Bez obzira na sve , moramo stati iza kluba i ovo odraditi sto bolje mozemo.Klub je u kurcu i biti ce jos dugo nazalost.Volim Te Zeljoo
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar

-
- Kontakt:
Kao treci najposjeceniji stadion u REGIONU, ne moze mi niko reci da nismo mogli naci sponzora ili investitora za period od godinu dana.
CiroDiMarcio je napisao/la: ↑16 dec 2022, 21:37Kao treci najposjeceniji stadion u REGIONU, ne moze mi niko reci da nismo mogli naci sponzora ili investitora za period od godinu dana.

mogli smo al bitnije je bilo dovoditi rospiju za licnu promociju koja ga je uhljebila u bh telecom nego traziti sponzora za klub

jos dns se hvali brzom reakcijom telekom operatera za davanje broja pa jel te stid borate sa obrijanom obrvom

i ovakvima treba izvlaciti guzove po hiljaditi put da bi se oni kurcili da su u upravi želje, pa ako je tako daj i meni mjesto u upravi kluba mogu dati ruke da bih bio korisniji od ovih debila
Svi su oni uhljebi klasični od Dobrace pa nadalje. Naprimali se para od kluba da valja,a sad hoce donacije. Koliko su donijeli u klub para 0 maraka.
Pomozi.ba je danas u našoj državi normalno nažalost.
Pomozi.ba je danas u našoj državi normalno nažalost.
-
- Kontakt:
Brate nesposobna uprava. Postujem katastrofalna situacija. Pvo sto oni rade,radi svaki stecajni upravnik. Sreca njihova sto ima armiju ljudi iza sebe. Dalje cu pisati onako kako mi stvari djeluju iz naseg ugla.CiroDiMarcio je napisao/la: ↑16 dec 2022, 21:37Kao treci najposjeceniji stadion u REGIONU, ne moze mi niko reci da nismo mogli naci sponzora ili investitora za period od godinu dana.
Imas imovinu koju su zohari zapikali.
Imas interes mnogih da se ugrade u sve to.
Ova uprava je svu nadu polozila u pregovaracki tim sa Amerikancem. Dvaka ostala ponuda znacila je nepopularnu mjeru gubitka pomocnog. Za to su se borile 2 struje.
Oni su slijepo gledali ka zapadu i nisu imali nikakav plan b.
I ljudi koji nam se nude kao spasioci svjesni su da nama gori pod nogama.
Zasto bi oni dali neke velike pare kad znaju da ova uprava ne moze sama da rijesi omcu porezne.
Mi da ispatimo nekako poreznu ,da kojim cudom spasimo klub,vjeruj mi tek tad bi se mogli postaviti kao pravi partneri i imali sta ponuditi.
Zo ti je isto ko ona saga sa Mbapeom sto bi ga pola godine ranije kupio za 200 miliona ako ga mozes dobit djaba.
Ova uprava nema plan,osim ako ovo nije priprema za misterioznog spasioca minut do 12,jer se nije moglo drugacije.
Ja razumijem i raju dosta joj svega.
Ali ko ce Zelju spasit ako ne mi.
Takva je situacija. Evo sta i da ne uradimo ovo. Ne spasavamo mi nikog do Zelju. Najlaske je ove rastjerat. Ali sta ako se dozvoli ono najgore.
Ljudi skupe nemoguce cifre da nekog spase,sto ne bi i mi napravili najvece ludilo ikad i spasili nas klub.
Ja maloprije slusam jarana sa kojim sam 100 puta na tekmi bio i koji je svw do sad podrzao. Kaze nedam bagri ni marke.
Ne kontam ja to. Mene Zeljo zanima. Spasimo ga ljudi jos jednom. Ja cu uradit sve ,da sutra ne bi sam sebi prigovorio da sam mogao a nisam.
Vi kako god hocete.
Uprave nema odavno. Dobro, imaju neke ikebane koje daju neki privid i to je to.
Svakako su navijaci vec dvije godine i uprava i generalni sponzor.
Sada je to samo ozvaničeno. Tako to treba gledati.
