FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ne razumijem ljude, vi kritikujete ustvari navijace jer su napravili akciju? Nema ovo veze sa klubom.
CiroDiMarcio je napisao/la: ↑16 dec 2022, 18:21Stid me izaci iz stana sutra, lakse derbi izgubiti nego ovo da sam dozivio.

docekati ljude 1.1 fino i dostojanstveno a ne ovako se brukati

- BiHSportman
- Kontakt:
Kad vidim mog cuku odma me na Osimovog Fudu podsjeća, sad bih ga napolje izbacio. 

1921!
Idi glasaj da parama raspolaze Zula i ostali.sta smaras bezveze?zeljovac21 je napisao/la: ↑16 dec 2022, 18:23Ne razumijem ljude, vi kritikujete ustvari navijace jer su napravili akciju? Nema ovo veze sa klubom.
-
- Kontakt:
Hulahopka je napisao/la: ↑16 dec 2022, 18:24Idi glasaj da parama raspolaze Zula i ostali.sta smaras bezveze?zeljovac21 je napisao/la: ↑16 dec 2022, 18:23Ne razumijem ljude, vi kritikujete ustvari navijace jer su napravili akciju? Nema ovo veze sa klubom.

-
- Kontakt:
Kritikujem upravu jer nije nista uradila.
Kao navijaci smo dokazali da smo najjaci u drzavi, ali navijaci imaju svoju ulogu a to je navijanje a ne da vode klub.
Mozda da klub razmotri onlyfans da otvorimo?
Kao navijaci smo dokazali da smo najjaci u drzavi, ali navijaci imaju svoju ulogu a to je navijanje a ne da vode klub.
Mozda da klub razmotri onlyfans da otvorimo?
Pametnije ti je da se udaras po glavi i ti i ovi od sinoć levati. Mene bi bilo stid pisati poslije sinoć a vi nastavljate..zeljovac21 je napisao/la: ↑16 dec 2022, 18:25Hulahopka je napisao/la: ↑16 dec 2022, 18:24Idi glasaj da parama raspolaze Zula i ostali.sta smaras bezveze?zeljovac21 je napisao/la: ↑16 dec 2022, 18:23Ne razumijem ljude, vi kritikujete ustvari navijace jer su napravili akciju? Nema ovo veze sa klubom.![]()
Bolje da navijaci potjeraju ovu upravu u tri lijepe nego sto se lizu sa njima.zeljovac21 je napisao/la: ↑16 dec 2022, 18:23Ne razumijem ljude, vi kritikujete ustvari navijace jer su napravili akciju? Nema ovo veze sa klubom.
Godinu dana imali da pored Digislica naberu sponzora i sponzora, da uvedu neku novu fintu rada u marketingu. Pa u Sarajevu bar ima 20 kompanija kojima nije frka potpisati ugovor od 200k na godinu. Ja sad iz glave mogu takvih 5 nabrojati.
Daj milju za stolice, daj za istok, daj za teren, daj za klub, daj za clanske, daj za sadaku. Pa koji cete ku rac u upravi ako vam navijaci sve odradjuju i dovode vam pare u klub? Jos vas kalzkoin izjebe za pare, Bog zna sta bi bilo da Mozzarta nema.
Onaj klosar desno se vec sukljo po klubu dok je Amaw bio, a o ovom boratu sdaovskom necu trosit rijeci.
Ovo je ponizavanje navijaca, jer smatraju ih kravom muzarom i kad god je stani pani imaju osiguranje iza sebe. Vjerovatno su zato i hladili jaja godinu dana i u godini kad nikad vise para nije bilo u opticaju nisu uspjeli naci jednog normalnog sponzora.
Od Seje faking Brajlovica da ste uzimali svaki mjesec za sponzorstvo 50k osjetio ne bi. To je 600k na godinu dana. Covjek koji sigurno hoce. Pa jbt zivot sam on akcije organizuje
Naci cemo nas 10 navijaca i napravit upravu. Jesmo laici al donijet cemo pare. Koja je vasa poenta tu?
Zadnja izmjena: inzomni, dana/u 16 dec 2022, 18:39, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Ljudi sta je sa vama?! NAZOVITE BROJ POMAŽEMO SVOM KLUBU I OVO JE NAJBOLJI I NAJBRŽI NAČIN!!!CiroDiMarcio je napisao/la: ↑16 dec 2022, 18:21Stid me izaci iz stana sutra, lakse derbi izgubiti nego ovo da sam dozivio.
Sramota je ukrasti nije sramota POMOĆI!
Živimo svi za ovaj klub i nije nam drago sto se ovo dešava, akciju treba podržati i zvati koliko god ko može!!
Dug se treba izmiriti i da se riješi situacija!
Jel treba da nam na dresu stoji neki sponzor koji ne plaća ili je bolje da stoje manijaci na dresu koji uvijek pomažu svom klubu! Komenatri pitara su ovijek ovako bili i biće na to se uopste ne obazirem, Nek svoju šuplju po Zenici prosipaju! VREMENA SE MIJENJAJU IDEALI NIKAD! 17045
FK ŽELJEZNIČAR
🔵⚪️
🔵⚪️
Pa SDA logika. Ljudi su uhljebi u svim sferama u životu. Grupa vidjela priliku da će na foru pomozi.ba uzeti pare i to je to. Sve što sam pisao davno pokazuje se sad, al nas narod je ograničen i tu je kraj priče.
- BiHSportman
- Kontakt:
