FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mamic je primjer kako se pravi klub, a on je prvo krenuo od navijača.... Cudnan je bosnjo
Evo i oni tebe selame!
Ne.I nisam došao da nikog provociram ili vrijedam.Samo rekao jednu pozitivnu stvar kod novog trenera.I bas i ne znam nesto pretjerano oko novog trenera.Samo sam rekao svoje mišljenje.
I niko neće doc od jakih trenera do ljeta.
I niko neće doc od jakih trenera do ljeta.
Treba tebe biti stid , ti svi odavno protiv svega u klubu bio. Prošlo je kroz klub nekoliko trenera, niti jedan ti nije valjao.Antikloc je napisao/la: ↑14 dec 2022, 17:38Kako te nije stid lupati gluposti ?fks74 je napisao/la: ↑14 dec 2022, 17:26Možete misliti šta hoćete i nazivati me raznim pogrdnim imenima a s obzirom na situaciju u državi odgovorno tvrdim da je zahvala bogu što imamo Mirvića i čovjek će napraviti dobre svari dok sve posloži ali treba vremena. On da je uzeo neki klzb u Hrvatskoj ili nekij drugoj evropskoj državi rezultati bi se već vidjeli, kod nas treba vremena jer od države nemaš nikakvog hajra. Čovjek ulaže suh novac a mi mi samo otežavamo sa ovim stalnim pritiscima i zahtjevima za stalnim promjenama. Poslije ovog lošeg prvog dijela je čovjek odlučio da max smanji troškove i ja ga razumijem. Prosinečki ne bi bio nikakav napredak a uzeo bi silu love. Nema budućnosti bez naše djece uz par dobrih stranaca za godinu imaš dobru ekipu. Ljudi rade na traženju još investitora i treba im dati podršku a ne samo tražiti dlaku u jajetu. Da je došao i Zekić npr. mnogi nebi bili zadovoljni. Ja znam da ovdje mnogi napadaju sve i svašta zbog nekih ličnih razloga. Nama niko nije valjao i dok se uzimala dupla kruna.Shategabri je napisao/la: ↑14 dec 2022, 16:44
Šta da ostvari?
Gašenje kluba?
Jel ti vidiš šta radi?
Daj jednu dobru stvar koju je ove sezone uradio?!
Sve zlo i naopako.
Ne zna se ko pije a ko plaća.
Sezona je otišla u qrc. Otpustili smo trenera.
Igrače koje smo doveli na početku sezone, sad potpisujemo sporazumne raskide.
Šta ti je majke ti tu dobro?
Povrh svega doveo ovog čičkovo ulje.
Pa ako si već navijač Sarajeva i imaš bar toliko godina staža da se sjećaš ovog gospodina iz prošlog mandata, onda ti je valjda jasno da ovaj tvoj komentar nije na mjestu.
Ovako kako radi neće ništa ostvariti. Bolje da je ove pare koje ulaže u FKS odnio u Merhamet.
Je li ti mislis da je neko retardiran pa da guta ove ublehe i supljake ??
Clanska 
Sezonska
Odlazak na stadion
Kupovina u Fan shopu
Clanska Hz i artikli iz Hz shopa
To je ono sto mogu ja uciniti. Znam jos bruku raje koja ce isto postupiti. Pa nek se zapitaju sta je reci...
Yebem li im pleme !!!
Sezonska
Odlazak na stadion
Kupovina u Fan shopu
Clanska Hz i artikli iz Hz shopa
To je ono sto mogu ja uciniti. Znam jos bruku raje koja ce isto postupiti. Pa nek se zapitaju sta je reci...
Yebem li im pleme !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- MaroonBjelave
- Kontakt:
A što će onda Mirzi ugovor na godinu i pol ako će na ljeto doći neko drugi? Ili si mislio na ljeto 2024?
Daj bolan kume, četiri posta i već se ofiraš.
Ovu opremu za regeneraciju ima Rijeka vec vise od 3 godine
Mi imamo 3 kontejnera i imamo necete vjerovati bogatijeg vlasnika nego sto ga ima Rijeka.
Mi imamo 3 kontejnera i imamo necete vjerovati bogatijeg vlasnika nego sto ga ima Rijeka.
-
- Kontakt:
Bas sam se radovao povratku na Kosevo da prije svake tekme sjedem s rajom pa da idemo svako na svoju tribinu. Poslije opet da sjedemo da sumiramo utiske. Izgleda da ce to jos malo pricekati. Ako HZ donesu odluku o bojkotu ispostovat cu ali moglo je i bez ovoga. Jos jedna mucna polusezona.
Ako ode Mirza i ako se malo smiri situacija i budemo svi opet na istoj strani kupit cu clansku na ljeto, ni tad nije kasno da se pogura klub. Do tad cu samo uzet clansku iz UNFKS
Sarajevo ljubavi moja.
Otice na ljeto.Ako završimo exstra sezonu.I onda cemo čekat trenera kojeg cemo za par mjeseci dat otkaz ili navijaci otjerat ili ce navijaci traziti da da otkaz.Istina boliMaroonBjelave je napisao/la: ↑14 dec 2022, 18:30A što će onda Mirzi ugovor na godinu i pol ako će na ljeto doći neko drugi? Ili si mislio na ljeto 2024?
Jel ikad iko izašta odgovarao,? pare se uzimaju i onda samo odšetaju, pa za par godina kad zapne ponovo se vraćaju. Mi uvijek budemo sretni kad odu lopovi koji uništavaju klub i sa tim se zadovoljimo, a iskreno mislim da je to pogrešno. Kada se otjera neka ubleha, protiv iste treba podnijeti krivičnu prijavu za utaju i pljačku kluba, takve treba dobro istresti da se više nikad ne približe klubu. Udruženje navijača da skupi po 5 KM, može se platiti najbolji advokat na svijetu. Navikli su da dolaze i pljačkaju, a onda kad zagusti samo odu kao da se ništa nije dogodilo, pa nam ubace nove ublehe i tako sve u krug.ElCartel11 je napisao/la: ↑14 dec 2022, 12:55U hoce li ko odgovarati za Rashida ili ce ostati to pod tepihom ko i uvijek![]()