Svakako su navijaci vec dvije godine i uprava i generalni sponzor.
Sada je to samo ozvaničeno. Tako to treba gledati.
- Mrcina1921
želje su ti ispunjene - kritika proslijeđena, sljedeći put i ti i svi ostali ako ste članovi kluba imate broj i mail pa se javite klubu sa konkretnom pomoći savjetu ili susgestijomRobust je napisao/la: ↑16 dec 2022, 11:12ima li ikakvog habera za ijednog investitora il nista i dalje smo u fazonu patnjo moja predji na drugoga![]()
zamisli naprave presicu povodom bozicnog marketa
i svake godine ista prica sad na najboljoj lokaciji u gradu imas kucicu za fan shop i on ti izgleda kao da si ukrao iz necijeg ormara stvari umjesto da ga napucas sa robom i reklamom da to ide kao halva sad turistima![]()
ubacaj kape , dukserice majice dresove da izloze na vidno mjesto a jok sve naopako uradili treba i za to biti sposoban

Nemoj zayebavatMrcina1921 je napisao/la: ↑16 dec 2022, 22:03želje su ti ispunjene - kritika proslijeđena, sljedeći put i ti i svi ostali ako ste članovi kluba imate broj i mail pa se javite klubu sa konkretnom pomoći savjetu ili susgestijomRobust je napisao/la: ↑16 dec 2022, 11:12ima li ikakvog habera za ijednog investitora il nista i dalje smo u fazonu patnjo moja predji na drugoga![]()
zamisli naprave presicu povodom bozicnog marketa
i svake godine ista prica sad na najboljoj lokaciji u gradu imas kucicu za fan shop i on ti izgleda kao da si ukrao iz necijeg ormara stvari umjesto da ga napucas sa robom i reklamom da to ide kao halva sad turistima![]()
ubacaj kape , dukserice majice dresove da izloze na vidno mjesto a jok sve naopako uradili treba i za to biti sposoban
![]()
![]()

SVAKA TI HARAM BILA MORŽE DEBELI,SPODOBO KAMATARSKA!
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
problem je sto su se ovi u upravi laktali da udju u upravu kluba da bi se sepurili po zapadu , u raji hvalili time a kad treba zasukati rukave ima krava muzara navijaci koja ce izvuci sav njihov nerad , nije sramota ne znati sramota je praviti se pametan kurciti po zapadu svaku domacu tekmu a biti supljikave glave to je najgora stvar za vodjenje posla trebas imati zicu i petlju da razmisljas outside of the box pa znamo da debili iz uprave ovo citaju pa nek citaju ove tacke sto cu navesti kako nafatati sponzoraBarbareZeljin je napisao/la: ↑16 dec 2022, 21:58Brate nesposobna uprava. Postujem katastrofalna situacija. Pvo sto oni rade,radi svaki stecajni upravnik. Sreca njihova sto ima armiju ljudi iza sebe. Dalje cu pisati onako kako mi stvari djeluju iz naseg ugla.CiroDiMarcio je napisao/la: ↑16 dec 2022, 21:37Kao treci najposjeceniji stadion u REGIONU, ne moze mi niko reci da nismo mogli naci sponzora ili investitora za period od godinu dana.
Ova uprava je svu nadu polozila u pregovaracki tim sa Amerikancem. Dvaka ostala ponuda znacila je nepopularnu mjeru gubitka pomocnog. Za to su se borile 2 struje.
Zasto bi oni dali neke velike pare kad znaju da ova uprava ne moze sama da rijesi omcu porezne.
Mi da ispatimo nekako poreznu ,da kojim cudom spasimo klub,vjeruj mi tek tad bi se mogli postaviti kao pravi partneri i imali sta ponuditi.
Zo ti je isto ko ona saga sa Mbapeom sto bi ga pola godine ranije kupio za 200 miliona ako ga mozes dobit djaba.
Ova uprava nema plan,osim ako ovo nije priprema za misterioznog spasioca minut do 12,jer se nije moglo drugacije.
