Malo li je.

Zar nisu 4 finala Cope?
Ni Ronaldo sebe vise ne smatra GOATom, mozda Saudijske lige ako se tamo pokaze.Airwayes je napisao/la: ↑15 dec 2022, 12:13Kako se korprcaju Katalonci ovo stvarno postaje presmijesno.Ono kad ti je klub qarina pa se vadis na nekog bivseg igraca koji je isti taj klub ostavio na cjedilu kad je bilo najteze i otisao za parama.
Sad kao GOAT mora biti Messi jer je igrao u Barci a i gdje ce to biti Rona koji je istu Barcu punio sa Rejalom. Znamo svi kako su osvajali ZL i jedan i drugi, trebali su ih imati mnogo manje. To svakako nije neko mjerilo pa cemo se prisjetiti da je Ronaldo igrac sa najvise datih golova u historiji. On je vezao 3LP zaredom sto je bilo nezamislivo, bio vise puta clutch i najbolji strijelac, on je clan te ubitacne generacije koja je ostvarila nesto sto nece mozda niko nikad vise ostvariti. Osvojio LN i EURO sa onakvim Portugalom, realno ekipom od koje su non stop barem 3 Evropske reprezentacije bolje. Takmicenje gdje igraju najbolji a ne favelasi i dileri. Najvise LP ikad, takmicenje gdje igraju najbolji igraci i timovi na svijetu. Osvajao sa 2 razlicita kluba. Postao legenda ta dva kluba. I sad ce Lionel kao biti veci ako uzme SP iako to prvenstvo imaju Schurrle, Kimpembe i ostali.
Ne dragi moji, Ronaldo ce ostati najveci. Mbappe i Haaland tek nadolaze ali mi ne djeluju da bi mogli srusiti sve ove rekorde.
Gledaš li sutra ujutro ponavljanje meča HRV ARG ?Airwayes je napisao/la: ↑15 dec 2022, 12:13Kako se korprcaju Katalonci ovo stvarno postaje presmijesno.Ono kad ti je klub qarina pa se vadis na nekog bivseg igraca koji je isti taj klub ostavio na cjedilu kad je bilo najteze i otisao za parama.
Sad kao GOAT mora biti Messi jer je igrao u Barci a i gdje ce to biti Rona koji je istu Barcu punio sa Rejalom. Znamo svi kako su osvajali ZL i jedan i drugi, trebali su ih imati mnogo manje. To svakako nije neko mjerilo pa cemo se prisjetiti da je Ronaldo igrac sa najvise datih golova u historiji. On je vezao 3LP zaredom sto je bilo nezamislivo, bio vise puta clutch i najbolji strijelac, on je clan te ubitacne generacije koja je ostvarila nesto sto nece mozda niko nikad vise ostvariti. Osvojio LN i EURO sa onakvim Portugalom, realno ekipom od koje su non stop barem 3 Evropske reprezentacije bolje. Takmicenje gdje igraju najbolji a ne favelasi i dileri. Najvise LP ikad, takmicenje gdje igraju najbolji igraci i timovi na svijetu. Osvajao sa 2 razlicita kluba. Postao legenda ta dva kluba. I sad ce Lionel kao biti veci ako uzme SP iako to prvenstvo imaju Schurrle, Kimpembe i ostali.
Ne dragi moji, Ronaldo ce ostati najveci. Mbappe i Haaland tek nadolaze ali mi ne djeluju da bi mogli srusiti sve ove rekorde.
Statistika :Rodju je napisao/la: ↑15 dec 2022, 13:09Gledaš li sutra ujutro ponavljanje meča HRV ARG ?Airwayes je napisao/la: ↑15 dec 2022, 12:13Kako se korprcaju Katalonci ovo stvarno postaje presmijesno.Ono kad ti je klub qarina pa se vadis na nekog bivseg igraca koji je isti taj klub ostavio na cjedilu kad je bilo najteze i otisao za parama.
FIFA je uzela u obzir tvoje mišljenje kako Argentinci nisu zaslužili finale.
BTW. Stručnjak, u doba CR ( jesen 2009 - junij 2018 ) u Realu omjer prvenstvenih mečeva sa Barcelonom, u kojoj je i Messi, je sljedeći:
10 pobjeda Barcelone, 4 Reala i 4 neodlučene utakmice.
U tom istom periodu : Real 2 LL, 2 CDR, 4 UCL
Barcelona 6 LL, 5 CDR, 2 UCL
uz blagu napomenu dvoboj u UCL 2011 dobiva Barcelona i poslije se više nikad nisu sreli u periodu u kom RM osvaja 4x UCL.
U tom istom peroidu Barcelona apsolutno prevladava u domaćim takmičenjima gdje učestvuje i RM, gore navedeni podaci.
A ti sad dalje razmišljaj šta bi bilo da su se sreli u UCL u tim godinama. Žao mi je da nisu. Implikacija je vrlo jasna, no nije se
dogodilo.