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Andrej je davno trebao otići radi sebe, a i realno radi kluba. Sada nećeš ništa dobiti ili neko siću. Kad su se prodavali Tatar i Rahmanović trebalo je njega prodati. To je idealan tajming za prodaju. Nakon toga je krenuo samo njegov pad i stagnacija u tom padu. Udario plafon i tapkao na mjestu. Veznjak, a igra sa loptom haman očajna. Nama.igrač sa 19 godina mora biti na vrhuncu i tad ga šalji dalje u Europu na doradu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Pa najavila je ova qravela da ce odgovarati Sabrina, pa se bacala drk.ica !!! Dosla da nas spasi dusa draga, ka'e sve ce procesuirati, yebem joj majku raspalu !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
U klubu od januara 2021,mozemo reci i od augusta 2020,nema nista pozitivno i dobro i naravno da treba biti protiv toga. A sto se trenera tice svi su **** motkom otjerani,sto znaci da sam bio u pravu s kritikom.Ovog sadasnjeg Varesanovica,ne bih uopste komentarisao,to je klaun,amater. On uopste nije trener.fks74 je napisao/la: ↑14 dec 2022, 18:11Treba tebe biti stid , ti svi odavno protiv svega u klubu bio. Prošlo je kroz klub nekoliko trenera, niti jedan ti nije valjao.Antikloc je napisao/la: ↑14 dec 2022, 17:38Kako te nije stid lupati gluposti ?fks74 je napisao/la: ↑14 dec 2022, 17:26
Možete misliti šta hoćete i nazivati me raznim pogrdnim imenima a s obzirom na situaciju u državi odgovorno tvrdim da je zahvala bogu što imamo Mirvića i čovjek će napraviti dobre svari dok sve posloži ali treba vremena. On da je uzeo neki klzb u Hrvatskoj ili nekij drugoj evropskoj državi rezultati bi se već vidjeli, kod nas treba vremena jer od države nemaš nikakvog hajra. Čovjek ulaže suh novac a mi mi samo otežavamo sa ovim stalnim pritiscima i zahtjevima za stalnim promjenama. Poslije ovog lošeg prvog dijela je čovjek odlučio da max smanji troškove i ja ga razumijem. Prosinečki ne bi bio nikakav napredak a uzeo bi silu love. Nema budućnosti bez naše djece uz par dobrih stranaca za godinu imaš dobru ekipu. Ljudi rade na traženju još investitora i treba im dati podršku a ne samo tražiti dlaku u jajetu. Da je došao i Zekić npr. mnogi nebi bili zadovoljni. Ja znam da ovdje mnogi napadaju sve i svašta zbog nekih ličnih razloga. Nama niko nije valjao i dok se uzimala dupla kruna.
Je li ti mislis da je neko retardiran pa da guta ove ublehe i supljake ??
Od laganja i samozavaravanja nema koristi,to je kontraproduktivno i naopako !!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Aha, znači otići će ako bude extra sezona, a ostati ako bude loša? ZanimljivoAlii je napisao/la: ↑14 dec 2022, 18:54Otice na ljeto.Ako završimo exstra sezonu.I onda cemo čekat trenera kojeg cemo za par mjeseci dat otkaz ili navijaci otjerat ili ce navijaci traziti da da otkaz.Istina boliMaroonBjelave je napisao/la: ↑14 dec 2022, 18:30A što će onda Mirzi ugovor na godinu i pol ako će na ljeto doći neko drugi? Ili si mislio na ljeto 2024?

I kakva to istina boli živ bio?
I obrati malo pažnju na post prije neko kliknes ono 'posalji'. Malo oči bole.
Yebem li joj svu familiju poganu, kurveshtina raspala
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Nece ni bit sledece sezone to je fazon stavili ugovalor do 2024 kao i ovom iz ghane.Plus niko ne zna od nas do koliko je ugovor trebao da traje.Mozda je mirzi pola godine.Pa da ide na ljeto jer ce kao dogovarat novog trenera.MaroonBjelave je napisao/la: ↑14 dec 2022, 19:06Aha, znači otići će ako bude extra sezona, a ostati ako bude loša? ZanimljivoAlii je napisao/la: ↑14 dec 2022, 18:54Otice na ljeto.Ako završimo exstra sezonu.I onda cemo čekat trenera kojeg cemo za par mjeseci dat otkaz ili navijaci otjerat ili ce navijaci traziti da da otkaz.Istina boliMaroonBjelave je napisao/la: ↑14 dec 2022, 18:30
A što će onda Mirzi ugovor na godinu i pol ako će na ljeto doći neko drugi? Ili si mislio na ljeto 2024?
Daj bolan kume, četiri posta i već se ofiraš.![]()
I kakva to istina boli živ bio?
I obrati malo pažnju na post prije neko kliknes ono 'posalji'. Malo oči bole.
Zadnja izmjena: Alii, dana/u 14 dec 2022, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.
Nisu oni budale da procesuiraju sami sebe, to su sve pijuni od glavne glave Tana, koji se vrte u krug.

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
zna li se jesu li čarape uredne?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Hajdeee, mire971, misstianopenaldo, muhamedhulk, Napapijri, PAPE3, pierce, riki46, Velaxsa i 72 gosta.