Takva je situacija. Evo sta i da ne uradimo ovo. Ne spasavamo mi nikog do Zelju. Najlaske je ove rastjerat. Ali sta ako se dozvoli ono najgore.
Ljudi skupe nemoguce cifre da nekog spase,sto ne bi i mi napravili najvece ludilo ikad i spasili nas klub.
Ja maloprije slusam jarana sa kojim sam 100 puta na tekmi bio i koji je svw do sad podrzao. Kaze nedam bagri ni marke.
Ne kontam ja to. Mene Zeljo zanima. Spasimo ga ljudi jos jednom. Ja cu uradit sve ,da sutra ne bi sam sebi prigovorio da sam mogao a nisam.
Vi kako god hocete.
Besplatni kurs kako naci sponzora :
1. Odes u Atlantic grupaciju il Ovako , predstavis se kazes vi imate brendove argeta junior i poli junior mi imamo najvecu u drzavi porodicnu posjetu hajmo napraviti partnerstvo vi nama sponzorstvo vi vama argeta,poli porodicni kutak gdje bi se djeca igrala sa vasim maskotama bila degustacija vasih proizvoda i tako provlacis gledaoce a toj kompanije nove lojalne kupce
2. Odes u Coca Cola HBC ponovo se predstavis pokazes brojeve prodaje pica na stadionu ugovoris sa njima ugovor da prva ekipa reklamira tvoj Powerade a na sjeveru istoku i jugu se postave coca colini standovi sa picem sa tim ubiješ dvije muhe imas pokriven sav izbor pica, popratnog materijala kao case itd,
3. odes u dm imas ogromni prostor na sjeverozapadu a dm nema poslovnice na istocnoj strani miljacke od Grbavice 1 do a faze , dogovoris sa ljudima reklamne kampanje i ostale stvari
4. odes u konzum/mercator grupaciju predlozis ljudima imaju oni pika kartice sa zeljinom clanskom kad zeljo igra donace utakmice uz pokaz pike i clanske ima se 10% kupovine u svim Mercator i konzum prodavnicama, nama i njima top nama jer bi prodaja clanskih isla vise a njima jer bi ljudi vise trosili u radnjama da bi imali veci popust
4. isti fazon pokucas u hifa il petrol, oni isto imaju svoje kartice povjerenja isti fazon kad zeljo igra imas 10pfeninga nizu cijenu goriva uz pokaz clanske ponovno win win situacija
5. napravis ugovor sa asom ona gradi novu bolnicu i tusiti ce i trebace im haos novih korisnika u europharm , napravis ljudima dogovor oni da reklamiraju svoju bolnicu a mi potpisemo ugovor da ce se tu nasi igrači lijeciti i reklamirati ih , i ponovno u vezi članstva slicna stvar kao sa pumpama i prodavnicama
6. grand automotive dovukao novi brend automobila u drzavu MG reklamiranje im treba kao suho zlato, ode se kod njih fino se dogovori reklamiranje objave po drustvenim mrezama po tekmama reklamiranje auta itd itd
Et za desetak minuta napravih vise ideja nego sto je uprava u zadnjih tri godine ako su toliko nesposobni dajte ovlasti nije problem pregovarati ce drugi i traziti solucije nije problem
Izvinjavam se sto pitam ovakve stvari, ali nemam vremena da poslušam konferenciju.
Može li neko ukratko objasniti:
1. Jeli se otvoreno pričalo u kakvoj se situaciji Željo trenutno nalazi?
2. Šta se dobija sa 300 000?
3. Jeli otvorena mogućnost uplata iz vana?
4. Koje ovlasti bi eventualno dobili Manijaci kao generalni sponzor?
1. u crnoj da crnje ne more bitSarun je napisao/la: ↑16 dec 2022, 22:29Izvinjavam se sto pitam ovakve stvari, ali nemam vremena da poslušam konferenciju.
