FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
83
37%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
32
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
24%

Ukupno glasova: 226

MaroonBjelave
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MaroonBjelave » 14 dec 2022, 01:26

Lucas je napisao/la:
14 dec 2022, 01:19
MaroonBjelave je napisao/la:
14 dec 2022, 00:57
Lucas je napisao/la:
14 dec 2022, 00:33
Od čega je umro ovaj Sanny Čelik, ne mogu da vjerujem svojim očima. Živio je za Sarajevo, baš fanatik bio.
Je li s Koševskog brat?
E ne znam odakle je, znam da sam ga redovno viđao prije naših utakmica u onim kaficima oko stadiona, brat živio za Sarajevo. Redovno komentarisao na fb stranici SportCentra, jasno se vidjelo da je naš fanatik. Tuga.
Ma pitam jer je na gostovanja išao s ekipom s Koševskog, a tu je bio moj drug iz škole. I sjećam ga se kad se odradila pumpa u Ključu hahaha. Brat u 'naramku' nosi red bullove :D

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 14 dec 2022, 01:35

Stroj1946 je napisao/la:
13 dec 2022, 22:51
fks74 je napisao/la:
13 dec 2022, 22:33
Stroj1946 je napisao/la:
13 dec 2022, 21:36

Naporan si ko proljev. Zaobiđi moje komentare. Puca mi kara za tvoje mišljenje.
Ovdje svi mogu iznijeti svoje mišljenje, ako ti se ne sviđa deaktiviraj se.
nokee zaboravio si se presaltat na drugi profil. Gubaru botovski :puke:
Zaeban nokee :rol:

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 14 dec 2022, 07:43

Mnogi su priželjkivali povratak vremena viršli... izgleda da im se želja skoro pa ostvaruje. Mogli bi mi brzo ponovo u Zenicu na derbije, u borbi sa Čelikom za povratak među elitu.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 14 dec 2022, 07:52

Sanchez1987 je napisao/la:
14 dec 2022, 01:35
Stroj1946 je napisao/la:
13 dec 2022, 22:51
fks74 je napisao/la:
13 dec 2022, 22:33

Ovdje svi mogu iznijeti svoje mišljenje, ako ti se ne sviđa deaktiviraj se.
nokee zaboravio si se presaltat na drugi profil. Gubaru botovski :puke:
Zaeban nokee :rol:
Refko i combe bacaju bombe.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 14 dec 2022, 07:57

Ne znam za vas ali meni kao da je neko sve pobio zadnja dva dana. Nista me ne raduje i sve ovo utice na privatni zivot. Muka mi je od ove situacije i negativne atmosfere u klubu i oko kluba.
Bice mucno ovo pratiti do kraja sezone. Razumijem i jedne i druge. Ne vidim neki izlaz iz ove situacije. Jedino da jedna strana popusti sto je tesko ocekivati

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 14 dec 2022, 07:58

Zeko87 je napisao/la:
14 dec 2022, 07:43
Mnogi su priželjkivali povratak vremena viršli... izgleda da im se želja skoro pa ostvaruje. Mogli bi mi brzo ponovo u Zenicu na derbije, u borbi sa Čelikom za povratak među elitu.
Nasi klubovi bez investitora su osudjeni da tavore i prezivljavaju. Sredina tabele ili donji dio. To je cinjenica! Ali opet mislim da je Mirvicu ili Tanu u interesu da nadje nekoga kome ce prepustiti vlasnicka prava. Ako se bude islo u tom pravcu..

