sudije guraju. Btw ti si opterećen Ronašom, ja ga nisam ni spomenuo.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Izmislit ce mu jos jedan penal u finalu ako zagusti, mozda i kakav nepostojeci crveni za protivnika. Mora se Messi pogurat do kraja, jasno je od starta prvenstva 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I ja mislim slično. Maroko je čvrsta ekipa ali Francuska mora biti na nivou i onda mislim da neće biti problema, kvalitet je na njihovoj strani.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ko nama ofsajd

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Osim sto je jedno ocigledno bilo, drugo ni diskutabilno

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.