Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Deschamps je najslabija karika u Francuza, ocigledno ni svlacionicu ne drzi pod kontrolom, a vađenje Girouda je najgluplji moguci potez, bolje da je Mbappea izvadio.
Da sam Giroud pljuno bi ga pri izlasku.
Da sam Giroud pljuno bi ga pri izlasku.
- Gumistucna
- Kontakt:
Šta mislite kolko bi se rona valjao da ga je onako pokupio neko kao što je theo messia , mor'o bi helikopter doć po njeg da ga preveze u bolnicu 
btw navijam za real od 97me ,

btw navijam za real od 97me ,
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
Bolji tim vodi 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Oj što se ljudi obrukaše, nisu ni šutnuli.
Zovi Benzemu da udje na poluvremenu.
Di Maria hladno izdominirao.

Di Maria hladno izdominirao.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
-
- Kontakt:
Aj drago mi je da ne moram objašnjavati da je zajebancijaspezial je napisao/la: ↑18 dec 2022, 17:00Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑18 dec 2022, 16:59Definitivno finale prije fiinala. Šteta što su se dvije najbolje ekipe sastale prije finala. Kakav bi to spektakl bio.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- QUARTERBACK
- Kontakt:
ja bi volio da uzmu ovo zbog messija al ti si najvecu dickrider jednog igraca yebo speeda sta si ti kad je u pitanju messi smrdalona i argentina
Ima jos 50 minuta igre minimalno a neki vec dodijelili trofej Argentincima. Realno jedan gol u njihovoj mrezi i njima ulazi voda u usi, a Mbappe kakav god bio veceras ima znanje da iz nicega izmisli gol i eto belaja. I Nizozemska nije nista odigrala pa zabise dva komada iz nicega.
Danas ubjedljivo najbolji na terenu, sramota će biti ako ne dobije nagradu za igrača utakmice. Obzirom da daju Messiju i kad treba, i kad ne treba.legenda reala je napisao/la: ↑18 dec 2022, 16:38Hoce ga ova finala sjeti se 2014 u finalu kako je odigroTonySosa je napisao/la: ↑18 dec 2022, 14:57Samo im ga je on i donosio u finalnim utakmicama.legenda reala je napisao/la: ↑18 dec 2022, 14:32![]()
![]()
Anđeo donosi slavlje uvijek je najbolji u bitnim utakmicama
Remember, remember the 5th of November.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Angel Di Maria’s first half by numbers vs. France:
96% pass accuracy
39 touches
6 ground duels won
3 dribbles completed
2/2 long balls completed
1 key pass
1 penalty won
1 goal
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Znači već znamo dobitnika Ballon d'Ora, ode čovjek na 8 

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Pa kompletna zadnja linija Argentine zasluzila zuti, a ovi se pitaju a zastoooooo 
Utakmica tek pocela De Paul saketa igrace, pet minuta tri faula napravio
Utakmica tek pocela De Paul saketa igrace, pet minuta tri faula napravio
Za ovu predstavu u prvom poluvremenu koju je pružila Argentina se kaže vezni red kontroliše utakmicu, vezni red dominira protiv protivnika, a ne protivnik složi 3-4 100% prilike golman sve odbrani i onda kaže vezni red drži utakmicu pod kontrolom gola nismo primili.
Argentinci se ne smiju povuci u svojih 16 metara, nesto sto su Francuzi napravili protiv Marokanaca i imali dosta problema. Samo agresivno bit ce sanse za jos jednu kontru da i mali Alvarez zakljuci odlicno prvenstvo
⚽FK Garaže⚽
Al ljudi nisu centra presli a ovdje kanturine od forumasa objasnjavali kako su imali tezak put , kako ce ove sretne Gaucose oduciti od fudbala.

Ko ti drma kavez majmune? Penal cist, zuti karton smijesan, ali pored toga odlicno vodi utakmicu sudija, sta sam pogresno rekao?QUARTERBACK je napisao/la: ↑18 dec 2022, 17:02ja bi volio da uzmu ovo zbog messija al ti si najvecu dickrider jednog igraca yebo speeda sta si ti kad je u pitanju messi smrdalona i argentina
Penal nepenal, na Trgu bana Josipa Jelačića je već mnogo promila u zraku. 

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Gdje idu ovi ljudi sa stadiona? U prvom pol. pun stadion, sada na sredini sve prazno. Ovo skoro svaku utakmicu ovako.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Virus je očito ostavio traga na ekipi, samo su Francuzi gospoda pa neće da dižu buru oko toga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.