Istina, ti si debil.
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
- Shategabri
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Bloo je moderator na politici ne na sportu.Mancini je napisao/la: ↑14 dec 2022, 15:51Bolje ti je tamo ne ulazi, pogotovo što je tamo glavni ženski moderator bloo koja se baš iživljava sa banovanjem ljudi.RoninX je napisao/la: ↑14 dec 2022, 15:00Marokance i Alzirce fakat bije los glas medju nasom dijasporom. Najcesca koristena rijec - bagra i cakijasi.![]()
Zna li neko zasto se ne moze citati fudbalski pdf na @klixu? Osim ako logiran tj imas profil
Mislim da ce francuska rutinski ovo dobit veceras...standardno bez neke lijepe igre.
Sportski dio klix foruma i nije nešto aktivan.
Koševo Zapad
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Al seres. Sve i jedan penal koji je dobila Argentina je bio cist. Pogledaj svaki realno i objektivno i ti bi ih svirao. Kakav debilizan od slike.denimen99 je napisao/la: ↑14 dec 2022, 09:58salkan je napisao/la: ↑14 dec 2022, 09:53Ako postoji mjesto na netu gdje je sumiran vrhunac neukusa i gadosti, ignorancije i amatersko-planinsko-divljackog silovanja mozga, to su klix i ovaj forum. Sta se samo ovde moze procitati: pljuvanje po HR reprezentaciji (koja ima dva polufinala SP i jedno finale), pljuvanje po ARG reprezentaciji uz tvrdnju da ih sudije guraju, nekakvi "nepostojeci" (a ocigledni) penali...i naravno, frustracije zagrizenih Messijevih hejtera koji ce, ako covjek zaista osvoji ovo (i naredna tri) SP biti uvjereni da je to osvojio neposteno (ili uz pomoc sudija, FIFAe, UEFAe, masona itd). Ova mjesta su dokaz viceva o Hasi i Husi i stratiste jedne nacije u pokusaju, koja nikad nece nigdje maknuti od dva deca rakije, sira i kajmaka za meze i balavljenja o "sve smo mogli mi".
Dakle, sva nesreca koja se vijekovima valja po BiH, nije slucajno.
Svaka cast kockice
Svaka cast Gaucosi
Al prije svega, kapa dolje Najvecem
![]()
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
-
- Kontakt:
Primjetio sam da neki ovdje ostro kritikuju pojedine forumase, sa etiketom politicke i nacionalne mrznje prema Hrvatskoj drzavi i drustvu u cjelini, samo zato sto pod*ebavaju doticne za poraz od sinoc.
Mozda i ima pomalo mrznje, ali je u vecini slucajeva(ako ne i 90%) to cisto sportsko pod*ebavanje, koje je po meni sasvim normalna stvar. Toga svugdje ima, bilo je i bit ce ga uvijek.
Sjecam se kad je Sarajevo izgubilo od Atalante 0:8, Zeljini simpatizeri su se na nekoliko stranica posp*davali na sve moguce nacine, pjevali su im "7 rana u 7 jarana, osma rana udaje se draga". Znaci cisto sportsko pod*ebavanje i nista vise od toga..isti su narod..toga je bilo i bice i na relacijama Dinamo/Hajduk..Zvezda/Partizan i mislim da nema toga, u cemu bi onda bila draz neke pobjede nad velikim rivalom ili u nekom derbiju.
I da se razumijemo, ove prozivke su uperene samo za one navijace i simpatizere hrvatske reprezentacije, koji su se do sada u toku SP mnogo i previse ku*cili, a oni umjereni, koji su ostali sa obje noge na zemlji i koji nisu provocirali druge ..evo ja im se ovom prilikom javno izvinjavam za sva je*uckanja i neukusne postove od momenta prvog gola Argentina do sad.
Mozda i ima pomalo mrznje, ali je u vecini slucajeva(ako ne i 90%) to cisto sportsko pod*ebavanje, koje je po meni sasvim normalna stvar. Toga svugdje ima, bilo je i bit ce ga uvijek.
Sjecam se kad je Sarajevo izgubilo od Atalante 0:8, Zeljini simpatizeri su se na nekoliko stranica posp*davali na sve moguce nacine, pjevali su im "7 rana u 7 jarana, osma rana udaje se draga". Znaci cisto sportsko pod*ebavanje i nista vise od toga..isti su narod..toga je bilo i bice i na relacijama Dinamo/Hajduk..Zvezda/Partizan i mislim da nema toga, u cemu bi onda bila draz neke pobjede nad velikim rivalom ili u nekom derbiju.
I da se razumijemo, ove prozivke su uperene samo za one navijace i simpatizere hrvatske reprezentacije, koji su se do sada u toku SP mnogo i previse ku*cili, a oni umjereni, koji su ostali sa obje noge na zemlji i koji nisu provocirali druge ..evo ja im se ovom prilikom javno izvinjavam za sva je*uckanja i neukusne postove od momenta prvog gola Argentina do sad.
Evo sad javili. Poništava se utakmica. Penal nije bio, jer od penala je sve počelo i ništa logičnije, da se odigra nova tekma. FIFA svaka čast.Airwayes je napisao/la: ↑14 dec 2022, 15:20Znalo se odmah da se silji Gaucosima. Pa zamisli kakva bi sramota bila za Messija da ne uzme Mundijal. Ne bi se mogla voditi rasprava o goatu. Dok ovako jos uvijek ima sansi da bude makar treci.denimen99 je napisao/la: ↑14 dec 2022, 09:58salkan je napisao/la: ↑14 dec 2022, 09:53Ako postoji mjesto na netu gdje je sumiran vrhunac neukusa i gadosti, ignorancije i amatersko-planinsko-divljackog silovanja mozga, to su klix i ovaj forum. Sta se samo ovde moze procitati: pljuvanje po HR reprezentaciji (koja ima dva polufinala SP i jedno finale), pljuvanje po ARG reprezentaciji uz tvrdnju da ih sudije guraju, nekakvi "nepostojeci" (a ocigledni) penali...i naravno, frustracije zagrizenih Messijevih hejtera koji ce, ako covjek zaista osvoji ovo (i naredna tri) SP biti uvjereni da je to osvojio neposteno (ili uz pomoc sudija, FIFAe, UEFAe, masona itd). Ova mjesta su dokaz viceva o Hasi i Husi i stratiste jedne nacije u pokusaju, koja nikad nece nigdje maknuti od dva deca rakije, sira i kajmaka za meze i balavljenja o "sve smo mogli mi".
Dakle, sva nesreca koja se vijekovima valja po BiH, nije slucajno.
Svaka cast kockice
Svaka cast Gaucosi
Al prije svega, kapa dolje Najvecem
![]()
Ode kupiti karte za avion. Igra se u petak ujutro, da bi se poraženi rekuperirao za meč u subotu za 3e mjesto.
Zasto bi upitao dijasporu kad mozes Sarajlije i Krajisnike. Ljudi u Bihacu i Kladusi za dvije godine pocinili vise krivicnih djela razbojnistva sa hladnim oruzjem nego domacini u zadnjih 15 godina. I ne pretjerujem. Za pola marke bi napravili cevap od tebe.RoninX je napisao/la: ↑14 dec 2022, 15:00Marokance i Alzirce fakat bije los glas medju nasom dijasporom. Najcesca koristena rijec - bagra i cakijasi.![]()
Zna li neko zasto se ne moze citati fudbalski pdf na @klixu? Osim ako logiran tj imas profil
Mislim da ce francuska rutinski ovo dobit veceras...standardno bez neke lijepe igre.
Stoka.
-
- Kontakt:
Ne znam u kojoj sam skupini, al u svakom slučaju dobro ako je tako.Sanfrancisco je napisao/la: ↑14 dec 2022, 17:07Primjetio sam da neki ovdje ostro kritikuju pojedine forumase, sa etiketom politicke i nacionalne mrznje prema Hrvatskoj drzavi i drustvu u cjelini, samo zato sto pod*ebavaju doticne za poraz od sinoc.

