Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

NazorUso
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la NazorUso » 15 dec 2022, 00:22

Jusko00 je napisao/la:
15 dec 2022, 00:21
NazorUso je napisao/la:
14 dec 2022, 22:47
Juka je ok. Svaka cast liku, realno.
A hariZma je serator, i zna to on, zato i suti...
Juka bi mogao biti neko ko bi pripremio teren a Miske i Petev bi trebali otici kod igraca na zavrsne razgovore..ali s obzirom da je Juka fan SDA a Vico glavni u savezu od toga nema nista
E steta sto je SDA fan
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 15 dec 2022, 00:34

ReX je napisao/la:
14 dec 2022, 13:52
Ovaj covjek radi ogroman posao za nas u Austriji. Svaka mu cast! Jos kad bi savez htio da se sklope neki dogovori i da imaju ljude u raznim zemljama. Prvi bi se prihvatio tog posla pa makar pro bono radio.
Ponudi savezu svoje usluge pro bono ... niko ne odbija gratis radnike ... :arrow:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 15 dec 2022, 00:41

Kad vici istice mandat? Sad kad se formira vlast bez sda znaci li to da ce sva sda zgadija dobiti nogu iz saveza

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 15 dec 2022, 01:00

DaVinci je napisao/la:
15 dec 2022, 00:34
ReX je napisao/la:
14 dec 2022, 13:52
Ovaj covjek radi ogroman posao za nas u Austriji. Svaka mu cast! Jos kad bi savez htio da se sklope neki dogovori i da imaju ljude u raznim zemljama. Prvi bi se prihvatio tog posla pa makar pro bono radio.
Ponudi savezu svoje usluge pro bono ... niko ne odbija gratis radnike ... :arrow:
Ponudio sam. Nije bilo odgovora. :)
@igrajlopte 🐦

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 15 dec 2022, 01:02

Harise je napisao/la:
14 dec 2022, 18:46
Uvijeren sam da će Benjamin Tahirovic i abd Gigovic za nas igrati, jer je Anel Ahmedhodzic takodje igrao dvje prijatelske za Svedsku A reprezentaciju.
Tahirovic je prakticno nas. Samo pitanje vremena kada bude zvanicno. Jedino ako se nesto ekstremno desi u medjuvremenu. U ovom slucaju su svedjani zakasnili. :clap:

Gigovic je skoro pa izgubljen. Kako stvari stoje. Mozda se to promjeni ali posto je on u tom nekom sljedecem redu za ulazak u A tim Svedske, ako nasi zele moraju reagovati vec "danas". Navodno sto sam nacuo, dosta su mu zasmetali losi komentari na njegov racun od raznoranzih bh navijaca.
@igrajlopte 🐦

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 15 dec 2022, 01:21

ReX je napisao/la:
15 dec 2022, 01:02
Harise je napisao/la:
Uvijeren sam da će Benjamin Tahirovic i abd Gigovic za nas igrati, jer je Anel Ahmedhodzic takodje igrao dvje prijatelske za Svedsku A reprezentaciju.
Tahirovic je prakticno nas. Samo pitanje vremena kada bude zvanicno. Jedino ako se nesto ekstremno desi u medjuvremenu. U ovom slucaju su svedjani zakasnili. :clap:

Gigovic je skoro pa izgubljen. Kako stvari stoje. Mozda se to promjeni ali posto je on u tom nekom sljedecem redu za ulazak u A tim Svedske, ako nasi zele moraju reagovati vec "danas". Navodno sto sam nacuo, dosta su mu zasmetali losi komentari na njegov racun od raznoranzih bh navijaca.
Gluposti. 99% bh navijača nisu ni čuli za njega. Ako ce se voditi time sta misli 1% onda to zapravo pokazuje koliko je nezreo, umišljen ili sta vec. To mu moze biti samo.jedan od izgovora.
On je napravio veliku grešku sto nas je odbio jer je već mogao imati najmanje 10 nastupa za A-reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Sto se tice Tahirovica nadam se da ce igrati za nas i da će opravdati svoj talenat jer nam treba jedan vrhunski vezni koji ce naslijediti Pjanica a Roma i Mourinho su za sada odlična referenca. Vidjet ćemo šta budućnost nosi.