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 14 dec 2022, 08:07

mirvic je svoje odradio, dao pare i nasao ljude da vode Klub; ljudi su zasad prokockali njegovo povjerenje, zato se i "pregovara" oko daljeg nacina financiranja. logicno, Klub ne profitira osim preko sponzora i mirvica, jer nema para od uefa-e za euro kvalifikacije ili nekih ozbiljnih para od transfera (zato je i mujakic prodan da se ista zakrpi financijski).
ja sam ocekivao da ce mirvic ulagati svake godine min 5mil KM i kroz evropu vracati par mil i tako smanjivati ulaganja, dok se nekad ne dodje na to da se pocne zaradjivati (grupne faze).
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 14 dec 2022, 08:12

Zeko87 je napisao/la:
14 dec 2022, 07:43
Klub nikada nece propasti, toga moramo biti svjesni. Onog dana kada su nas preuzeli investitori, od tada smo bezbrizni jer prethodni vlasnik ce se uvijek potruditi da nadje narednog i da na taj nacin izvuce svoj novac.

Sto se virsli tice, ne prizeljkuje ih niko, iako je cinjenica da smo se manje ofirali tada, kako rezultatski, tako i organizacijski.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Kimun
Kontakt:

Post Postao/la Kimun » 14 dec 2022, 09:00

:angel:
visokohz je napisao/la:
13 dec 2022, 22:36
Bivši igrač Sarajeva Muamer Kurto danas imao moždani udar,brz oporavak majstore
Kutro je bio majstor igre pravi. Nije mogao trcat, ali brate znao je lopte opasno. A bio mi je i trener jedno vrijeme. Brz oporavak majstore

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 14 dec 2022, 09:45

Zukanovic je napisao/la:
13 dec 2022, 22:13
spezial je napisao/la:
13 dec 2022, 22:11
Zukanovic je napisao/la:
13 dec 2022, 22:07
Alen Avdić: Robi mi je bio idol, ali po čemu je on, eto, bolji trener od Mirze? 

I Robert Prosinečki je figurirao kao ozbiljan kandidat. 

– Iskren ću biti, draže mi je stotinu puta da je tu Mirza nego Robi. Poznajem Prosinečkog kao igrača, gledao sam ga kao dijete i toj našoj generaciji je bio idol, ali uvijek ću radije stati uz naše ljude. Ponavljam, pogledajte historiju kluba i shvatit ćete da smo najviše uspjeha imali s ljudima iz svojih redova. Ja sam takav, patriota, volim svoje pa makar i najgore bilo. 
Ovaj mentalitet nas i yebe
:salut:

slika
Samo Avdić od njih sa slike nije bio naš trener, ostali su se nažalost fudbala i nas navijača tu okušali, a bilans je impozantan:

Ubleha 1. Senad Repuh: Bio naš trener tri sedmice u augustu 2017, sa jednom pristojnom ekipom je uspio u prvenstvu samo da pobjedi Čelikove kadete, izgubio na Koševu od Goška i Želje, te u 90+ minuti izvukao bod protiv Mladosti u gostima.Kasnije istjeran iz bihačkog Jedinstva.

Ubleha 2. Emir Obuča: Bio naš trener 4 utakmice, pobjedio kandidate za ispadanje Igmana i Posušje, od čega ove druge na jedvite jade, najviše zahvaljujuci njihovom crvenom kartonu. Na neutralnom terenu u Banovićima izgubio od očajne Slobode, te u Trebinju od još očajnijeg Leotara, a u ta dva poraza nismo čestitu šansu imali. Ni jednu jedinu riječ nije rekao za medije nakon tih katastrofalnih poraza, jednostavno nije dorastao da bude trener djeci sa posebnim potrebama.

