Kad očitaš sam sebi stanje na brojilu, poklapa li se sa stanjem na računu?
Bojler generalno najviše povuče struje, pokušaj da gasiš kad to ne treba (ako je stalno upaljen) pa onda provjeravaj stanje, možda je nešto neispravan.
Također, probaj sve, ali baš sve, isključiti iz struje par minuta i stani pred brojilo pa prati je li se stanje mijenja.
Ma kakvi, kod mene u kući bojler uključen 24/7, zamrzivač isto, frižider isto. Ima u kuhinji hiljadu kojekakvih onih mašina tipa kuhala, blenderi, mikseri koji povlače dosta struje. Znači ne štedimo ni sa čim i nikad ne dođe preko 280-300 kw struje, a ovo 300 je baš ekstremno mnogo i ne dešava se skoro nikad.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Jel se samo meni dešava da kad nisam logiran na forum avatari i profili budu na desnoj, a ne na lijevoj strani?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jel se samo meni dešava da kad nisam logiran na forum avatari i profili budu na desnoj, a ne na lijevoj strani?
Jel koristiš Internet explorer? Jer to se svima dešavalo prije mjesec dana
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Microsoft Edge
Nisam upratio, meni se dešavalo ponekad, ali nakon par sekundi se vrati u normalu, no sad ostane tako
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Microsoft Edge
Nisam upratio, meni se dešavalo ponekad, ali nakon par sekundi se vrati u normalu, no sad ostane tako
Ma jedni te isti bugovi su konstantni evo mjesecima, al admin je digao ruke od foruma
Ma jedni te isti bugovi su konstantni evo mjesecima, al admin je digao ruke od foruma
Ima bug sa sifrom kad se logiras jedno 2 godine, ovi sto su mjesecima su nista
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ima bug sa sifrom kad se logiras jedno 2 godine, ovi sto su mjesecima su nista
Meni je konstantno odjavljivanje i ona glupost da su netačni podaci pri prijavljivanju svakodnevnica. Mislim da ni admin nema pojma šta je u pitanju pa nas samo ignoriše
Kakvi su ovo notesi na instagramu? Ovo nešto bezbeli za blud i nemoral
Meni interesantna stvarcica, fin update.
Koja je svrha ovoga uopste ?
Ima li jos neko problem sa istom aplikacijom da mu ne izbaca storyje na vrhu vec je potrebno refresovati par puta ? To mi se dogadja ima 15-ak dana. Nista znacajno ali iritantno.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Hladno objavise slike sa onlyfansa Ivane Knoll mada obzirom na publiku, bice vijest mjeseca na najcitanijem sportskom portalu u BiH
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Hladno objavise slike sa onlyfansa Ivane Knoll mada obzirom na publiku, bice vijest mjeseca na najcitanijem sportskom portalu u BiH
vec su pobjednika godine izbacili nakon toga
Otac uhvatio kćerku sa ženskarošom, njen amidža ga je stravičnim nokautom poslao u bolnicu
Vidio sam, kategorija borilacki sport predomislio sam se, cesce cu ulaziti na portal od jednom u 2-3 mjeseca. Top shithousery.
vec su pobjednika godine izbacili nakon toga
Otac uhvatio kćerku sa ženskarošom, njen amidža ga je stravičnim nokautom poslao u bolnicu
Vidio sam, kategorija borilacki sport predomislio sam se, cesce cu ulaziti na portal od jednom u 2-3 mjeseca. Top shithousery.
Portal je postao sranje, niko ne trazi vise ozbiljno novinarstvo nego content creatore koji po nalogu urednika portala ovo i traze. Iskopas glupost -> otkucas / kopiras -> objavis -> dobijes klikove -> klikovi = zarada
Gledam ovaj Don't pick up the phone dokumentarac na Netflixu I ne vjerujem koliko ljudi mogu biti naivni, ovi Amerikanci su za izucavanje. Znaci izraz lica non stop