Pa navijaj za Maroko,njihova raja je puno ljepsa plus su pjevali vjerske pjesme na stadionu a poslije po zapadnoj europi pravili nerede...islamisti a takvi idealni za tebe
Vise napadaca Argentine u napadu nego defanzivaca Njemacke.Imas prostora tevhid da im odrzis u kaznenom.
JoeBleck je napisao/la: ↑15 dec 2022, 13:31Vise napadaca Argentine u napadu nego defanzivaca Njemacke.Imas prostora tevhid da im odrzis u kaznenom.
Najjaca scena frajer na ivici kaznenog pimpla do 12 niko mu ne prilazi![]()
"..........i gdje ce to biti Rona koji je istu Barcu punio sa Rejalom........"Airwayes je napisao/la: ↑15 dec 2022, 13:21Statistika :Rodju je napisao/la: ↑15 dec 2022, 13:09Gledaš li sutra ujutro ponavljanje meča HRV ARG ?Airwayes je napisao/la: ↑15 dec 2022, 12:13Kako se korprcaju Katalonci ovo stvarno postaje presmijesno.Ono kad ti je klub qarina pa se vadis na nekog bivseg igraca koji je isti taj klub ostavio na cjedilu kad je bilo najteze i otisao za parama.
BTW. Stručnjak, u doba CR ( jesen 2009 - junij 2018 ) u Realu omjer prvenstvenih mečeva sa Barcelonom, u kojoj je i Messi, je sljedeći:
uz blagu napomenu dvoboj u UCL 2011 dobiva Barcelona i poslije se više nikad nisu sreli u periodu u kom RM osvaja 4x UCL.
U tom istom peroidu Barcelona apsolutno prevladava u domaćim takmičenjima gdje učestvuje i RM, gore navedeni podaci.
A ti sad dalje razmišljaj šta bi bilo da su se sreli u UCL u tim godinama. Žao mi je da nisu. Implikacija je vrlo jasna, no nije se
dogodilo.
Golovi : LM - CR 791-819
Golovi za klubove : LM - CR 695-701
Golovi za repke : LM - CR 96-118
Clutch golovi za pobjedu : 166-198
Ronaldo drzi rekord za najvise datih golova u historiji, ukupno, kao i za klub, kao i za reprezentacije. Jedini igrac u historiji koji je zabio gol na 5 Mundijala zaredom.
Messi ima vise asistencija kao i 7 ZL naspram CR koji ima 5.
Trofeji :
LŠ : LM - CR 4-5
Uefa Super Kup : LM - CR 3-4
Svjetsko klupsko : LM - CR 3-4
Domace lige : LM - CR 11-7
Kupovi : LM - CR 16-13
Reprezentativni kupovi : 1 (CA) -2 (LN / EURO)
Mundijal : 0 obojica
Bolji Messi.![]()
Koliko sam te puta ispisao, mrznja je razumljiva.
Ni ti sam ne znas o cemu laprdas. Evo ti crno na bijelo statistika licna a i trofeji. Osim ako se ne slazes sa Joeom klaunom pa mislis da su OI neki parametar. Ljudi porede OI sa Eurom.Rodju je napisao/la: ↑15 dec 2022, 13:38"..........i gdje ce to biti Rona koji je istu Barcu punio sa Rejalom........"Airwayes je napisao/la: ↑15 dec 2022, 13:21Statistika :Rodju je napisao/la: ↑15 dec 2022, 13:09
Gledaš li sutra ujutro ponavljanje meča HRV ARG ?
dogodilo.
Golovi : LM - CR 791-819
Golovi za klubove : LM - CR 695-701
Golovi za repke : LM - CR 96-118
Clutch golovi za pobjedu : 166-198
Ronaldo drzi rekord za najvise datih golova u historiji, ukupno, kao i za klub, kao i za reprezentacije. Jedini igrac u historiji koji je zabio gol na 5 Mundijala zaredom.
Messi ima vise asistencija kao i 7 ZL naspram CR koji ima 5.
Trofeji :
LŠ : LM - CR 4-5
Uefa Super Kup : LM - CR 3-4
Svjetsko klupsko : LM - CR 3-4
Domace lige : LM - CR 11-7
Kupovi : LM - CR 16-13
Reprezentativni kupovi : 1 (CA) -2 (LN / EURO)
Mundijal : 0 obojica
Bolji Messi.![]()
Tvoja izjava, a moja statistika. Drugim riječima nemoj lupetati o nečemu u što nisi siguran.
Ovi tvoji brojevi su vjerovatno takvi, ali ja sam pisao o nečem sasvim drugom, odnosno o onom što si ti nametnuo.
Ne odgovori ti meni.
Sutra gledaš utakmicu ujutro HRV ARG? Ipak će se igrati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.