Albinović je original

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Albinović je original
Nas dvojica prekucali bas.
zar se desava to drugoAshburtonG je napisao/la: ↑14 dec 2022, 19:54Ili manipulacija brojilom ili ti se neko spojio na struju.
Pa naravno da se desava, samo sto je rijetko da se neko prikaci na obicnog pojedinca, jer se vrlo brzo otkrije. Uglavnom se raja prikljuci na markete, na firme, kancelarije nekih kompanija i sl.akisarajevo92 je napisao/la: ↑14 dec 2022, 20:17zar se desava to drugoAshburtonG je napisao/la: ↑14 dec 2022, 19:54Ili manipulacija brojilom ili ti se neko spojio na struju.
Više će bojler struje potrošiti ako ga stalno gasiš i pališ , nego kada je stalno upaljen .Aerials je napisao/la: ↑14 dec 2022, 20:23Kad očitaš sam sebi stanje na brojilu, poklapa li se sa stanjem na računu?
Bojler generalno najviše povuče struje, pokušaj da gasiš kad to ne treba (ako je stalno upaljen) pa onda provjeravaj stanje, možda je nešto neispravan.
Također, probaj sve, ali baš sve, isključiti iz struje par minuta i stani pred brojilo pa prati je li se stanje mijenja.
Generalno, da, istina, i kod mene stalno gori, ali vjerujem i da zavisi koliko često koristi i kakav je bojler. Džaba gori svaki dan, ako će koristiti dva tri puta sedmično. Ako nije kvalitetan i efikasan, svako malo će se paliti da se dogrijava, bez potrebe i bez korištenja, i onda stalno troši struju. Svakako ga treba provjeriti, možda nije najispravniji pa mu je povećao potrošnju.bombaysaphire je napisao/la: ↑14 dec 2022, 20:41Više će bojler struje potrošiti ako ga stalno gasiš i pališ , nego kada je stalno upaljen .Aerials je napisao/la: ↑14 dec 2022, 20:23Kad očitaš sam sebi stanje na brojilu, poklapa li se sa stanjem na računu?
Bojler generalno najviše povuče struje, pokušaj da gasiš kad to ne treba (ako je stalno upaljen) pa onda provjeravaj stanje, možda je nešto neispravan.
Također, probaj sve, ali baš sve, isključiti iz struje par minuta i stani pred brojilo pa prati je li se stanje mijenja.
Imao nož i prijetio je nekoj djeci u busu valjda
Incident je počeo kao verbalni sukob u autobusu Centrotransa između grupe srednjoškolaca i starijeg muškarca. Oni su se, prema riječima očevidaca, posvađali zbog Svjetskog prvenstva i večerašnje utakmice.
Još da je i vozač Centre tuko o.O
Defrostleo1946 je napisao/la: ↑14 dec 2022, 21:35Pitanje ko se razumije, klima 18ka u stanu kupljena nova ljeti, inverter. Uglavnom ovih dana se grijemo preko nje i danas prvi put mi se pojavilo nakon sto radi da odjednom prestane i pojavi se oznaka dF na njoj. Jel belaj ili je nesto normalno, sta raditi po tom pitanju?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.