Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ivaylo Petev
442 mu je dala rezultat u LN i vjerujem da ce nastaviti igrati u toj formaciji iako mi se lično više svidjala 352 i bolje smo igrali. (Naravno kada su ova dvojica gore Dzeko i Demirovic a ne Dzeko i Krunic/Gojak)
- egocentrik
- Kontakt:
niko ne prica o tome da li je petev zadovoljan ovim njuskama u savezu i da li ce produziti ugovor uopste
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- Beduin
- Kontakt:
A sta je sa Gigovica? Vise se ne spominje ni u kakvom kontekstu niti ikakvi kontakti i pokusaj da ga se privoli u repku.
Mlad je, odlicna tehnika i kretnja, zaista smo svi ovdje ga prizeljkivali i ocekivali konkretnije informacije o njegovom dolasku medju Zmajeve, a ono nista.
Ne znam ni u kakvom je sad stanju i formi nakon povratka u Svedsku, ali i to se moze iskoristiti u nasu korist jer je vrijeme pred njim i dosta prostora za napredak.
Ove prijateljske smo zasrali kao nikad, odlican momenat da se pozovu neki momci, isprobaju i vezes ih nastupom za reprezentaciju.
Mlad je, odlicna tehnika i kretnja, zaista smo svi ovdje ga prizeljkivali i ocekivali konkretnije informacije o njegovom dolasku medju Zmajeve, a ono nista.
Ne znam ni u kakvom je sad stanju i formi nakon povratka u Svedsku, ali i to se moze iskoristiti u nasu korist jer je vrijeme pred njim i dosta prostora za napredak.
Ove prijateljske smo zasrali kao nikad, odlican momenat da se pozovu neki momci, isprobaju i vezes ih nastupom za reprezentaciju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ovo je najveca greska koji su deb.ili napravili.Beduin je napisao/la: ↑05 dec 2022, 10:19A sta je sa Gigovica? Vise se ne spominje ni u kakvom kontekstu niti ikakvi kontakti i pokusaj da ga se privoli u repku.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Mislim da se ne radi nista na Gigovicu. Tad je bilo kontakta i odbio nas bio. Mozda @ReX sta vise zna. On ima inace dobre izvore sto se nasi u Svedskoj tice.Beduin je napisao/la: ↑05 dec 2022, 10:19A sta je sa Gigovica? Vise se ne spominje ni u kakvom kontekstu niti ikakvi kontakti i pokusaj da ga se privoli u repku.
Ima tu i Tahirovic.
To sa novembarskim terminom je najveca sramota. Pogotovo si mogao Hamulica, Huseinbasica i Tahirovica odma pozvati. Nije bilo potrebe za papirologijom.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
@igrajlopte 🐦
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa jedno je tacno, a to je da bi napravilo nenormalnu atmosferu gdje god nasi igrali. Stvarno bi bila ludnica!

@igrajlopte 🐦
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A mogla bi se grupa proći, od ovih jakih imamo samo Portugal.
Sa nasim se nikad ne zna. Mi ne mozemo upisati 3 boda ni protiv najslabijih u grupi. Al slazem se da su svi losi osim Portugala. Kod svih reprezentacija u grupi raspad sistema
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Po čemu smo to bolji od Slovacke pa da kažemo slaba grupa i očekivati je da budemo drugoplasirani na kraju?!
Oni su nedavno promijenili selektora na klupi, doveli Italijana...očekivati je nekakav pozitivan šok. (Nadam se da do njega neće doci)
Drugo, Slovačka ima igrace Napolija, Intera, Cagliarija, Salernitane, Manchester Uniteda, Fulhama, Kolna, Mallorce, Feyenorda, Spezie, Herte, HSV...zatim stare lisce Hamsika i Kucku...te kamaru drugih po Belgiji, Nizozemskoj, Austriji, Švicarskoj, Češkoj...
