Francuzi su gotivni. Nisu Nijemci.
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ma nikakve zamjene nisu napravile ama bas nista sve do konja Otamendija i onda raspd kao protiv Nizozemaca, drugi gol greska Messija brzo odigrano, ovi jos izgubljeni daleko od igraca, majstorski Mbape.
Ovaj i dalje ne smije mijenjati nista, pola ljudi mu crklo vec. Sansa Argentica je DD sto sigurno nece ovako napadati i dalje, tako da mozda se dovuku do penala.
Loris
Ovaj i dalje ne smije mijenjati nista, pola ljudi mu crklo vec. Sansa Argentica je DD sto sigurno nece ovako napadati i dalje, tako da mozda se dovuku do penala.
Loris

⚽FK Garaže⚽

Mogu bit gotivni do neba, al kad se sjetim koliko pokradeno ekipa igrajući protiv njih, zgade mi se.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Pa vidis da se ljudi cude sto nije indirekt koljenom

⚽FK Garaže⚽
Camavinga, Kolo Muani 

Jbt kakvu vezu ce Real da ima sa Cama-Couameni i Belingem. Plus Valverde 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Scaloni zaboravio da ima izmjene
mozda hoce da ih ubaci pred kraj pa da ih ubije svjezinom ali dok on to doceka primice jos koji gol.

Nalazost i ovdje ce odluciti rasna superiornost crnaca za sportove. Istina, nece Kamerun osvojit, ali hoce ovi. Osim ako molitve njegove Svetosti budu uslisene, pa se argentinci dovuku do penala, gdje bi im ipak dao prednost.
-
- Kontakt:
Oprostio je minimalno 4 kartona Argentincima a dao im je onaj kad nije trebao ni svirati.
O kakvom vi stimanju pricate svega vam pa ne moze covjek svirat prekrsaj odma je nekom stimanje
Jel zna Scaloni da ima pravo izmjeniti igraca?
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Kakav meč bože dragi
Ima lik najmanje 4 igraca koji ne mogu na oci gledati i ne mijenja hahaha
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Romero može likvidirati nekog večeras komotno, neće biti posljedica 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- CROtorious
- Kontakt:
Sudenje 70-30 za Argentince citavo prvenstvo, a ljudi svejedno nece osvojit. Messi choke once again.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Ocajno sudjenje. Zaustavi cistu kontru Francuza, oprostio bruku zutih kartona Argentincima....
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 18 dec 2022, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.
Romero u dzepu ima noz i halal certifikat
15.10.2013.
Scaloni def ima problem sa izmjenama
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Nit branim bradonju nit argentinu al su ovi bukvalno izudarali de paula i prosli bez kartona, pratite utakmicu malo smirite seCROtorious je napisao/la: ↑18 dec 2022, 18:13Sudenje 70-30 za Argentince citavo prvenstvo, a ljudi svejedno nece osvojit. Messi choke once again.
-
- Kontakt:
Ali kakva mu.da Desampa za one izmjene prije poluvremena. Kod nas ni za tri zivota trener nebi smio izvesti Dzeku. Kapa dolje majstore.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.