Sigurno ce i sportsport.ba naci vremena da pise o ovim momcima poslje SPa. Sad su zauzeti Skoric i ekipa sa ovom Knoll. Ipak je to bitnije za bh fudbal.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
zvati igraca koji se necka za koga ce igrati da igra prijateljsku utakmicu je ravno samoubistvu. Ta utakmica ga ne veze za tebe, a istodobno salje signal drugom savezu da mora odmah reagovati.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Znaci:
Stoperi: Ahmedhodhodzic, Hadzikadunic, Muharemovic
Bekovi: Dedic, Jasic, Gazibegovic
Veznjaci: Hadziahmetovic, Tahirovic, Huseinbasic, Gigovic, Omic
Krila i napadaci: Demirovic, Hamulic, Huskovic, Kikanovic, pa eto i Bajraktarevic (iako je trenutno premlad)
Jesam li koga izostavio? Svi su trenutno U25 i svi imaju realne sanse da naprave dobre karijere (neki vec jesu). Ovi koji jos uvijek nisu odlucili za koga ce igrati, bolje im je da to sto prije urade i odaberu nas, jer mi kvalitetne konkurencije ni za jednog od njih nemamo.
Stoperi su vec svi nasi, bekovima je konkurencija Civic, veznjacima Gojak i Cimirot, krilima/napadacima Kodro... Prema tome, ako postanu dobri fudbaleri i ako imaju dvije ciste u glavi, jasno je koga ce izabrati. 
Krila i napadaci: Demirovic, Hamulic, Huskovic, Kikanovic, pa eto i Bajraktarevic (iako je trenutno premlad)
Jesam li koga izostavio? Svi su trenutno U25 i svi imaju realne sanse da naprave dobre karijere (neki vec jesu). Ovi koji jos uvijek nisu odlucili za koga ce igrati, bolje im je da to sto prije urade i odaberu nas, jer mi kvalitetne konkurencije ni za jednog od njih nemamo.
Zbog našeg općenitog stanja u državi gdje se gleda nacionalni kljuca nesto sumnjam da ce svi ovi bosnjaci igrati, uvijek ce neko ispastati da bi usao neki hrvat ili srbin kojima je BiH na drugom trecem mjestuGhuraba je napisao/la: ↑15 dec 2022, 17:50Znaci:
Jesam li koga izostavio? Svi su trenutno U25 i svi imaju realne sanse da naprave dobre karijere (neki vec jesu). Ovi koji jos uvijek nisu odlucili za koga ce igrati, bolje im je da to sto prije urade i odaberu nas, jer mi kvalitetne konkurencije ni za jednog od njih nemamo.Stoperi su vec svi nasi, bekovima je konkurencija Civic, veznjacima Gojak i Cimirot, krilima/napadacima Kodro... Prema tome, ako postanu dobri fudbaleri i ako imaju dvije ciste u glavi, jasno je koga ce izabrati.
![]()
Dodao bih Jos Smajica, Sunjica i ako bude nafake, Samed Bazdar.
U medijuvrmenu, mozda uskoci Jos neko tipa Bistric...
Eventualno vratiti Viscu, i imaas kombinaciju mladosti i iskustva, vjerovatno nova najbolja generacija, bez skatra na spissku
U medijuvrmenu, mozda uskoci Jos neko tipa Bistric...
Eventualno vratiti Viscu, i imaas kombinaciju mladosti i iskustva, vjerovatno nova najbolja generacija, bez skatra na spissku
Da, ima jos Smajic kao cetvrti stoper. Sto se tice Sunjica, ne vjerujem da je on realna opcija. Hrvatski veznjaci koji su bili rezerva na ovom prvenstvu nisu nesto pretjerano bolji od njega, a on bi mogao doci u obzir pogotovo ako se Modric u subotu oprosti. Visca je zavrsena prica, ima 32 godine i ne treba se vracati nazad. Postoje li kakve prepreke za Bazdara da dobije nase drzavljastvo, tj. ima li mu neko od predaka kakve veze s nasom zemljom?
Nisam siguran da li će Sunjic igrati za nas kada ima male šance da igra za Hrvatsku. Jedino Milicevic i Jajalo su prešli jer su odron od igraće. Tahirovic i Gigovic će biti abd naši. Ocekujem pozitivnu promijenu u našu reprezentaciju, a Petev ima mu.de da promijeni sastav i taktiku uz ove novi igraća.
Ovaj nije ni za top 50 kod nas. 