2. niko tacno ne zna osim krpljenja rupa na brodu koji tone
3.nije
4.niko nema pojma o tome
Konkretno se dobija da ovaj mali SDA isprdak iz telekoma kupi vikendicu s bazenom. Da probaju uzeti pomoćni ako se bude moglo i da se dijele pare za uposlenici,gdje su uhljebili svoje botove. Futsal klub dali navijacima da bude mir u kuci.Sarun je napisao/la: ↑16 dec 2022, 22:29Izvinjavam se sto pitam ovakve stvari, ali nemam vremena da poslušam konferenciju.
Donacije prebacili na Manijake koji će isto hajrovati ali ne sve. Nego ovi sto se vrte oko kluba. Hadzicka lola ćelava iz Hadzica isto će nešto hajrovati..
Još treba dodati Misketove isprdke koji imaju svoje ciljeve. Pare logicno..
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 16 dec 2022, 23:13, ukupno mijenjano 2 puta.
Robust je napisao/la: ↑16 dec 2022, 22:21problem je sto su se ovi u upravi laktali da udju u upravu kluba da bi se sepurili po zapadu , u raji hvalili time a kad treba zasukati rukave ima krava muzara navijaci koja ce izvuci sav njihov nerad , nije sramota ne znati sramota je praviti se pametan kurciti po zapadu svaku domacu tekmu a biti supljikave glave to je najgora stvar za vodjenje posla trebas imati zicu i petlju da razmisljas outside of the box pa znamo da debili iz uprave ovo citaju pa nek citaju ove tacke sto cu navesti kako nafatati sponzoraBarbareZeljin je napisao/la: ↑16 dec 2022, 21:58Brate nesposobna uprava. Postujem katastrofalna situacija. Pvo sto oni rade,radi svaki stecajni upravnik. Sreca njihova sto ima armiju ljudi iza sebe. Dalje cu pisati onako kako mi stvari djeluju iz naseg ugla.CiroDiMarcio je napisao/la: ↑16 dec 2022, 21:37Kao treci najposjeceniji stadion u REGIONU, ne moze mi niko reci da nismo mogli naci sponzora ili investitora za period od godinu dana.
Vi kako god hocete.
1. Odes u Atlantic grupaciju il Ovako , predstavis se kazes vi imate brendove argeta junior i poli junior mi imamo najvecu u drzavi porodicnu posjetu hajmo napraviti partnerstvo vi nama sponzorstvo vi vama argeta,poli porodicni kutak gdje bi se djeca igrala sa vasim maskotama bila degustacija vasih proizvoda i tako provlacis gledaoce a toj kompanije nove lojalne kupce
2. Odes u Coca Cola HBC ponovo se predstavis pokazes brojeve prodaje pica na stadionu ugovoris sa njima ugovor da prva ekipa reklamira tvoj Powerade a na sjeveru istoku i jugu se postave coca colini standovi sa picem sa tim ubiješ dvije muhe imas pokriven sav izbor pica, popratnog materijala kao case itd,
3. odes u dm imas ogromni prostor na sjeverozapadu a dm nema poslovnice na istocnoj strani miljacke od Grbavice 1 do a faze , dogovoris sa ljudima reklamne kampanje i ostale stvari
4. odes u konzum/mercator grupaciju predlozis ljudima imaju oni pika kartice sa zeljinom clanskom kad zeljo igra donace utakmice uz pokaz pike i clanske ima se 10% kupovine u svim Mercator i konzum prodavnicama, nama i njima top nama jer bi prodaja clanskih isla vise a njima jer bi ljudi vise trosili u radnjama da bi imali veci popust
4. isti fazon pokucas u hifa il petrol, oni isto imaju svoje kartice povjerenja isti fazon kad zeljo igra imas 10pfeninga nizu cijenu goriva uz pokaz clanske ponovno win win situacija
5. napravis ugovor sa asom ona gradi novu bolnicu i tusiti ce i trebace im haos novih korisnika u europharm , napravis ljudima dogovor oni da reklamiraju svoju bolnicu a mi potpisemo ugovor da ce se tu nasi igrači lijeciti i reklamirati ih , i ponovno u vezi članstva slicna stvar kao sa pumpama i prodavnicama
