Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Sudac kriv.
Pobjeda za Ćiru 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Sta kaze Kamenjarska katolibancina sa stolnih 27 posto mostara? vise hrvata vise u tom trokutistanu nego dole na kamenjaru... kad bi ti jado znao koliko prosjecnog bosnjaka boli kita za vama kao I za " bracom muslimanima" bio bi zaprepasten.. ali ti je katolibansko-teroristicki hdz dobro isprao mozak da si nesto bitan sto opet nije ni tesko jer kod vas dole je normalno da se zenite sa svojim rodzacima a naucno je dokazano da genetska mutacija stvara ljude sa nizim iq,
Sto se igre tice hrvatska daleko bolja u prvom poluvremenu jer su odbrambeni igraci maroka izgledali kao amateri... 3 kljucna igraca I'm nisu igrala pozada I odmah se osjetilo tj vidjela se razlika u kvaliteti... ziyech je u potpunosti zakazao a trener maroka je morao krenuti sa 3com pozada... hrvatska je odlucno popunjena na vecini pozicija tako da odlazak modrica ce se osjetit ali ne toliko bice nekih 5 do 7 posto slabiji ali opet dovoljno jaki da svako prvenstvo pretenduju minimalno na cetvrtfinale...
- legenda reala
- Kontakt:
Ima li u Dinamu novih talenata u mlađim kategorijama, mogu li nadomjestiti odlazak ovih pobrojanih, nesto mi u ovoj ofanzivnoj liniji i nema neke klase
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Čestitke i jednima i drugima 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Baturina, Sučić kao ofenzivni vezni, imamo i tri perspektivne devetke, nema brigelegenda reala je napisao/la: ↑17 dec 2022, 18:21Ima li u Dinamu novih talenata u mlađim kategorijama, mogu li nadomjestiti odlazak ovih pobrojanih, nesto mi u ovoj ofanzivnoj liniji i nema neke klase

- ASD
- Kontakt:
Ovakvi igrači kao Modrić i Perišić se ne mogu nadomjestiti samo talentom. Treba tu bruka rada. Ali se ja ne brinem za njih, ima Dinamo veliki bazen igrača odakle crpe talente. Gvardiol je recimo samo 2 godine stariji od trenutnih juniora, a strašan je prospect/igrač.legenda reala je napisao/la: ↑17 dec 2022, 18:21Ima li u Dinamu novih talenata u mlađim kategorijama, mogu li nadomjestiti odlazak ovih pobrojanih, nesto mi u ovoj ofanzivnoj liniji i nema neke klase
Ma imaju Sucica iz RB i Baturinu za vezu, okosnica ekipe za buducnost. Tu je onda i Biuk kao krilo, onaj napadac Osijeka zaboravio sam kako se zove. Imat ce oni finu ekipu i u buducnosti.legenda reala je napisao/la: ↑17 dec 2022, 18:21Ima li u Dinamu novih talenata u mlađim kategorijama, mogu li nadomjestiti odlazak ovih pobrojanih, nesto mi u ovoj ofanzivnoj liniji i nema neke klase
Na lijevom beku onaj Ljubicic je strasan igrac samo ne znam hoce li izabrati Hrvatsku ili Austriju.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Jedno je talent, drugo je formiran igrač, a treće legenda svjetskog nogometa kakav je Luka Modrić. Tri različite kategorije.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑17 dec 2022, 18:25Baturina, Sučić kao ofenzivni vezni, imamo i tri perspektivne devetke, nema brigelegenda reala je napisao/la: ↑17 dec 2022, 18:21Ima li u Dinamu novih talenata u mlađim kategorijama, mogu li nadomjestiti odlazak ovih pobrojanih, nesto mi u ovoj ofanzivnoj liniji i nema neke klase![]()
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
- Kontakt:
I ja poletio na portale da vidim sta je u pitanju.
15.10.2013.
-
- Kontakt:
Beljo, Musa i Šimić devetke.Kaunas je napisao/la: ↑17 dec 2022, 18:26Ma imaju Sucica iz RB i Baturinu za vezu, okosnica ekipe za buducnost. Tu je onda i Biuk kao krilo, onaj napadac Osijeka zaboravio sam kako se zove. Imat ce oni finu ekipu i u buducnosti.
Na lijevom beku onaj Ljubicic je strasan igrac samo ne znam hoce li izabrati Hrvatsku ili Austriju.
Sad smo mislili da nam nedostaje pola momčadi, a medalju uzeli.
Što se tiče Perišića, odigrat će on i EURO.
Da, BeljoCipiripiblicblic je napisao/la: ↑17 dec 2022, 18:28Beljo, Musa i Šimić devetke.Kaunas je napisao/la: ↑17 dec 2022, 18:26Ma imaju Sucica iz RB i Baturinu za vezu, okosnica ekipe za buducnost. Tu je onda i Biuk kao krilo, onaj napadac Osijeka zaboravio sam kako se zove. Imat ce oni finu ekipu i u buducnosti.
Sad smo mislili da nam nedostaje pola momčadi, a medalju uzeli.
Što se tiče Perišića, odigrat će on i EURO.
I Ljubicic je devetka. (Onaj iz Hajduka a ne ovaj iz posta iznad)
Btw. Cestitam na bronzi.
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 17 dec 2022, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
-
- Kontakt:
Pa da je Modrić Brazilac, i Brazilci bi se brinuli i znali bi da ga nikad neće moći nadomjestiti. Nećeš imati takvog igrača, ali imamo nakupina talenta kako kažeš, nema brige za budućnost.
@Kaunas, hvala

- Antipolitika3
- Kontakt:
PotpisujemHeraklitMracni je napisao/la: ↑17 dec 2022, 18:26Ako vec moram birati izmedju Knol i ove onda bi drugu izabrao
![]()

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Mislim da bi svako sa zdravim očima tako izabrao.HeraklitMracni je napisao/la: ↑17 dec 2022, 18:26Ako vec moram birati izmedju Knol i ove onda bi drugu izabrao
![]()
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Ko je ova?
15.10.2013.
HeraklitMracni je napisao/la: ↑17 dec 2022, 18:26Ako vec moram birati izmedju Knol i ove onda bi drugu izabrao
![]()

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Hrvati nece imati novog Modrica al generacije koje dolaze ce vrlo vjerovatno imati jos vise igraca na vrhunskom nivou nego ove dosadasnje. Par nivoa su po sistemu iznad Srbije, a s nama ih je smijesno i poredit.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.