Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
-
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Trebali su Argentinci napisati da Messi i Alvarez nisu spremni 

- Pensioner26
- Kontakt:
Zar ih nije neka katarska korona poharala? 

Pa ako je vec pred polufinale bio spreman, mogli su ga vratiti. Zamisli situaciju, gubis u finalu, ne ide sa Zironjom, pa je l' bolje povuci sa klupe Benzemu ili Thurama recimo? Ma da je pitanje i da li bi Benz to isto prihvatio, pa svi bi ga yebavali da je dosao samo na kraju da pokupi trofej...cijeli turnir nije tu i dobro im ide. Ocito su tu jos repovi od one afere, samo nece niko da prizna javno..L-Train je napisao/la: ↑17 dec 2022, 21:45Ne znam pozadinu al ako je poceo trenirati prije par dana ne znam i koliko bi ga imalo smisla vracati?,bio je povrijedjen sedmicama prije SP,a onda opet obnovio u trening kampu reprezentacije,ko zna u kakvoj je formi.ArtemisFowl je napisao/la: ↑17 dec 2022, 21:39Čuj nisu htjeli vratiti u kamp osvajača zlatne lopte![]()
Zašto su ga uopće pozivali?
⚽FK Garaže⚽
- tutankamon1905
- Kontakt:
- Antipolitika3
- Kontakt:
Pa bit ce mu lakse,vidis da i Hrvatska je iz godine u godinu slabija proslo SP - bili su 2. a vec ovo su pali za jednu poziciju.tutankamon1905 je napisao/la: ↑17 dec 2022, 23:00Oces prezivit nerko ovo trece mjesto Hrvatske? Vidim pjenis pomalo, nadam se da nije nesto ozbiljno

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Za 19 sati GOAT diže trofej. 

Pa Dešamp je vratio Benzemu u reprezentaciju samo zbog pritiska javnosti, da se samo njega pita ne bi ga nikad ni pozvao. Ona Benzemina povreda mu je samo došla ko kec na desetku da ga opet otjera. Al ostavili su ga na spisku, nezz dal će dobiti medalju pošto nije igrao ni minut, mada ne vjerujem da bi Karim i prihvatio medalju.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Generalni nekvalitet i notorno luzerstvo u ispucavanjima penala.

England's record against Argentina, Belgium, Brazil, France, Germany, Italy, Netherlands, Portugal, Spain and Uruguay in the WC, Euros and Nations League finals since 1966:
GROUP STAGE
* Played - 21
* Won - 5
* Drawn - 6
* Lost - 10
KNOCKOUT
* Played - 17
* Won in 90 mins - 1
* Won after extra time - 1
* Won on penalties - 1
* Lost in 90 mins - 6
* Lost after extra time - 1
* Lost on penalties - 7
* Total wins - 3
* Total losses - 14
TOTAL
* Played - 38
* Won in 90 mins - 6
* Other wins - 2
* Drawn - 6
* Lost in 90 mins - 16
* Other losses - 8
If they were in a league with these countries they'd be relegated.
Southgate's England have on average beaten better teams in knockout matches than the England sides from 1968-2016, and also have lost to more difficult teams when they have gone out compared to 68-16
Additionally, the only time in England's history that they've beaten a team above them in the rankings was 1996, the penalties win over Spain.

England scored 12 penalties in the history of the World Cup without a miss before Kane's miss against France.
It was also a record for most penalties scored in history of the WC without a miss. Now the Netherlands have the record with 10 penalties without a miss.
Can't get more on brand for England than a stat like this.
Remember, remember the 5th of November.
Ali pred svako prvenstvoTonySosa je napisao/la: ↑18 dec 2022, 07:21Generalni nekvalitet i notorno luzerstvo u ispucavanjima penala.
England's record against Argentina, Belgium, Brazil, France, Germany, Italy, Netherlands, Portugal, Spain and Uruguay in the WC, Euros and Nations League finals since 1966:
GROUP STAGE
* Played - 21
* Won - 5
* Drawn - 6
* Lost - 10
KNOCKOUT
* Played - 17
* Won in 90 mins - 1
* Won after extra time - 1
* Won on penalties - 1
* Lost in 90 mins - 6
* Lost after extra time - 1
* Lost on penalties - 7
* Total wins - 3
* Total losses - 14
TOTAL
* Played - 38
* Won in 90 mins - 6
* Other wins - 2
* Drawn - 6
* Lost in 90 mins - 16
* Other losses - 8
If they were in a league with these countries they'd be relegated.Southgate's England have on average beaten better teams in knockout matches than the England sides from 1968-2016, and also have lost to more difficult teams when they have gone out compared to 68-16
Additionally, the only time in England's history that they've beaten a team above them in the rankings was 1996, the penalties win over Spain.
England scored 12 penalties in the history of the World Cup without a miss before Kane's miss against France.
It was also a record for most penalties scored in history of the WC without a miss. Now the Netherlands have the record with 10 penalties without a miss.
Can't get more on brand for England than a stat like this.
It's Coming Home

⚽FK Garaže⚽
- Goalgetter
- Kontakt:
Kakva je situacija sa Di Marijom, hoce li igrati? Cisto sumnjam ipak da ce nesto mjenjati Scaloni u odnosu na utakmicu protiv Hrvatske, sa onom 4 veznjaka u sredini bi vjerovatno i bilo jedino logicno protiv Francuske.

Sta koji qurac Maguire radi ovdje?????
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sta radi Acuna, pa taj lik u svakoj utakmici bio ubjedljivo najgori igrac Argentine
Fin je turnir Maguire odigrao, dobro ne bas i za prvu postavu prvenstva. Malo su pretjerali sa 10 igraca iz polufinalnih reprezentacija.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- ElCartel11
- Kontakt:
Ko mi obrisa post u kojem sam napisao, da se instalira pretrazivac Brave i tako izbjegnes ove glupe reklame?
A kad orgijaju po temana čede i ustaše nema admina po par sati
A kad orgijaju po temana čede i ustaše nema admina po par sati

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Maguire dobar ovo prvenstvo, ne znam je li baš za prve postave ali ok izbor. Acuna i Ounahi out.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BosniaBoston
- Kontakt:
Licno bih Romera umjesto Maguirea, Thea umjesto Acune i Rabiota umjesto Ounahija al et 5 francuza je puno
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- JosephNongeBoende
srbija ima dobrih napadaca, mogao bi jedan umjesto Girouda da se malo izbalansira i ne bude ih 5BosniaBoston je napisao/la: ↑18 dec 2022, 11:09Licno bih Romera umjesto Maguirea, Thea umjesto Acune i Rabiota umjesto Ounahija al et 5 francuza je puno
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Kakav to ekspert stavlja Acunu u bilo kakav Tim turnira, ali popravio se s Tim sto je uvidio ko je ustvari zasluzan za ovaj uspjeh Hrvata, nije Modric dickrider kao pola ovog foruma
Bonou
Hakimi Konate Gvardiol Hernandez
Grizi Jude Amrabat
Messi Alvarez Mbappe
Hakimi Konate Gvardiol Hernandez
Grizi Jude Amrabat
Messi Alvarez Mbappe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.