Ubleha 3. Almir Turković: Bio naš trener jednu utakmicu, protiv Laktaša u proljece 2010 koju smo izgubili 2:1 u 90 min, a ti prosuti bodovi su nas na kraju koštali plasmana u Evropu.Pored toga što nije ni t od trenera, povezan sa svim mahalskim klanovima, koji se unatrag 15-20 godina motaju oko kluba (Husref, Runda, Danac, Varešanović......i ostala gamad i ološ)

Ubleha 4. koja se ovom prilikom ne može ne spomenuti, Mirza Varešanović: U proljece 2010 preuzeo Sarajevo (nakon što je Zeka odradio tu jednu utakmicu protiv Laktaša) koje je u trenutku njegovog dolaska bilo samo na bod zaostatka od 4. mjesta koje je na kraju vodilo u Evropu, a tamo nas na kraju nije uspio odvesti.Podsjecam, tu ekipu je sedam mjeseci ranije gol djelio od grupne faze EL, a retardirani ublehaš nije uspio da pobjedi na Koševu Široki brijeg (1:1, prva utakmica sa tim ubicama nakon Vedranovog ubistva na dobro popunjenon Koševu), zatim poraz od Zvijezde u Gradačcu, bijednih 0:0 sa konama na Koševu, te 2:2 protiv Rudara u Prijedoru.Predvodio nas je i naredne sezone (10/11) u kojoj jesmo bili drugi, ali najviše zahvaljujuci tome što se Željo na proljece bacio na osvajanje kupa, pa je prvenstvo igrao opuštenije.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 dec 2022, 09:57

Brz oporavak Kurto
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 14 dec 2022, 10:03

Lucas je napisao/la:
14 dec 2022, 09:45
Zukanovic je napisao/la:
spezial je napisao/la:
13 dec 2022, 22:11

Ovaj mentalitet nas i yebe

slika
Samo Avdić od njih sa slike nije bio naš trener, ostali su se nažalost fudbala i nas navijača tu okušali, a bilans je impozantan:

Ubleha 1. Senad Repuh: Bio naš trener tri sedmice u augustu 2017, sa jednom pristojnom ekipom je uspio u prvenstvu samo da pobjedi Čelikove kadete, izgubio na Koševu od Goška i Želje, te u 90+ minuti izvukao bod protiv Mladosti u gostima.Kasnije istjeran iz bihačkog Jedinstva.

Ubleha 2. Emir Obuča: Bio naš trener 4 utakmice, pobjedio kandidate za ispadanje Igmana i Posušje, od čega ove druge na jedvite jade, najviše zahvaljujuci njihovom crvenom kartonu. Na neutralnom terenu u Banovićima izgubio od očajne Slobode, te u Trebinju od još očajnijeg Leotara, a u ta dva poraza nismo čestitu šansu imali. Ni jednu jedinu riječ nije rekao za medije nakon tih katastrofalnih poraza, jednostavno nije dorastao da bude trener djeci sa posebnim potrebama.

Ubleha 3. Almir Turković: Bio naš trener jednu utakmicu, protiv Laktaša u proljece 2010 koju smo izgubili 2:1 u 90 min, a ti prosuti bodovi su nas na kraju koštali plasmana u Evropu.Pored toga što nije ni t od trenera, povezan sa svim mahalskim klanovima, koji se unatrag 15-20 godina motaju oko kluba (Husref, Runda, Danac, Varešanović......i ostala gamad i ološ)

Ubleha 4. koja se ovom prilikom ne može ne spomenuti, Mirza Varešanović: U proljece 2010 preuzeo Sarajevo (nakon što je Zeka odradio tu jednu utakmicu protiv Laktaša) koje je u trenutku njegovog dolaska bilo samo na bod zaostatka od 4. mjesta koje je na kraju vodilo u Evropu, a tamo nas na kraju nije uspio odvesti.Podsjecam, tu ekipu je sedam mjeseci ranije gol djelio od grupne faze EL, a retardirani ublehaš nije uspio da pobjedi na Koševu Široki brijeg (1:1, prva utakmica sa tim ubicama nakon Vedranovog ubistva na dobro popunjenon Koševu), zatim poraz od Zvijezde u Gradačcu, bijednih 0:0 sa konama na Koševu, te 2:2 protiv Rudara u Prijedoru.Predvodio nas je i naredne sezone (10/11) u kojoj jesmo bili drugi, ali najviše zahvaljujuci tome što se Željo na proljece bacio na osvajanje kupa, pa je prvenstvo igrao opuštenije.
Niko te ne shvata ozbiljno Lucase ali brukas se sa poređenjem Husrefa i ovih fudbalski ograničenih ljudi

