Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022

Najbolje svjetsko prvenstvo bilo je ono u

Kataru 2022
76
43%
Rusiji 2018
5
3%
Brazilu 2014
25
14%
Južnoj Africi 2010
16
9%
Njemačkoj 2006
25
14%
Japanu i Južnoj Koreji 2002
8
5%
Francuskoj 1998
13
7%
SAD-a 1994
1
1%
Italiji 1990
5
3%
Neko drugo
1
1%

Ukupno glasova: 175

Rodju
Kontakt:

Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022

Post Postao/la Rodju » 17 dec 2022, 08:27

Rosicky je napisao/la:
16 dec 2022, 18:53
Finn je napisao/la:
16 dec 2022, 16:42
Finn je napisao/la:
10 nov 2022, 20:26
Jbt, kako god okrenem u ovom predictoru, Francuzi u finalu, ne vidim ko ih moze zaustaviti.
Finn je napisao/la:
22 nov 2022, 15:56
Francuska ili Njemacka, nema ko drugi ovo uzeti.
Napisano prije SP. Francuzi jedna od rijetkih stvari koje sam pogodio. :rol:

Ovo namjerno sebe citiram jer bi ovaj virus u Francuskoj mogao poremetiti konačnu prognozu. :mrgreen:
Jesi procjenio nema sta :D
Svi bi napisali Francusku + nekog :D
Samo oni koji nemaju veze sa nogometom su u finalu vidjeli Brazil

Nadam se da ce ih Francuska zgazit i sa 5postavom jer mi se gadi ovo navlacenje oko Messija.
[/quote
Jes', u pravu si.
Što si ljut?

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 17 dec 2022, 08:41

JoeBleck je napisao/la:
17 dec 2022, 00:47
L-Train je napisao/la:
17 dec 2022, 00:16
Engleska je jaca od Hrvatske i to poprilicno,hrvati su obezglavljeni sa ovim sto imaju u napad,to ne znaci da na jednu utakmicu ih ne bi izbacili,kao sto su izbacili i Brazil ili Belgiju iako su neuporedivo bili losiji na terenu.
Ma prejaki.Pokazali su i ovdje to.

Pokazuju to vec godinama jel.
Samo u zadnjih 6 mjeseci su uspjeli uknjiziti sljedece :

11 utakmica
3 pobjede (Senegal,Wels i Iran)
4 poraza
4 nerjesena

Hrvatska

8 pobjeda (Brazil,Francuska,Danska,Japan)
2 nerjesena
1 poraz

Hrvati su ne tako davno odigrali dvomech sa Francuzima(jednu dobili , druga nerjeseno)

Po kojim osnovama je Engleska jaca od Hrvatske.

Moze li neko konacno dati argument ili ce se kenjati o nekoj jacini Engleske u krug ? Po cemu ? Na osnovu cega ? Gdje su pokazali ? Sta su odigrali? Koga su pobjedili ? Sta ? Gdje ? Kad ?

Isto kao da ja kazem da je Totenham jaci od Reala , cisto eto onako jer su jaci.Hrvatska je aktuelni viceprvak Svijeta i sutr igra za trece mjesto.Osnov zasto su Englezi jaci je ?
Englezi stvarno nisu losi i gledao sam ih protiv francuza gdje su da je bilo hrvatske srece trebali proci africku selekciju no oni jednostavno imaju tu kocnicu u bitnim utakmicama gdje ih pritisak jednostavno izjede za razliku od Hrvatske koja igra jednostavno i uvijek je moto samo da se grupa prodje ako ikako moze zato ljudi i prave ovaka iznenadjenja.
Englezi su isto viceprvaci europe sto nije mala stvar i jbg i moje je razmisljanje da su trenutno bolji od Hrvatske ali to nikada necemo saznati barem do eura 2024 . ako se susretnu.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 17 dec 2022, 08:56

Finn je napisao/la:
16 dec 2022, 19:14
Rosicky je napisao/la:
16 dec 2022, 18:53
Finn je napisao/la:
16 dec 2022, 16:42

Napisano prije SP. Francuzi jedna od rijetkih stvari koje sam pogodio. :rol:

Ovo namjerno sebe citiram jer bi ovaj virus u Francuskoj mogao poremetiti konačnu prognozu. :mrgreen:
Jesi procjenio nema sta :D
Svi bi napisali Francusku + nekog :D
Samo oni koji nemaju veze sa nogometom su u finalu vidjeli Brazil