6. grand automotive dovukao novi brend automobila u drzavu MG reklamiranje im treba kao suho zlato, ode se kod njih fino se dogovori reklamiranje objave po drustvenim mrezama po tekmama reklamiranje auta itd itd
Et za desetak minuta napravih vise ideja nego sto je uprava u zadnjih tri godine ako su toliko nesposobni dajte ovlasti nije problem pregovarati ce drugi i traziti solucije nije problem

i bice ova akcija i sta smo postigli s tim nista ljudi u 6mjeseci znaci od 6 mjeseca do dns su imali dva potpisa ugovora sa sponzorima i to obnova saradnje , i to nisu bili neki aman zaman sponzoriAdmir74 je napisao/la: ↑16 dec 2022, 22:45Robust je napisao/la: ↑16 dec 2022, 22:21problem je sto su se ovi u upravi laktali da udju u upravu kluba da bi se sepurili po zapadu , u raji hvalili time a kad treba zasukati rukave ima krava muzara navijaci koja ce izvuci sav njihov nerad , nije sramota ne znati sramota je praviti se pametan kurciti po zapadu svaku domacu tekmu a biti supljikave glave to je najgora stvar za vodjenje posla trebas imati zicu i petlju da razmisljas outside of the box pa znamo da debili iz uprave ovo citaju pa nek citaju ove tacke sto cu navesti kako nafatati sponzoraBarbareZeljin je napisao/la: ↑16 dec 2022, 21:58
Brate nesposobna uprava. Postujem katastrofalna situacija. Pvo sto oni rade,radi svaki stecajni upravnik. Sreca njihova sto ima armiju ljudi iza sebe. Dalje cu pisati onako kako mi stvari djeluju iz naseg ugla.
Vi kako god hocete.
Et za desetak minuta napravih vise ideja nego sto je uprava u zadnjih tri godine ako su toliko nesposobni dajte ovlasti nije problem pregovarati ce drugi i traziti solucije nije problem![]()
6 mjeseci nijedan novi sponzor
i traze vec skoro dvije godine firmu koja ce zakupiti prostor pa da covjek ne povjeruje imaš Mozart kao sponzora i umjesto da im uletis sa ponudom da otvore kladaru tu ti jok nista propada ti prostor beze , svakim danom sto je taj prostor prazan ti gubis pare na njemu svaki dan ,svaki sat

Kakav odron, neka pomognu da nikad ne dodju na Grbavicu vise!!!Robust je napisao/la: ↑16 dec 2022, 21:43CiroDiMarcio je napisao/la: ↑16 dec 2022, 21:37Kao treci najposjeceniji stadion u REGIONU, ne moze mi niko reci da nismo mogli naci sponzora ili investitora za period od godinu dana.
mogli smo al bitnije je bilo dovoditi rospiju za licnu promociju koja ga je uhljebila u bh telecom nego traziti sponzora za klub![]()
![]()
jos dns se hvali brzom reakcijom telekom operatera za davanje broja pa jel te stid borate sa obrijanom obrvom![]()
i ovakvima treba izvlaciti guzove po hiljaditi put da bi se oni kurcili da su u upravi želje, pa ako je tako daj i meni mjesto u upravi kluba mogu dati ruke da bih bio korisniji od ovih debila
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Manijaci su trebali samo ovu akciju napraviti odvojeno od bilo kojeg organa kluba. Nije bilo potrebe da se danas sjedi za istim stolom s njima jer ovom akcijom prekrit ce se dio njihove nesposobnosti, a to ne valja. Trebalo je da ostane negdje upisano da nisu sposobni naci veceg sponzora.
Odvojena akcija i da se jasno naznaci gdje pare idu, za sta idu bilo bi puno bolje, odnosno sa vecim odzivom. Ovako skupit ce se, ali nekako mi nigdje veze, vise bruka nego dobra akcija.
Odvojena akcija i da se jasno naznaci gdje pare idu, za sta idu bilo bi puno bolje, odnosno sa vecim odzivom. Ovako skupit ce se, ali nekako mi nigdje veze, vise bruka nego dobra akcija.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.