Premijer liga BiH - aktuelno
-
LeonProfessional
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Naravno da ne radi. Horde zla su promjenile statut kluba, pronasle investitora i rijesile pitanja finansiranja, sve kroz saopstenja. Zato, pustite se vi Hordi, gledajte vi u svoju avliju.
since 1973
-
LaHaineLaHaine
- Kontakt:
Ko ih hebe, ti srbijanci nikad nikome nisu nista dobro donijeli. Na prste jedne ruke svaki klub u bh moze nabrojati one koji su vrijedili nesto. A svaki klub ih je imao sepet…LeonProfessional je napisao/la: ↑14 dec 2022, 09:14Klasika kod njih, ali slabo ih dotice.
Mogu raditi sta hoce kad su zasticeni maksimalno.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- HordasOdMalena
- Kontakt:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

U najdaljem kutu moje sobe
Miješam san i miješam javu
Čuvam jednu košulju tvoju
Najdražu, košulju plavu, košulju plavu
Dobra ayla top model tetke mi samo nema stila ne zna se spickat treba joj modni guru al ova kosulja je pun pogodak svidja mi se
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
- Shategabri
- Kontakt:
Moj komšo, urnebes je da ti nešto kao ismijavaš sa Emirom i Ajlom, dok vaše rukovodstvo priča kako se svugdje crvene zbog neizmirenih obaveza i gdje ti je klub i dalje u go.vnima, al eto kod komšije se nešto krava razboljela, pa te to veseli, nema veze što tvoja samo nije krepala.
Koševo Zapad
Ma ne ismijavam jaro svidja mi se kosulja imam isti ukus ko ovi sa slike nisam znao da je fakat ayla nasa kad fakat mirise plavo a znao sam da voli manijake intimno i to al navodno i navija za želju tako su rekli hz mada yebi me ako zna ista vezano za želju nasu pricu i tradiciju al muz joj je željovac onda ce ona rodit manijaka to se prenosi po ocu svakako tako da ayla ako citas nisam te provalio na pocetku izvini bio sam nekultruan malo i reko da bi te i gdje ne treba u guzu al baza je gospodin i Ddžđentelmen to je samo nas navijacki žargon u sustini nista lose samo bi te pipao malo i to je to ja sam manijak i malo perverznjak al nisam prostak baza je kulturica smekerica fazon a svakako znam da samnom nema problem pitari su joj prijetili na netu klosari pa ih je izazvala da dodju a mene more samo izazvat da dodjem da ga izvadim na hastal ja ne prijetim preko interneta nikad ja sam kodeks samo eto malo sam nekulturan bio mislio sam da je kuurva pritarska pa zato inace sam vaspitanShategabri je napisao/la: ↑14 dec 2022, 15:54Moj komšo, urnebes je da ti nešto kao ismijavaš sa Emirom i Ajlom, dok vaše rukovodstvo priča kako se svugdje crvene zbog neizmirenih obaveza i gdje ti je klub i dalje u go.vnima, al eto kod komšije se nešto krava razboljela, pa te to veseli, nema veze što tvoja samo nije krepala.
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
- Shategabri
- Kontakt:
Pa vidi, obično kaskate za nama, al moram priznati da ste ovaj put ispred.Baza1921 je napisao/la: ↑14 dec 2022, 16:25Ma ne ismijavam jaro svidja mi se kosulja imam isti ukus ko ovi sa slike nisam znao da je fakat ayla nasa kad fakat mirise plavo a znao sam da voli manijake intimno i to al navodno i navija za želju tako su rekli hz mada yebi me ako zna ista vezano za želju nasu pricu i tradiciju al muz joj je željovac onda ce ona rodit manijaka to se prenosi po ocu svakako tako da ayla ako citas nisam te provalio na pocetku izvini bio sam nekultruan malo i reko da bi te i gdje ne treba u guzu al baza je gospodin i Ddžđentelmen to je samo nas navijacki žargon u sustini nista lose samo bi te pipao malo i to je to ja sam manijak i malo perverznjak al nisam prostak baza je kulturica smekerica fazon a svakako znam da samnom nema problem pitari su joj prijetili na netu klosari pa ih je izazvala da dodju a mene more samo izazvat da dodjem da ga izvadim na hastal ja ne prijetim preko interneta nikad ja sam kodeks samo eto malo sam nekulturan bio mislio sam da je kuurva pritarska pa zato inace sam vaspitanShategabri je napisao/la: ↑14 dec 2022, 15:54Moj komšo, urnebes je da ti nešto kao ismijavaš sa Emirom i Ajlom, dok vaše rukovodstvo priča kako se svugdje crvene zbog neizmirenih obaveza i gdje ti je klub i dalje u go.vnima, al eto kod komšije se nešto krava razboljela, pa te to veseli, nema veze što tvoja samo nije krepala.
Naime, sjetimo se Amara i izabranice mu pitarke koja vam je skrojila košulje i košulje.
A ako ti bude trebao bordo duks kao Mekiću, javi se završićemo
I živ bio stavi negdje tačku ili zarez, izgidosmo.
Koševo Zapad
-
Espiritosanto
- Kontakt:
@Antipolitika,komšija šta vam ovo trener najavljuje odlaske bitnih igrača?
Jel to i kod vas nestašica para??
Jel to i kod vas nestašica para??
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
- svrakino1921
- Kontakt:
Kako se sve brzo okrenu. Od euforije, Dudica, pisanja lige i pojacanja. Do tjeranja trenera, uposlenika i sad i Mirvica. Mislim da on nece docekati kraj sezone. Ma da je lose za ligu ako ode ali nasi klubovi moraju biti svjesni da ne stoje u redu da daju svoje pare. Evo i kod nas koliko se povlaci prica i na kraju nista.
Uvijek krene ofucana prica kao radije nek i nema para, postojat cemo hu ha. Prosla su ta vremena i ne moze se zivjeti od karti. A da ne pricam bez evrope. Pogotovo kolike su sad plate igracima i trenerima. Ovdje ljudi nemaju kap strpljenja. I vazda misle da ne moze gore.
Uvijek krene ofucana prica kao radije nek i nema para, postojat cemo hu ha. Prosla su ta vremena i ne moze se zivjeti od karti. A da ne pricam bez evrope. Pogotovo kolike su sad plate igracima i trenerima. Ovdje ljudi nemaju kap strpljenja. I vazda misle da ne moze gore.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Provokatoru
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Prvo, šta traži Čelik na temi Premijer liga 
Drugo, kakvo je ovo mazanje očiju, 550-600 hiljada dug, pa jel 550 ili 600, kakav je to lov u mutnom
Drugo, kakvo je ovo mazanje očiju, 550-600 hiljada dug, pa jel 550 ili 600, kakav je to lov u mutnom
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Pitaj svrakino, a i sto ne bi bili.
Drugo, mozda zbog nekih sudskih sporova, pa se ceka odluka?
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
PU nam nece nista pljeniti
A ja sam usao u TOP 8 najboljih forumasa ove godine
Kako divan dan
A ja sam usao u TOP 8 najboljih forumasa ove godine
Kako divan dan
svrakino1921 je napisao/la: ↑14 dec 2022, 19:24
Novopazarci otvoreno uz Maroko, zastava duga sedam metara osvanula na tvrđavi

Novi Pazar
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!

Vidi se da za Zelju navija i ima muda. Cuj sve pod kontrolom. Horde ne pisu saopstenja
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Trenutno korisnika/ca: fks74, LondonBlues i 31 gost.