Pa otvori prozorCrnka je napisao/la:Momci vruce mi je.....
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
- legenda reala
- Kontakt:
Crnka odklen si ti ,jesi no iz Tetova ,Bosco je zainteresovan ,pa eto ako možeš ,to ti je duša od čovjeka
braniće te od alfe perverznjaka
Bosco mali sarajlija sve petice naredo ,i imaš pp
braniće te od alfe perverznjaka
Bosco mali sarajlija sve petice naredo ,i imaš pp
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- neutralan__
- Kontakt:
Eo ja inace nista ne radim (inace) al mogo bi da te obradim, ako hocesCrnka je napisao/la:Momci vruce mi je.....
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Realovce nebi u grah narezalaPortillo je napisao/la:Eo ja inace nista ne radim (inace) al mogo bi da te obradim, ako hocesCrnka je napisao/la:Momci vruce mi je.....
Ko voli real voli i fekalije.
Hairlija do subote.
I da nisam ja koriostio ovaj acc kada su zahebavli sexmasinu :D
- VolimLiverpool
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
Crnka jesi zauzeta ,evo Bosco bi te ženio a na svadbi će vam kaže pjevati Zisko ,dobro razmisli pa odgovori
jesi ikad bila u Goraždu jel
Portilo nemoj biti tako perverzan

jesi ikad bila u Goraždu jel
Portilo nemoj biti tako perverzan
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
p se mora nositi
ukinut je zakon nakon 23
alkohol se ne smije piti dok se vozi za ljudi sispod 21 god
i sa stazom manjim od 3 god
ukinut je zakon nakon 23
Ma daj ti meni samo da umocim, kakav grah bonaCrnka je napisao/la:Realovce nebi u grah narezalaPortillo je napisao/la:Eo ja inace nista ne radim (inace) al mogo bi da te obradim, ako hocesCrnka je napisao/la:Momci vruce mi je.....![]()
Ko voli real voli i fekalije.
Legendo@ Stipu me ba, vidis da mi ide
volimliverpool je napisao/la:Šta je najbolje na svijetu?
Noge u pripadnica ljepšeg spola.
bolje je ono izmedju buraz
Thomas Müller - Fußballgott
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nije 50 nego 40. BilaElegant je napisao/la:Sefe sta pricas ?OTNYS_YNWA je napisao/la:Koliko sam ja vozački i ključeva dobio paša moj. Pa onda fino sačekam da neko stariji dođe po njih i upozorim,
ali zbog žalbe na diskriminaciju omladine koja ima potpuno pravo da vozi auto kao i stariji je nažalost to ukinuto.
( sada se kazne daju samo zbog prekoračenja 0 alkohola u krvi, nepoštivanja propisa, vrijeđanja i sl. )![]()
Ako te neko zaustavi i počne ti pričati o tome reci da si se pažljivo raspitao. Raja se boji i zbog toga je to, vožnja
bez slova P i vožnja poslije 23:00 se ne kažnjava.
Moras nositi P prve dvije godine kad polzis, ako te zaustave bez P 50 KM je kazna.
Voznja poslije 23:00 bez prisustva starije osobe je oduzimanje vozacke ...
Ja kada ti kažem da to više ne postoji onda mi vjeruj. Ti slobodno policajcu reci da to više ne postoji i on
će se sje*ati.
A fakat su mi prosli petak pukli kaznu zbog alkohola , to dvoje nisu spominjali 
U Gorazde idem u nabavku kiselog kupusa da pravim sarmu,ima dobar ondje u Onipromu kod Sarajevo osiguranja
.
Portiljo,kazem na realovce nebi ni biciklo naslonila xD.....Ne bih te zvala ni da mi nokte lakiras
Portiljo,kazem na realovce nebi ni biciklo naslonila xD.....Ne bih te zvala ni da mi nokte lakiras
Zadnja izmjena: Crnka, dana/u 19 feb 2011, 23:06, ukupno mijenjano 2 puta.
Hairlija do subote.
Jesi li dobio 11 banova?bot12 je napisao/la:p se mora nositi
ukinut je zakon nakon 23
Pa svaki put stavis novi broj
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
-
melanholicar
- Kontakt:
Ogromna greška je što je svaka pripadnica pola koji počinje na našem jeziku sa ž,na engleskom na w ima taj atribut ljepši pol. Zašto?volimliverpool je napisao/la:Šta je najbolje na svijetu?
Noge u pripadnica ljepšeg spola.
Pa evo (nisam ni ****,ni narcis,ni mrzitelj žena)jednostavno dovoljno je zamisliti svaku curu koja se budi bez šminke, koja skine vještačke nokte i trepavice,koja pusti brkove da rastu,koja ima ispod ušiju bradu kao i mi,a pri tom ne zaboravimo da je muškarac oduvijek bio razumnije biće. Naravno isto tako neki statistički podaci govore o tome kako je u samoj zajednici brak žena kriva u 76% slučajeva,kako je u donošenju važnih odluka žena u pravu tek u 20%,kako je prilikom sakrivanja istine žena umješana u 75% ,na kraju krajeva njih je i procentualno više 52% populacije,a nekih 11% žena na ovom svijetu sebe smatra tatinim kćerkama koje su iznad svih, tate i mame,kad nisu sponzori, kupuju im usne,nosove,grudi,zadnjice,ono što im ne mogu kupit za sada bar koliko pratim medicinu to je lice bez brkova.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
Upravo to, koja je picka lijepa bez sminke?
A bgm ja nebi ni dosoCrnka je napisao/la:U Gorazde idem u nabavku kiselog kupusa da pravim sarmu,imadobar ondje u Onipromu kod Sarajevo osiguranja.
Nista onda, daj mi ako nista sliku, da bar tresem majmuna na nju
Sažali se na čovjekaPortillo je napisao/la:A bgm ja nebi ni dosoCrnka je napisao/la:U Gorazde idem u nabavku kiselog kupusa da pravim sarmu,imadobar ondje u Onipromu kod Sarajevo osiguranja.
ipak ce tvoja ameba da miruje xDPortillo je napisao/la:A bgm ja nebi ni dosoCrnka je napisao/la:U Gorazde idem u nabavku kiselog kupusa da pravim sarmu,imadobar ondje u Onipromu kod Sarajevo osiguranja.
Hairlija do subote.
crnka, ja te volim, hoces meni dat?