Imas jos Barisica, Menala, mozda cak i Medica. Nadat se jos nekom iznenađenju da eksplodira tipa ovaj Bristrić što je potpisao za Olimpiju pa imas Krdzalica u Dinamu.Ghuraba je napisao/la: ↑15 dec 2022, 17:50Znaci:
Jesam li koga izostavio? Svi su trenutno U25 i svi imaju realne sanse da naprave dobre karijere (neki vec jesu). Ovi koji jos uvijek nisu odlucili za koga ce igrati, bolje im je da to sto prije urade i odaberu nas, jer mi kvalitetne konkurencije ni za jednog od njih nemamo.Stoperi su vec svi nasi, bekovima je konkurencija Civic, veznjacima Gojak i Cimirot, krilima/napadacima Kodro... Prema tome, ako postanu dobri fudbaleri i ako imaju dvije ciste u glavi, jasno je koga ce izabrati.
![]()
Uvijek iskoči i neko od igrača iz Premijer lige, ovaj Ljukovac što je u Konji na probi je veliki talenat, tu su za sad: Šahinović, Varešanović, Devedžić, Mehmedović, Kapetanović, Kulašin, Drina, Džanković, Ramić.
Ne treba zaboraviti Ivana Bašića, Niku Jankovića, Igora Savića.
Uglavnom, siguran sam da će se uvijek moći probrati nešto.
U jednom momentu sam pomislio da nam se blizi uzasan scenarij i spustanje na nivo moldavije, ali cini se da cemo i dalje odrzati makar jedan respektabilan nivo, te plasman na euro
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kako kruže ovdje priče po forumu, imao bi pravo igrati.Ghuraba je napisao/la: ↑15 dec 2022, 20:15Da, ima jos Smajic kao cetvrti stoper. Sto se tice Sunjica, ne vjerujem da je on realna opcija. Hrvatski veznjaci koji su bili rezerva na ovom prvenstvu nisu nesto pretjerano bolji od njega, a on bi mogao doci u obzir pogotovo ako se Modric u subotu oprosti. Visca je zavrsena prica, ima 32 godine i ne treba se vracati nazad. Postoje li kakve prepreke za Bazdara da dobije nase drzavljastvo, tj. ima li mu neko od predaka kakve veze s nasom zemljom?
Ali niko to do sada nije kako treba objasnio. Navodno momak ima želju igrati za nas.
Ja bih ovako to sve poredao:
Igrači koji nam sada trebaju su : Hamulić i Huseinbašić koji će nas pojačati za ove kvalifikacije i napraviti razliku.
Husković, Baždar, Tahirović ne mogu ništa uraditi za nas u sljedećih godinu dana, ali ovo je prilika da ih se integriše.
Hamulić treba biti prva izmjena protiv Islanda.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Hamulic, Huseinbašić i Jasic treba da se nadju na spisku.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
kakava nepotrebna glupost od zadnje recenice. cemu seljacko provociranje i nasladjivanje? (pogotovo jer je zec jos u sumi)
u svakom slucaju, ovih par twitter naloga zeljnih ekskluzive i lajkova, su alarmirali svedsku javnost i sada ce tahrovic biti vise u zizi. a iskustvo nas uci da su rijetki slucajevi poput mirse ahmedhodzica da prelomi u nasu korist bez obzira na pritiske.
Kao sto rece @hurem Huseinbasic, Hamulic i Jasic trebaju biti u martu na spisku. Dodao bi tu Tahirovica da mu se da do znanja da se racuna na njega. Ako upise jos koju minutu do marta odlicno.
Huskovic ima povredu tako da je to jos rano. Sve ostalo jos nije za poziv. Jedino Kikanovic ali njega neka procjeni neko ko je ga gledao par puta.
Uz to rjesiti situaciju sa Kovacevicem i imamo solidnu ekipu za kvalifikacije.
Huskovic ima povredu tako da je to jos rano. Sve ostalo jos nije za poziv. Jedino Kikanovic ali njega neka procjeni neko ko je ga gledao par puta.
Uz to rjesiti situaciju sa Kovacevicem i imamo solidnu ekipu za kvalifikacije.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ovo sa Kovacevicem mi se toliko gadi sta se desava. Ima li i jedan novinar da napravi neki clanak, istrazi sta se desava??? Ko to njega ucjenjuje??
⚜️~⚜️~⚜️
Novinari? Nije problem njima napisati ali valja kasnije ostati bez privilegija koje uključuju putovanja sa repkom, pristup kampu repke, pristup press konferencijama i sl.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑16 dec 2022, 10:15Ovo sa Kovacevicem mi se toliko gadi sta se desava. Ima li i jedan novinar da napravi neki clanak, istrazi sta se desava??? Ko to njega ucjenjuje??
P.cke
Na tim vasim spiskovima pola rostera se jos nije odlucilo, polako.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], DjaniTarik, Google [Bot], HariTz, Sensei i 41 gost.