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 15 dec 2022, 01:26

hurem je napisao/la:
15 dec 2022, 01:21
ReX je napisao/la:
Harise je napisao/la:

Gluposti. 99% bh navijača nisu ni čuli za njega. Ako ce se voditi time sta misli 1% onda to zapravo pokazuje koliko je nezreo, umišljen ili sta vec. To mu moze biti samo.jedan od izgovora.
On je napravio veliku grešku sto nas je odbio jer je već mogao imati najmanje 10 nastupa za A-reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Sto se tice Tahirovica nadam se da ce igrati za nas i da će opravdati svoj talenat jer nam treba jedan vrhunski vezni koji ce naslijediti Pjanica a Roma i Mourinho su za sada odlična referenca. Vidjet ćemo šta budućnost nosi.
A jbg. Sve se slazem sto pises, ali imas likova koji su takvi. Sto se tice toga za nastupe, ja sam to i prosle godine govorio. :hmmmmm:

Ipak treba biti fer prema njemu. Oogradjujem se da mozda i nije to slucaj, jer ne znam jel tacno. Ne bi me cudilo da jeste jer mi dosta izgleda onako "skakljiv", da nema svoj jasan stav. Ali kosto kazes, ako je stvarno to to onda to govori o njemu vise nego ista. Pa sta je sve Anel morao slusati i od jednih i drugih. Cudo momak nije u ludnicu otisao.
@igrajlopte 🐦

lol89
Kontakt:

Post Postao/la lol89 » 15 dec 2022, 07:09

ReX je napisao/la:
15 dec 2022, 01:26
hurem je napisao/la:
15 dec 2022, 01:21
ReX je napisao/la:

A jbg. Sve se slazem sto pises, ali imas likova koji su takvi. Sto se tice toga za nastupe, ja sam to i prosle godine govorio. :hmmmmm:

Ipak treba biti fer prema njemu. Oogradjujem se da mozda i nije to slucaj, jer ne znam jel tacno. Ne bi me cudilo da jeste jer mi dosta izgleda onako "skakljiv", da nema svoj jasan stav. Ali kosto kazes, ako je stvarno to to onda to govori o njemu vise nego ista. Pa sta je sve Anel morao slusati i od jednih i drugih. Cudo momak nije u ludnicu otisao.
Pa u swe ce isto tako govoriti za njega. Kao sto je ozil jednom rekao "kad pobjedjujemo onda sam njemac, kad gubimo onda sam turcin". Tako ce i za gigovica isto biti ako se odluci za svede.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 15 dec 2022, 08:29

Ima toliko "novi" igraca koji mogu igrati za nas. ako bude 50% igrali za nas to ce biti dobar posao za buducnost.

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 15 dec 2022, 10:41

ReX je napisao/la:
Harise je napisao/la:

Cijenim tvoje aktivnosti sto se tiče ove teme i foruma inače ali pokušaj samoinicijativno radit iz hobija bar jedan intevju da napraviš i poslije bi bilo lakše. Nešto ovako kao Belmin i neko ce nekad to prepoznati. Trebao bi ovakav jedan i za Skandinaviju ako vec živiš gore. Ovaj Beli je ljudina i stvarno covjek radi velik posao što se tiče potencijalnih :bih:

Što se tiče Tahirovića, jedan moj prijatelj koji je igrao s njegovim bratom direktno ga kontaktirao ali brat nije mogao ništa više reći osim da ga Svedi nisu zvali sigurno i da ne bi dalje ulazio u tu priču... znači ima tu nešto s nama dok je tajnovit i kaže čitajte malo izmedju redova. :mrgreen:
Mene trenutno više zanima da on se prilično ustabili u prvom timu Rome i da igra, jer jedino takav može biti koristan i sebi i nama ako Bog da.

O Gigoviću se svašta priča, i neke poluinformacije. Ali nije istina da su mu zasmetale neke provokacije navijaca, momak je profesionalac i uopste ne prati niti čita neke provokacije.