Oni su nedavno promijenili selektora na klupi, doveli Italijana...očekivati je nekakav pozitivan šok. (Nadam se da do njega neće doci)
Drugo, Slovačka ima igrace Napolija, Intera, Cagliarija, Salernitane, Manchester Uniteda, Fulhama, Kolna, Mallorce, Feyenorda, Spezie, Herte, HSV...zatim stare lisce Hamsika i Kucku...te kamaru drugih po Belgiji, Nizozemskoj, Austriji, Švicarskoj, Češkoj...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma da, ovo ostalo je sve slično nama nažalost

Ko je rekao da smo bolji... s njima smo Bara Bara island I Luxemburg su slican nivo I malo su slabiji od nas I Slovaka... Lichtenstein ce uzeti 2 3 boda kome uzmu najvise bodova taj ima najmanje sanse za drugo mjestohurem je napisao/la: ↑15 dec 2022, 21:29Po čemu smo to bolji od Slovacke pa da kažemo slaba grupa i očekivati je da budemo drugoplasirani na kraju?!
Danas svako zna nogomet igrati cak i Luksemburg. Mi smo jedini sa Luksemburgu koja se nikada nije plasirala na Euro u našu grupu. Slovacka je došla do osmo finale, a Island cak u cetvrto finale. Dobro se sijetim da je Slovacka pobijedila Hrvatsku sa 2-1, a Island sa 1-0. Ja volim našu reprezentaciju ali trenutno smo autsajder u našu grupu. Dok je Slovacka novog selekora dovela nismo mi u stanje da organizovamo prijatelsku utakmicu pred Svijetsko Prvenstvo. Još nije ništa sigurno da li ce Petev ostati naš selekor, jer ćeka valdja bolju ponudu da nas napusti. Inace bi davno produzio kod nas ali teško kada imaš nakon jedne loše utakmice odma ogroman pritisak preko medije i društvenim mrezama. Sto tice Misimovica hvala sto je kontaktirao svakog igraća koji smo mi ovdje na forum napisali. Ja sam 1000% uvijeren da svaki dan cita šta mi pišemo ovdje.
-
- Kontakt:
Ma mi smo bolji i od argentine i brazila i tako je uvijek kad se grupe izvucu, i na kraju u pravilu pušimo i velika takmicenja pratimo iz svojih sojenica i kao dobri plemeniti mutavi, bosnjani, uvlakači, navijat za, kako mutavi umisljeni bosnjani kažu....svoje susjede.hurem je napisao/la: ↑15 dec 2022, 21:29Po čemu smo to bolji od Slovacke pa da kažemo slaba grupa i očekivati je da budemo drugoplasirani na kraju?!
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
- katalinski
- Kontakt:
Već sad treba graditi tim za SP 2026. Ako odemo na Euro kroz grupu i ligu nacija to je samo bonus .Po kvalitetu tu smo sad ispod 24 ekipe , ali ova grupa se može proći.
Ajvatar
Imali smo i mi Kodru u Athleticu, Bajića u Udineseu itd. pa ko je od njih zapravo bio bitan faktor u tim klubovima ili u reprezentaciji? Recimo ti navedeni iz Manchestera, Fulhama, Herthe i Spezije imaju zajedno 351 minuta ove sezone. Možemo i mi zovnuti Zovku iz Spezije da bismo mogli napisati kako imamo golmana iz Serie A u repci. Imamo i dva golmana u Evertonu, Kanurića u Nottinghamu. Spomenuti HSV i Cagliari su drugi rang takmičenja, tu i mi imamo dosta naših koji uopće ne mogu doći do reprezentacije jer nemaju mjesta.hurem je napisao/la: ↑15 dec 2022, 21:29Po čemu smo to bolji od Slovacke pa da kažemo slaba grupa i očekivati je da budemo drugoplasirani na kraju?!
Na krilima i bekovima imaju samo jednog igrača skupljeg od 1 milion, njihov najskuplji napadač vrijedi 1.70 miliona i igra u Slovačkoj. Da sam Slovak, definitivno ne bih bio optimističan i bio bih svjestan da će Džeko puno lakše probiti naše najjače igrače (stopere) nego što će se njihovi ispodprosječni napadači probiti kroz Kolašinca, Dedića, Ahmedhodžića ili Hadžikadunića.