Nadam se da ce ih Francuska zgazit i sa 5postavom jer mi se gadi ovo navlacenje oko Messija.
Sjecam se prognoza, citao sam puno Brazil, Argentina, Engleska, nisam puno forumasa vidio da su napisali Francuzi sigurica. Dosta podcjenjivacki.
A dobro vjerojatno ima veze to što im je dosta igrača iz prve postave bilo ozljeđeno,čak i ovi sto bi prvi ulazili s klupe.
I trenutno je puno ozljeda i bolesti u ekipi al svejedno se nadam da ce otrest argentinu

Mauzer75
Kontakt:

Post Postao/la Mauzer75 » 17 dec 2022, 09:11

lol89 je napisao/la:
17 dec 2022, 08:03

Pazi lika registrovao se na forum da bi mogao napisati uspjehe/neuspjehe Hrvatske i BiH. Aferim :bow:
Molim te, kakve uspjehe u ovom drugom slucaju? Pojasni. Zahvaljujem.

Nadam se da ce se danas slaviti u cijeloj Hrvatskoj, Herceg-Bosni, a i dijaspori.

#mihrvati

❤️🇭🇷

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 17 dec 2022, 09:14

JoeBleck je napisao/la:
L-Train je napisao/la:
Engleska je jaca od Hrvatske i to poprilicno,hrvati su obezglavljeni sa ovim sto imaju u napad,to ne znaci da na jednu utakmicu ih ne bi izbacili,kao sto su izbacili i Brazil ili Belgiju iako su neuporedivo bili losiji na terenu.

11 utakmica
4 poraza
4 nerjesena

Hrvatska

2 nerjesena
1 poraz

Hrvati su ne tako davno odigrali dvomech sa Francuzima(jednu dobili , druga nerjeseno)

Moze li neko konacno dati argument ili ce se kenjati o nekoj jacini Engleske u krug ? Po cemu ? Na osnovu cega ? Gdje su pokazali ? Sta su odigrali? Koga su pobjedili ? Sta ? Gdje ? Kad ?

Isto kao da ja kazem da je Totenham jaci od Reala , cisto eto onako jer su jaci.Hrvatska je aktuelni viceprvak Svijeta i sutr igra za trece mjesto.Osnov zasto su Englezi jaci je ?
Na zadnjem Evropskom prvenstvu su Englezi dobili Hrvate i kasnije igrali finale, koje su izgubili zbog svog mentaliteta i retardiranog trenera. Engleska je na papiru jaca, head to head bolja na vise pozicija i igra ljepsi fudbal, Hrvatska ima jaci mentalitet i za njih nije kraj dok oni ne kazu da je kraj (et Argentina ih jest natamburala). Engleska npr nikad ne bi zabila onakav gol protiv Brazila 3 min prije kraja, to je sigurno. Al Englezi su baksuzi kojim bi Lukaku spakovao sva tri ona zicera u grupi.
Evo head to head u ovom trenutku pa vidi na cemu su.
Livakovic >> Pickford
Walker, Trippier, TAA, James, uzmi kojeg hoces, >> Juranovic
Gvardiol > oba engleska stopera
Stones > Lovren
Shaw, Chilwell > Sosa
Modric > od svih engleskih veznjaka
Kovacic > Rice, Hendo
Bellingham > svih hrvatskih veznjaka osim Modrica
Foden > Perisic
Saka > Pasalic
Kane >>> Kramaric

Klupa Engleske dosta jaca, Mount ili Maddison su bolji igraci od Majera, Willson od Petkovica, Rashford i Sterling od Orsica. Govorim opcenito, ne gledajuci formu, jer su npr Mount i Sterling totalno van forme trenutno.
Ovo su sve cinjenice. Pricamo o kvalitetu fudbala, kvalitetu igraca, ne iskljucivo o mentalitetu i carima turnira. Ova Engleska vjerovatno ne bi primila tri gola od Argentine, nit bi ova Hrvatska onako igrom izdominirala Francuze.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 17 dec 2022, 09:48

Najbolje da se Engleskoj dodijeli trofej jer su oni najjaca ekipa svijeta ali samo nemaju srece.

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 17 dec 2022, 09:55

napoleon72 je napisao/la:
17 dec 2022, 09:14
JoeBleck je napisao/la:
L-Train je napisao/la:

11 utakmica
4 poraza
4 nerjesena

Hrvatska

2 nerjesena
1 poraz

Na zadnjem Evropskom prvenstvu su Englezi dobili Hrvate i kasnije igrali finale, koje su izgubili zbog svog mentaliteta i retardiranog trenera. Engleska je na papiru jaca, head to head bolja na vise pozicija i igra ljepsi fudbal, Hrvatska ima jaci mentalitet i za njih nije kraj dok oni ne kazu da je kraj (et Argentina ih jest natamburala). Engleska npr nikad ne bi zabila onakav gol protiv Brazila 3 min prije kraja, to je sigurno. Al Englezi su baksuzi kojim bi Lukaku spakovao sva tri ona zicera u grupi.
Evo head to head u ovom trenutku pa vidi na cemu su.
Livakovic >> Pickford
Walker, Trippier, TAA, James, uzmi kojeg hoces, >> Juranovic
Gvardiol > oba engleska stopera
Stones > Lovren
Shaw, Chilwell > Sosa
Modric > od svih engleskih veznjaka
Kovacic > Rice, Hendo
Bellingham > svih hrvatskih veznjaka osim Modrica
Foden > Perisic
Saka > Pasalic
Kane >>> Kramaric

Klupa Engleske dosta jaca, Mount ili Maddison su bolji igraci od Majera, Willson od Petkovica, Rashford i Sterling od Orsica. Govorim opcenito, ne gledajuci formu, jer su npr Mount i Sterling totalno van forme trenutno.
Ovo su sve cinjenice. Pricamo o kvalitetu fudbala, kvalitetu igraca, ne iskljucivo o mentalitetu i carima turnira. Ova Engleska vjerovatno ne bi primila tri gola od Argentine, nit bi ova Hrvatska onako igrom izdominirala Francuze.
Francuska jaca na 10 od 11 pozicija od Argentine.Jel to znaci da igraju bolje i da ce pobjediti?

Sam Modric vrijedi mnogo vise.Prisustvo takve klase na terenu je mnogo vise od komparacije bolji je od ovoga.Upravo na tu kartu igra i Argentina citav turnir.Svjesni su da imaju lika koji moze rasporiti bilo ciju odbranu u 2 sekunde.

Jednostavno Englezi nisu nisu pokazali vise i tu prica zavrsava.Ako je ono sto su odigrali protiv Irana , USA i Welsa parametar onda treba ugasiti TV i proglasiti ih Sampionima.

Bili bolji od Francuske , jesu u polju su bili bolji.Bolji je bio i Maroko i to 80minuta i ?
Igraju ljepse , jasno kao dan ali evo meni licno Francuzi igraju najruzniji fudbal ikada pa me niko ne pita…
Jaki , prejaki i kraj price.

Hrvatska > Engleska tu nema diskusije.Ljudi po ko zna koji put pokazali mentalitet velicine za razliku od ovih cobana koji su se izivili protiv ove buranije a onda kada je trebalo choke po obicaju.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 17 dec 2022, 10:21

Mauzer75 je napisao/la:
17 dec 2022, 09:11
lol89 je napisao/la:

Pazi lika registrovao se na forum da bi mogao napisati uspjehe/neuspjehe Hrvatske i BiH. Aferim :bow:

Nadam se da ce se danas slaviti u cijeloj Hrvatskoj, Herceg-Bosni, a i dijaspori.

#mihrvati

❤️🇭🇷
Se.rem ti se u uzp i herceg bosnu debilcicu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

ZhuzhiJelinek
Kontakt:

Post Postao/la ZhuzhiJelinek » 17 dec 2022, 11:25

Kaj se kaučosi ponovno nisu kvalificirali?
Žuži se potuži

Lynx
Kontakt:

Post Postao/la Lynx » 17 dec 2022, 11:29

Danas punim srcem za braću iz Maroka 🇲🇦
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono

“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”

Velid Spaho

Željezničar za život cijeli!💙

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 17 dec 2022, 11:30

realno najvise me razocaala ivana knol,kave su ono kombinacije sta je ono,onakvih vidim u gradu najmanje desetak svaku vece
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

boatenkk
Kontakt:

Post Postao/la boatenkk » 17 dec 2022, 11:39

ne znam ko je veca neznalica ovaj joeblack ili airwayes.. kakve gluperde tita mi.. pametnijih i vecih znalaca ima u centru za retardiranu djecu..

Airwayes
Kontakt:

Post Postao/la Airwayes » 17 dec 2022, 11:42

boatenkk je napisao/la:
17 dec 2022, 11:39
ne znam ko je veca neznalica ovaj joeblack ili airwayes.. kakve gluperde tita mi.. pametnijih i vecih znalaca ima u centru za retardiranu djecu..
Sta sam ja pogresno rekao?

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 17 dec 2022, 12:01

Airwayes je napisao/la:
16 dec 2022, 22:35
Vec vidim kako Messijevi dickrideri opravdavaju poraz od Trikolora tako sto se vade na umor, iscrpljenost, tezi zrijeb i slicno. :rol:

Cuj Holandija mrtva i Hrvatska tezi zrijeb od Engleske i Maroka. :facepalm: Engleska je za primjer duplo jaca od Oranja, dok su Kockasti i Dileri vec odmjerili snage u grupnoj fazi.

Cudilo bi me isto tako da se spomene grupna faza gdje su ciganski Gaucosi imali za protivnike mrtvu Arabiju koja ih je cak i dobila, indisponiranu Poljsku i zalutali Meksiko. Grupa koju bi cak i nasa Bosna pozeljela i glatko prosla. Francuska je s druge strane imala Dansku koja je istini za volju razocarala ali je i takva jaca od svake ekipe iz argentinske grupe. Australija je vrlo nezgodna a tu je bio i Tunis.

Cekamo nedjelju i konacni obracun. Vrijeme je da se Messi odstrani iz rasprave oko goat-a jer ne moze biti to ako nema Mundijal. :salut:
Ko je ljut uleti mu krut.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 dec 2022, 12:03

boatenkk je napisao/la:
Airways je retard Goretzka, prošlogodišnja kanta foruma.
Mongoloid koji je dosad klonirao 50 različitih nickova, moderacija ga šutne ko seosko paseto, al ono se i dalje vrati da lajucka okolo.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 17 dec 2022, 12:07, ukupno mijenjano 1 put.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 17 dec 2022, 12:06

Goretzka da li i dalje prepadas djevojke po parku ili si to prerastao?

Airwayes
Kontakt:

Post Postao/la Airwayes » 17 dec 2022, 12:07

let3 je napisao/la:
17 dec 2022, 12:03
boatenkk je napisao/la:
Airways je retard Goretzka, prošogodišnja kanta foruma.
Mongoloid koji je dosad klonirao 50 različitih nickova, moderacija ga šutne ko seosko paseto, al ono se i dalje vrati da lajucka okolo.
Goretzka te vazda samarao, qurvice raspala sa okolnih brda grada Sarajeva, koja ujedno navija za seljacki klub Zeljeznicar. S obzirom da uz to pratis i Barkelonu, sasvim je logicno da te Leon samara po forumu non stop. Posto nikada nemas adekvatan odgovor, vazda isto mongoloid, glupan, pseto. :rol: Jesu vas to ucili u skoli? Mislim vas sa posebnim potrebama? Ako si uopste sisao sa brda do svoje 6-7 godine. :rol:

A evo nam jos jednog Barka doga, ceka se ko ono hmm, Makas, Joe, i ostala ratoborna ekipica.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 dec 2022, 12:10

Al on nas šamara po forumima :rol:
Ubi nas, moramo bježati od njega :tokralju:

lol89
Kontakt:

Post Postao/la lol89 » 17 dec 2022, 12:14

Mauzer75 je napisao/la:
17 dec 2022, 09:11
lol89 je napisao/la:

#mihrvati

❤️🇭🇷
Eto vidis kako si ogranicen ko balkon, je**m i tebe i tu tvoju hb

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 17 dec 2022, 12:33

enobarca je napisao/la:
17 dec 2022, 12:06
Goretzka da li i dalje prepadas djevojke po parku ili si to prerastao?
Joj kase sjetim njegovih plačipičkanja na temi ''ljubav i seks'' i kako ga sve friendzonaju :rol: :tokralju:

Šteta što su pobrisani ti biseri

OT,

naprijed čakijaši :salut:

Odgovori

Natrag na “FIFA Svjetsko prvenstvo Qatar 2022”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.