Ima takvih i među nama što ovako bogaraju, ne brini…
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
- Pensioner26
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Ovaj Oršić mu je bio na klupi čitav turnir. Najbolje što imaju u napadu.
Trenerski mag.gigglessmoke je napisao/la: ↑17 dec 2022, 16:45Ovaj Oršić mu je bio na klupi čitav turnir. Najbolje što imaju u napadu.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Kad nije otisao poslije Tottenhama nece nikad.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ako cemo realno nije do napada jer napadaci koliko su imali sansi mislim da ima Hrvatska najbolju realizaciju,Kramaric2,Livaja 1 gol i 1 asist,Orsic 1 gol i 2 asist,Petkovic 1 gol nije sad da su se momci nesto ispromasivali pa da mogu reci napad je kritican a mi ih filijemo loptama kao Inesta i Xavi Messia.
Dalic je isao na sigurno i bez rizika sto mu je iscrpilo ekipu i protiv Argentine pao bez ispaljenog metka .
Dalic je isao na sigurno i bez rizika sto mu je iscrpilo ekipu i protiv Argentine pao bez ispaljenog metka .
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Debeli Petković hodati ne zna, a lik ga forsira. Oršić je za njega Ronaldo.
ni nalik na prvu tekmu 

+1Antipolitika3 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 16:51Ako cemo realno nije do napada jer napadaci koliko su imali sansi mislim da ima Hrvatska najbolju realizaciju,Kramaric2,Livaja 1 gol i 1 asist,Orsic 1 gol i 2 asist,Petkovic 1 gol nije sad da su se momci nesto ispromasivali pa da mogu reci napad je kritican a mi ih filijemo loptama kao Inesta i Xavi Messia.
Naravno da nije do napadača. Vezni red je čitavo prvenstvo bio defanzivan i tvrd. Osim pokojeg bljeska Kovačića i od Perišića na L. krilu, nije bilo nijedne smisleno stvorene prilike. Kad tome dodamo već spomenuti problem s centaršutevima, sa svih zamislivih pozicija, može se reći da su napadači puno i napravili.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- ElCartel11
- Kontakt:
Iskreno gol Orsica nista posebno. Sta je njih ovakvih Visca zabio ne zna im se broj
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Jest u smiješnoj turskoj ligi.ElCartel11 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 16:55Iskreno gol Orsica nista posebno. Sta je njih ovakvih Visca zabio ne zna im se broj
To je ko da ja kazem za sebe da sam milioner jer redovno zarađujem na Monopolyu.
Zadnja izmjena: JonSnow, dana/u 17 dec 2022, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ništa naročito samo će biti u konkurenciji za gol turnira.ElCartel11 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 16:55Iskreno gol Orsica nista posebno. Sta je njih ovakvih Visca zabio ne zna im se broj
Bolja Hrvatska , nema sta.Nadam se da Marokanci imaju snage da se vrata
Nadam se da si samo htio biti ironičan.ElCartel11 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 16:55Iskreno gol Orsica nista posebno. Sta je njih ovakvih Visca zabio ne zna im se broj

- ElCartel11
- Kontakt:
MislišBolivia je napisao/la: ↑17 dec 2022, 17:03Nadam se da si samo htio biti ironičan.ElCartel11 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 16:55Iskreno gol Orsica nista posebno. Sta je njih ovakvih Visca zabio ne zna im se broj![]()

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Rekoh nadam se, e sad...čekam odgovorElCartel11 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 17:05MislišBolivia je napisao/la: ↑17 dec 2022, 17:03Nadam se da si samo htio biti ironičan.ElCartel11 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 16:55Iskreno gol Orsica nista posebno. Sta je njih ovakvih Visca zabio ne zna im se broj![]()
![]()

Koliko fali Ounahi nmguce
Kako ovo nije ofsajd?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.