Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
izostaviti casemira iz top 11 ovoga prvenstva je bazično nepoznavanje fudbala
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
-
- Kontakt:
Joj jest ovaj Benzema smeće od čovjeka, ide iz bruke u bruku.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Očekujem brutalno dosadnu utakmicu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Alzirac i veliki musliman to je najvaznije za navijace.Bundesliga je napisao/la: ↑18 dec 2022, 13:00Joj jest ovaj Benzema smeće od čovjeka, ide iz bruke u bruku.
To sto je kao osoba gnjida nikome nista ali cim stavi onu rutu oko sebe mase se rastope ,to vrijedi za sve ove religiozne zaludjene fanatike.
Vidio si Ronalda ovo prvenstvo ,ego manijaci.
Danas ocekujem od jos dva razmazenka jedan ispad,zavisi koji ce izgubiti ili ovaj brzonogi razmazeni mbappe ili kompleksas visine kojem se citavo prvenstvo silji.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Ide i drugi dio pjesme poslije finala.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Koga boli k. Danas je šankanje na Vlašiću i Trgu bana Josipa Jelačića, pa kome je gdje bliže.Antipolitika3 je napisao/la: ↑18 dec 2022, 13:11Alzirac i veliki musliman to je najvaznije za navijace.Bundesliga je napisao/la: ↑18 dec 2022, 13:00Joj jest ovaj Benzema smeće od čovjeka, ide iz bruke u bruku.
To sto je kao osoba gnjida nikome nista ali cim stavi onu rutu oko sebe mase se rastope ,to vrijedi za sve ove religiozne zaludjene fanatike.
Danas ocekujem od jos dva razmazenka jedan ispad,zavisi koji ce izgubiti ili ovaj brzonogi razmazeni mbappe ili kompleksas visine kojem se citavo prvenstvo silji.

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
I Ronaldo je ispao debil, žali se što mu nije pripisan gol koji nije ni dao a ovamo ga nije briga kako se tim zbog toga osjeća i kakve rezultate postiže. Samo ovo Benzemino je na dosta većem nivou. Zamisli nacionalni tim ti igra za trofej svjetskog prvaka, a ti kvariš to čitavo raspoloženje i svađaš se sa stručnim štabom pred jednu takvu utakmicu. Samo pokazuje kakva je ljiga i koliko ga nije briga ni za koga drugoga sem njega samoga.Antipolitika3 je napisao/la: ↑18 dec 2022, 13:11Alzirac i veliki musliman to je najvaznije za navijace.Bundesliga je napisao/la: ↑18 dec 2022, 13:00Joj jest ovaj Benzema smeće od čovjeka, ide iz bruke u bruku.
I am not yet born; O hear me.
Jesmo li svi danas za Argentinu ?
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Dosadno finale, sa puno sjeckanja. Još ako FR osvoji, najgore prvenstvo ikada 

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
U tebe vec poluvrijeme? Kad ce na BHT poceti?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑18 dec 2022, 13:31Dosadno finale, sa puno sjeckanja. Još ako FR osvoji, najgore prvenstvo ikada![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- JohnCleese
- Kontakt:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Ali kakav peh ima i ovaj Di Maria. Lik na kraju mozda propusti i drugo finale svjetskog zbog povrede, bila bi prava steta. Ima taj potez koji moze okrenuti utakmicu... Startati sigurno nece, steta.
⚽FK Garaže⚽
Nebih ovim fanovima propalog portugalskog penzionera bio u kozi danas. Jos ako GOATnel sam rijesi utakmicu...
Ajmo Messi, završi sagu
Ma vala koliki god cigani bili gaucosi ipak francuzima necu zaboravit onaj penal u parizu,anrijevu ruku,steljenje zdrijeba 2014 kad su trebali bit u sesiricu s africkim repkama i odjednom se te godine mijenja pravilo te italija zavrsi u tom sesiricu
- Pensioner26
- Kontakt:
-
- Kontakt:
harden je napisao/la: ↑18 dec 2022, 13:34U tebe vec poluvrijeme? Kad ce na BHT poceti?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑18 dec 2022, 13:31Dosadno finale, sa puno sjeckanja. Još ako FR osvoji, najgore prvenstvo ikada![]()

- BosniaBoston
- Kontakt:
Nikako nisu na rasnoj bazi birali koje će igrače opjevatiPensioner26 je napisao/la: ↑18 dec 2022, 13:48Uvijek sam se pitao u ovoj pjesmi kako se osjeća Griezmann i ostatak ekipe![]()

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.