Prava istina je da njegov menadzer ne dozvoljava da on priča za medije na temu reprezentacije niti oni medjusobno razgovaraju na temu zadnje vrijeme i da će tu odluku donijeti lično Armin kada završi sa U21 Swe i da po nekim razgovorima od ranije, prednost je možda 60: 40 u korist Sveda što se tiče konačne odluke. Jedan naš novinar je direktno u kontaktu i sa Arminom i sa ocem mu i tim njegovim menadžerom. Pitao je Armina da dadne intervju za naše medije na što je Armin odgovorio da bi to rado učinio ali da on prvo vidi s tim mendzerom jer se o svemu brine u njegovoj karijeri.

Arminov Otac ih obojicu savjetuje da se odluči za nas, a malo i taj kolega ga podgrijava da on kao otac se treba pitati i da posluša ga...i rekao mu da pazi da ga švedi ne izigraju da ga pozovu jednom da ubilježi nastup i da ga poslije prekriže. Eto takva je trenutna situacija.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 15 dec 2022, 10:50

Mozda glupo zvuci ali meni je nevjerovatno (prije svega, da je odbio poziv A-reprezentacije BiH, više puta ispricana prica) da se nesto i dalje necka, dvoumi a ovamo ima vec "jarane" Ahmedhodzica, Hadzikadunica, Nalica...veoma, veoma čudan momak.
Da nema ove trojke u reprezentaciji razumio bih donekle...ovako imaš idealne uvjete, a već je mogao imati dovoljno minuta s obzirom da smo kuburili s povredama i kvalitetom naših veznjaka zadnjih godinu, dvije otkako je trebao biti tu.
Ako je to želja oca i porodice a ti si 50:50 ili 40:60 za nas, pa valjda ta zelja oca i voljenih osoba treba da presudi...
Mislim, stvarno...

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 15 dec 2022, 14:09

hurem je napisao/la:
15 dec 2022, 10:50
Mozda glupo zvuci ali meni je nevjerovatno (prije svega, da je odbio poziv A-reprezentacije BiH, više puta ispricana prica) da se nesto i dalje necka, dvoumi a ovamo ima vec "jarane" Ahmedhodzica, Hadzikadunica, Nalica...veoma, veoma čudan momak.
Da nema ove trojke u reprezentaciji razumio bih donekle...ovako imaš idealne uvjete, a već je mogao imati dovoljno minuta s obzirom da smo kuburili s povredama i kvalitetom naših veznjaka zadnjih godinu, dvije otkako je trebao biti tu.
Ako je to želja oca i porodice a ti si 50:50 ili 40:60 za nas, pa valjda ta zelja oca i voljenih osoba treba da presudi...
Mislim, stvarno...
Slazem se. Nije uopste racionalno razmisljanje sa njihove strane a ima nas i takvih.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 15 dec 2022, 14:23

Hvala Šveckoj što nam služi kao poligon za obradu :bih:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 15 dec 2022, 14:26

Sve dok ima igrac 2 ili vise opcija cekat ce da vidi sta je bolje za njega. nema vise puno igraca koji igraju sto i srce vuce.

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 15 dec 2022, 14:34

Ne mora znaciti. Lakse je dati neku neutralnu izjavu nekom novinaru nego se zakopavati bezveze i da te handre iz dana u dan. Koliko je samo nasih bivsi reprezentativaca govorilo s vremenom da su davali svakakve izjave u ranijim danima jer nisu zeljeli da preuvelicaju stvar i slicno.
@igrajlopte 🐦

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 15 dec 2022, 14:34

Hoce li se moci u Januaru neka prijateljska isplanirati? Ima li sta do marta?
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 15 dec 2022, 14:44

Kakva druze utakmica, kada imas selektora kojem ugovora istice za dvije sedmice i ne znas se hoce li on ostati... Da se covjek smije ili sjedne i place. To je pitanje. Kakva nekompetentnost krimi saveza.

Nista do marta nazalost.
@igrajlopte 🐦

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 15 dec 2022, 15:06

ReX je napisao/la:
15 dec 2022, 14:17
https://****/status/1603375848694124547?s=20&t=LFbQRTQ6R1-mn4HTAIKzzw

https://****/status/1603377924652113921?s=20&t=LFbQRTQ6R1-mn4HTAIKzzw
Nije se odlucio a jucer ona stranica pise da jeste. :D
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 15 dec 2022, 15:13

Kad igraci ne znaju ali neke "medije" ili likove na forumu znaju. :tokralju:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []