Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- JuveSissoko
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
jest ih Amauri rasuo tu, jedan od najboljih golova glavom sto sam vidio, moram mu to priznat 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- JuveSissoko
- Kontakt:
Pastore preskup za Juve- Marotta, e moj Giuseppe ti bi da se guzis a da ti ne udje, neka ima dovoljno bivsih italijanskih sampiona,sve nam ih dovedi pa da osovojimo to 6 mjesto, napredujemo za jedno svake godine, uspjeh 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- sarajlija89
- Kontakt:
Auguri Roberto
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3184.html
Nisam imao tu cast da ga gledam u Juventusu...al sigurno da je ostavio neizbrisiv trag...veliki,mozda i najveci talijanski fudbaler...

@juventus
nema veze sto i ti "uredjujes" rubriku "Na danasnji dan"
moze,moze...
al fulio si ovo recimo hehe...
[youtube][/youtube]
Majstorija alexa..strasan gol...al poseban iz razloga sto je alexov otac umro par dana prije tekme..i ovaj gol je posvecen njemu...
tesko da je mogao bolji gol

Jbg..baggio je bio veliki..al Alex je izvan svakog poređenja...

matri spreman za lecce a i njima se nakon 4 tekme pauze vraca di michele...bio je to nekad starsan igrac..cak i bolji od di natalea kada su zajedno igrali u udinama...kasnije je propao al jbg..treba se cuvat ...opasan je
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3184.html
Nisam imao tu cast da ga gledam u Juventusu...al sigurno da je ostavio neizbrisiv trag...veliki,mozda i najveci talijanski fudbaler...

@juventus
nema veze sto i ti "uredjujes" rubriku "Na danasnji dan"
al fulio si ovo recimo hehe...
[youtube][/youtube]
Majstorija alexa..strasan gol...al poseban iz razloga sto je alexov otac umro par dana prije tekme..i ovaj gol je posvecen njemu...
tesko da je mogao bolji gol

Jbg..baggio je bio veliki..al Alex je izvan svakog poređenja...

matri spreman za lecce a i njima se nakon 4 tekme pauze vraca di michele...bio je to nekad starsan igrac..cak i bolji od di natalea kada su zajedno igrali u udinama...kasnije je propao al jbg..treba se cuvat ...opasan je
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Baggio je toliko voleo Juve, da je plakao od boli dok je potpisivao ugovor i bacio dres protiv Fiorentine.
Jbte, ovog Mataresea rusili 5-6 puta i on nikako da sjase.
Ancelotti se za 10 godina nista nije promenio.
@Sarajlija
Ne mogu da verujem da nisi nikad gledao Baggia u Juventusu.
edit: tek sad videh da si tad bio klinac.
Jbte, ovog Mataresea rusili 5-6 puta i on nikako da sjase.
Ancelotti se za 10 godina nista nije promenio.
@Sarajlija
Ne mogu da verujem da nisi nikad gledao Baggia u Juventusu.
- sarajlija89
- Kontakt:
Mlad sam ti ja al svasta znamNe mogu da verujem da nisi nikad gledao Baggia u Juventusu.
ma negdje od 96 pratim fudbal..a i to je rano vjeruj, s obzirom da smo tek izasli iz rata...nije to toliko potencirano..bilo je precih stvari heh...
al eto..stari mi je fudbalski fanatik pa uz njega
barca,bayern,manchester i juve su mi tad aktuelni bili..ja sam prelomio za juve...i ostalo je historija
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- Ponos Torina
- Kontakt:
ebo ih Gilardino
Giuseppe Rossi on dolazi u obzir pa ako treba i 30 dati ali onaj kloc neka ostane u Firenci....
Giuseppe Rossi on dolazi u obzir pa ako treba i 30 dati ali onaj kloc neka ostane u Firenci....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- sarajlija89
- Kontakt:
Gilardino "ala Pippo"...sta imam vise reci
Pa nije valjda da ga samo ja smatram kvalitetnim igracem ...
ja bi ga volio vidjeti u Juventusu...
a Rossi....pa dobro alex je na zalasku karijere,quagliarela je povrijedjen i rizik je kupiti ga...fali nam ta seconda punta...on bi bio rjesenje...al to zavisi mislim od eventualanog ostanka quagliarelle...
Pa nije valjda da ga samo ja smatram kvalitetnim igracem ...
ja bi ga volio vidjeti u Juventusu...
a Rossi....pa dobro alex je na zalasku karijere,quagliarela je povrijedjen i rizik je kupiti ga...fali nam ta seconda punta...on bi bio rjesenje...al to zavisi mislim od eventualanog ostanka quagliarelle...
- L'Avvocato
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Nadavali smo se vrhunskih golova ove sezone ... šteta što smo upali u lošu seriju u januaru, mogla je ovo biti prejaka sezona.
Nadavali smo se vrhunskih golova ove sezone ... šteta što smo upali u lošu seriju u januaru, mogla je ovo biti prejaka sezona.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ti je tek vidio?
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Pa neke ekipe nemaju ovoliko lijepih golova u cijeloj sezoni, kao što je Juve imao na polusezoni (ja i zaboravio ovu majstoriju Del Piera protiv ovi Iraca u kvalifikacijama EL, kako je Juve ove sezone rano počeo igrati, već krajem 7 mjeseca . Ali džaba će biti svi ovi golovi, ako na krajU ne bude LP, ali zato idemo momci po prvi put ove sezone uvezati tri pobjede za redom pa razmišljati o Bologni.L'Avvocato je napisao/la:[youtube][/youtube]
Forza Juve!
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
ubit ce nas Di Vaio i Bologna 
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- JuveSissoko
- Kontakt:
- JuveSissoko
- Kontakt:
Sutra svi za Notts County protiv "gradjana"
C'mon County!!!!!
C'mon County!!!!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- sarajlija89
- Kontakt:
E nek smo se sjetili NC-a
...moramo ih cesce pratit brate...
Za sutra najavljen isti sastav kao protiv intera....sto opet znaci da ADP nece biti u prvom timu,jbg shvatam sve...al ja mislim da za zivota necu moci gledati Juventus na isti nacin s njim i bez njega.....nije isto jednostavno....to samo mi Juventini mozemo shvatiti...
Stvarno mi je tesko gledat juve kada alex ne igra...
S druge strane...Toni i Matri su odlican tandem .Toni je lavovski posao odradio protiv intera i mnogo nam znaci jedan takav igrac,razbijac..koji moze spustiti loptu i graditi prostor, a u isto vrijeme je rasni strijelac.
Matri je slican,malo pokretljiviji i bolji tehnicar...tako da se savrseno nadopunjuju i u sistemu 4-4-2 takva dva napadaca su odlicno rjesenje.Jos da imamo kvalitetnije lijevo krilo i bolje bekove...bilo bi to odlicno...
U svakom slucaju,izuzetno vazna tekma...kao i svaka naredna..sto se kaze svaka naredna tekma je za nas kao finalna i tako moramo igrati.
FORZA JUVE
Za sutra najavljen isti sastav kao protiv intera....sto opet znaci da ADP nece biti u prvom timu,jbg shvatam sve...al ja mislim da za zivota necu moci gledati Juventus na isti nacin s njim i bez njega.....nije isto jednostavno....to samo mi Juventini mozemo shvatiti...
Stvarno mi je tesko gledat juve kada alex ne igra...
S druge strane...Toni i Matri su odlican tandem .Toni je lavovski posao odradio protiv intera i mnogo nam znaci jedan takav igrac,razbijac..koji moze spustiti loptu i graditi prostor, a u isto vrijeme je rasni strijelac.
Matri je slican,malo pokretljiviji i bolji tehnicar...tako da se savrseno nadopunjuju i u sistemu 4-4-2 takva dva napadaca su odlicno rjesenje.Jos da imamo kvalitetnije lijevo krilo i bolje bekove...bilo bi to odlicno...
U svakom slucaju,izuzetno vazna tekma...kao i svaka naredna..sto se kaze svaka naredna tekma je za nas kao finalna i tako moramo igrati.
FORZA JUVE
ja stalno gotivio Notts County jer sam igrao cesto sa njima na manageru
Forza Notts
btw. sarajlija sta ono ne zabijas na prognozama.. zalio si se nesto na mene, a ja svako kolo po 1 gol i u kup sam nas ubacio

btw. sarajlija sta ono ne zabijas na prognozama.. zalio si se nesto na mene, a ja svako kolo po 1 gol i u kup sam nas ubacio
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Intervju David Trezegeut
http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=977
Dirljiv intervju sa legendom Juventusa, hvala ti za sve majstore, još te nisam prežalio
, ako su Amauri i Iaquinta mogli ostati zašto ti nisi mogao
, najveća greška ove uprave po meni ubjedljivo. Kad samo pomislim Quagliarella, Matri, Trezege, Ale naježim se odmah.
Del Neri pred Lecce
http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=981
i još na kraju da dodam da ipak nije postignut dogovor sa Alex-om o produženju ugvora na još jednu sezonu, novi sastanak za dvije sedmice. Ne mogu shvatiti da je problem jedan milion za legendu kluba, pa otpustite ove džahile što imaju astronomske plate (a ništa ne rade), a dajte legendi ako je to problem.
http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=977
Dirljiv intervju sa legendom Juventusa, hvala ti za sve majstore, još te nisam prežalio
Del Neri pred Lecce
http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=981
i još na kraju da dodam da ipak nije postignut dogovor sa Alex-om o produženju ugvora na još jednu sezonu, novi sastanak za dvije sedmice. Ne mogu shvatiti da je problem jedan milion za legendu kluba, pa otpustite ove džahile što imaju astronomske plate (a ništa ne rade), a dajte legendi ako je to problem.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
“Well, let’s say that Aquilani is doing very well and we’re very satisfied. He should not be worried, since having him on loan doesn’t mean that we’re only evaluating him, but believing in him,” Marotta said.
Sve su prilike da Aqui ostaje kod nas
´
A za Alexa nema sta da brinemo, to ce se brzo rijesiti.
Sve su prilike da Aqui ostaje kod nas
´
A za Alexa nema sta da brinemo, to ce se brzo rijesiti.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Sutra po treću mitsku pobijedu u nizu 
Ž '21!
Trenutno korisnika/ca: UmjetnikZijad i 3 gosta.