Meni je problem bilo korištenje određenih izraza. Navijačko je podje.bavanje dopušteno i poželjno te sam u tome sudjelujem.
Zadnja izmjena: Cipiripiblicblic, dana/u 14 dec 2022, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.
Pa jeste to je zajebancija, podjebavanje i to se desava sirom svijeta. Navijaci Boce su cijelu navijacku pjesmu odradili kad je River ispo iz lige, ali kad nerijetko procitas, sta na komentarima youtube, fb, itd (doduse ne na ovom forumu), od strane Hrvata da su Bosnjaci samo dobri u sjedecoj odbojci, onda to prelazi nivo zezancije nego postaje podli cinizam.Sanfrancisco je napisao/la: ↑14 dec 2022, 17:07Primjetio sam da neki ovdje ostro kritikuju pojedine forumase, sa etiketom politicke i nacionalne mrznje prema Hrvatskoj drzavi i drustvu u cjelini, samo zato sto pod*ebavaju doticne za poraz od sinoc.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
U Maroku su dvije Evropljanke zaplatile zivotom. Silovane, pa im se odrubljivale glave.Kajzer10 je napisao/la: ↑14 dec 2022, 17:33Zasto bi upitao dijasporu kad mozes Sarajlije i Krajisnike. Ljudi u Bihacu i Kladusi za dvije godine pocinili vise krivicnih djela razbojnistva sa hladnim oruzjem nego domacini u zadnjih 15 godina. I ne pretjerujem. Za pola marke bi napravili cevap od tebe.RoninX je napisao/la: ↑14 dec 2022, 15:00Marokance i Alzirce fakat bije los glas medju nasom dijasporom. Najcesca koristena rijec - bagra i cakijasi.![]()
Stoka.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ne postoje poganiji migranti od tih iz Maroka i Alzira. U Briselu su isto haos napravili nakon pobjede nad Belgijom.
Sta se ovaj sanfrancisco ima izvinjavati bilo kome ili u bilo cije ime. Stani iza svojih rijeci, a ne danas jedno sutra drugo
Apsolutna istina sve ovo zadnje navedeno za Marokance-migrante.
Francuska ponovo bez lijepe igre,njihov stil jednostavno,eventualnim vodstvom umrtvit utakmicu pa cekat kontra,ako ga Maroko zabiej prvi bit ce zanimljivo
Francuska ponovo bez lijepe igre,njihov stil jednostavno,eventualnim vodstvom umrtvit utakmicu pa cekat kontra,ako ga Maroko zabiej prvi bit ce zanimljivo
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Marokance niko ni u Arapskom svijetu ne podnosi 
Inače, Upamecano pokupio nekakav virus, Konate starter za Francusku.

Inače, Upamecano pokupio nekakav virus, Konate starter za Francusku.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Znaci Francuska se pojacala za veceras.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Bas je jadno izgledalo kako ga je Kane na ledjima nosao i okretao.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ostao je i on u kampu, Fofana starter

55k Marokanaca večeras najavljuju mediji iz Francuske 

To bi i bilo najpostenije. Nema smisla da se od prvenstva pravi sprdacina. Da se nije stimalo Argentini ne bi ni osminu vidjeli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.