Ljudi su završili predzadnji u grupnoj fazi Lige C, izgubili dvaput od Kazahstana i jednom od Azerbejdžana, a mi bili prvi i plasirali se u Ligu A. Sve osim minimalno 4 boda iz dvomeča sa Slovačkom bilo bi iznenađenje.
Zavisi kako gledaš na te stvari. Moja poenta je bila da Slovačka uopće nije naivna kako se želi predstaviti i ti rezultati meni uopće nisu mjerodavni jer novi selektor moze donijeti pozitivne promjene. Tim koji ima Skriniara i Lobotku, iskusnog Hamsika koji igra na većem nivou od Pjanica a mi se kunemo u Pjanica, je sve samo ne neozbiljna reprezentacija.
Kvalifikacije su nova priča i oni će je željeti pričati na najbolji način. Ja se nadam da ćemo je mi bolje ispričati jer smatram da smo ipak kvalitetniji. Naravno, nadam se 4 boda u dvomecu s njima.
U biti, možemo samo reci da smo u napadackoj liniji bolji od njih. Na golu, u odbrani i veznom redu smo tu negdje ili slabiji.
Dubravka jeste na klupi Manchester Uniteda ali je do "jucer" branio godinama unazad za Newcastle. Isto kao i ovaj drugi sto je prošlu sezonu stojao na golu Fulhama. Zasigurno da su kvalitet.
Slovačka ima odličnu zadnju liniju sa Skriniarom kao vodjom, bolju od naše a nju čine igraci Intera, Mallorce, Feyenorda i Herte(istina da je Pekarik u godinama i ove sezone na klupi).
Vezni red s Lobotkom i prvotimcem Napolija, Dudom iz Kolna i Hamsikom ili Kuckom je poprilično dobar, taj iz HSV-a sto spominjes i tako...
Njihova napadacka linija kvalitetom je poprilično impotentna i tu smo u popriličnoj prednosti.
Kvalifikacije su nova priča i oni će je željeti pričati na najbolji način. Ja se nadam da ćemo je mi bolje ispričati jer smatram da smo ipak kvalitetniji. Naravno, nadam se 4 boda u dvomecu s njima.
U biti, možemo samo reci da smo u napadackoj liniji bolji od njih. Na golu, u odbrani i veznom redu smo tu negdje ili slabiji.
Dubravka jeste na klupi Manchester Uniteda ali je do "jucer" branio godinama unazad za Newcastle. Isto kao i ovaj drugi sto je prošlu sezonu stojao na golu Fulhama. Zasigurno da su kvalitet.
Slovačka ima odličnu zadnju liniju sa Skriniarom kao vodjom, bolju od naše a nju čine igraci Intera, Mallorce, Feyenorda i Herte(istina da je Pekarik u godinama i ove sezone na klupi).
Vezni red s Lobotkom i prvotimcem Napolija, Dudom iz Kolna i Hamsikom ili Kuckom je poprilično dobar, taj iz HSV-a sto spominjes i tako...
Njihova napadacka linija kvalitetom je poprilično impotentna i tu smo u popriličnoj prednosti.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 16 dec 2022, 10:40, ukupno mijenjano 1 put.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Protiv Slovacke i Luxemburga je omjer u nasu korist 55-45. Bitno je da se odigra na takticki visokom nivou, mene stvarno ne zanima igra, samo da se iskoristi ova posljednja bolja prilika da se ode na EURO. Jer je buducnost poprilicno nepoznata bez Pjanica i Dzeke.
A da ne govorim o tome sto je domacinstvo u Njemackoj.
A da ne govorim o tome sto je domacinstvo u Njemackoj.
⚜️~⚜️~⚜️
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], bordocrveni, EdinjoBos, FerdinandF, Google Adsense [Bot], legendarnadruga, Proximic i 52 gosta.