Plati, a ja neću. Oni neće nikada dug izmiriti.Zeljinodijete1921 je napisao/la: ↑16 dec 2022, 18:29Ljudi sta je sa vama?! NAZOVITE BROJ POMAŽEMO SVOM KLUBU I OVO JE NAJBOLJI I NAJBRŽI NAČIN!!!CiroDiMarcio je napisao/la: ↑16 dec 2022, 18:21Stid me izaci iz stana sutra, lakse derbi izgubiti nego ovo da sam dozivio.
Živimo svi za ovaj klub i nije nam drago sto se ovo dešava, akciju treba podržati i zvati koliko god ko može!!
Jel treba da nam na dresu stoji neki sponzor koji ne plaća ili je bolje da stoje manijaci na dresu koji uvijek pomažu svom klubu! Komenatri pitara su ovijek ovako bili i biće na to se uopste ne obazirem, Nek svoju šuplju po Zenici prosipaju! VREMENA SE MIJENJAJU IDEALI NIKAD! 17045
1921!
-
- Kontakt:
Sto me isfura ovaj **** kad nazoves. Ja konto hot line svega mi.
-
- Kontakt:
100% sve istinainzomni je napisao/la: ↑16 dec 2022, 18:28Bolje da navijaci potjeraju ovu upravu u tri lijepe nego sto se lizu sa njima.zeljovac21 je napisao/la: ↑16 dec 2022, 18:23Ne razumijem ljude, vi kritikujete ustvari navijace jer su napravili akciju? Nema ovo veze sa klubom.
Godinu dana imali da pored Digislica naberu sponzora i sponzora, da uvedu neku novu fintu rada u marketingu. Pa u Sarajevu bar ima 20 kompanija kojima nije frka potpisati ugovor od 200k na godinu. Ja sad iz glave mogu takvih 5 nabrojati.
Daj milju za stolice, daj za istok, daj za teren, daj za klub, daj za clanske, daj za sadaku. Pa koji cete ku rac u upravi ako vam navijaci sve odradjuju i dovode vam pare u klub? Jos vas kalzkoin izjebe za pare, Bog zna sta bi bilo da Mozzarta nema.
Onaj klosar desno se vec sukljo po klubu dok je Amaw bio, a o ovom boratu sdaovskom necu trosit rijeci.
Ovo je ponizavanje navijaca, jer smatraju ih kravom muzarom i kad god je stani pani imaju osiguranje iza sebe. Vjerovatno su zato i hladili jaja godinu dana i u godini kad nikad vise para nije bilo u opticaju nisu uspjeli naci jednog normalnog sponzora.
Naci cemo nas 10 navijaca i napravit upravu. Jesmo laici al donijet cemo pare. Koja je vasa poenta tu?
-
- Kontakt:
Ljudi dragi prije 8 mjeseci sam vam napusao da je ova uprava **** i da nista ne rade. Ali ja ne mogu jednostavno nepodrzati ovo. Jednostavno ne mogu
Jos jednom. Za sve ti hvala Amawe. Grobaru kluba.
Uprava napolje!!!
Uprava napolje!!!
@igrajlopte 🐦
- jointunija
- Kontakt:
Pa mrtvi Nazif i Kurko su uspijeli potpisati mozzart i Caizcoin,iako je raskinut al će morati isplatiti kad tad,ali ovi su definitivno zalutali.
Evo donijet ćemo 300.000 mogu li bar 200.000 sponzorskih novaca nafatati.
Evo donijet ćemo 300.000 mogu li bar 200.000 sponzorskih novaca nafatati.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Razumijem manijake zele pomoci klubu, ali samo su kiks ovi ublehasi oko njih.
Nekako mi ovo ko prosjacenje 2 km.
Da sam na mjestu manijaka rastjerao bi komplet upravu sazvao press i rekao "ljudi Zeljo je pred gasenjem, imamo rok toliko i toliko da skupimo pare inace vise nikad necemo cuti huk sa Grbavice"
Kunem vam se da vam ljudi vjeruju da bi poludilo sve i da bi skupilo para i za poreznu i sve moguce dugove.
Snaga zeljinih navijaca je nevjerovatna, samo kad osjete da ih neko nr folira i da je iskreno.
Nekako mi ovo ko prosjacenje 2 km.
Da sam na mjestu manijaka rastjerao bi komplet upravu sazvao press i rekao "ljudi Zeljo je pred gasenjem, imamo rok toliko i toliko da skupimo pare inace vise nikad necemo cuti huk sa Grbavice"
Kunem vam se da vam ljudi vjeruju da bi poludilo sve i da bi skupilo para i za poreznu i sve moguce dugove.
Snaga zeljinih navijaca je nevjerovatna, samo kad osjete da ih neko nr folira i da je iskreno.
Bravo...tako je.treba ovo ispostovati jos jednom pokazati ko su Zeljini Manijaci.A upravu i sve druge koje su bile i doveli u ovakvo stanje treba da je stid...idemo zakucati jos jednomZeljinodijete1921 je napisao/la: ↑16 dec 2022, 18:29Ljudi sta je sa vama?! NAZOVITE BROJ POMAŽEMO SVOM KLUBU I OVO JE NAJBOLJI I NAJBRŽI NAČIN!!!CiroDiMarcio je napisao/la: ↑16 dec 2022, 18:21Stid me izaci iz stana sutra, lakse derbi izgubiti nego ovo da sam dozivio.
Kako li je Bekricu radit s ovim intelektualnim invalidima. Frajer je herojcina.
I zasto njega nije bilo na konf? Sportski direktor??
I zasto njega nije bilo na konf? Sportski direktor??
-
- Kontakt:
Kako s vana nazavat
Trenutno korisnika/ca: zeljovolimte i 30 gostiju.