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 14 dec 2022, 10:06

ko da mi neko šamar opali,još mi zvoni u ušima
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 14 dec 2022, 10:48

muhamedhulk je napisao/la:
14 dec 2022, 08:07
mirvic je svoje odradio, dao pare i nasao ljude da vode Klub; ljudi su zasad prokockali njegovo povjerenje, zato se i "pregovara" oko daljeg nacina financiranja. logicno, Klub ne profitira osim preko sponzora i mirvica, jer nema para od uefa-e za euro kvalifikacije ili nekih ozbiljnih para od transfera (zato je i mujakic prodan da se ista zakrpi financijski).
ja sam ocekivao da ce mirvic ulagati svake godine min 5mil KM i kroz evropu vracati par mil i tako smanjivati ulaganja, dok se nekad ne dodje na to da se pocne zaradjivati (grupne faze).
Hajde ti objasni raji, misle oni neko će svake godine davati svoje pare a da mu se ne vraća. Neće raja da se strpi da se razvije neki sistem, daj samo mijenjaj i tako u krug. Kod nas je najveći problem razvoja država, što je takva kakva jeste.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 14 dec 2022, 10:55

SviUNapad1jeAFH je napisao/la:
14 dec 2022, 10:03
Lucas je napisao/la:
14 dec 2022, 09:45
Zukanovic je napisao/la:

slika

Niko te ne shvata ozbiljno Lucase ali brukas se sa poređenjem Husrefa i ovih fudbalski ograničenih ljudi
Obriši sline, ponovi gradivo, nemoj zaboravit 2 marke za sendvic, brzo ti počinje druga smjena u školi :rol:
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 14 dec 2022, 11:56, ukupno mijenjano 1 put.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 14 dec 2022, 10:57

Zamisli covjek tamo 2012 padne u komu i probudi se 2022 i pita kakvo je sarajevo na tabeli i ko nam je trener i kazu mu ljudi Varesanovic. Da se ubije odmah
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 14 dec 2022, 11:05

FCUM je napisao/la:
14 dec 2022, 10:57
Zamisli covjek tamo 2012 padne u komu i probudi se 2022 i pita kakvo je sarajevo na tabeli i ko nam je trener i kazu mu ljudi Varesanovic. Da se ubije odmah
Dobro si. 2023 godina samo što nije, klubovi iz regiona munjevito napreduju u svim segmentima, o klubovima sa zapada Evrope da ne govorim, a nama ublehaš Mirza Varešanović trener (kluba koji je največi u državi), a pomočnici Tošo Repuh i Emir Obuča, dva mutavca kojima je fond riječi 9.Tačno da se čovjek baci kroz prozor

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 14 dec 2022, 11:31

Lucas je napisao/la:
14 dec 2022, 00:33
Od čega je umro ovaj Sanny Čelik, ne mogu da vjerujem svojim očima. Živio je za Sarajevo, baš fanatik bio.
Karcinom. Strašan momak bio, išao na liječenje vani, borio se do zadnjeg dana.

Neka mu je vječni rahmet duši. :cry:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 14 dec 2022, 12:26

Otkad znam za sebe mi vodimo neke borbe i tjeramo nekog. Da mi je docekati da idemo na utakmice u sto vecem broju sa drustvom ili djecom i da smo zadovoljni jednu sezonu. Mi smo tjerali i nakon duple krune (prvi ja) i sta tu vise pricati. Prestati ovo pratiti i uzivati jos malo u zivotu. Prodje zivot u crnjacima i negativnostima.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 14 dec 2022, 12:27

Ode dugo skautirani Rashid! Emire Hadzicu i Aylah, **** vam majku za svaku marku tala oko ovog balvana!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.