Kažu hajd u mihrab predvodi

Kažu hajd u mihrab predvodi
Moram priznati da ne smatram SP vecim od LP, ali to sam ja. LP je najjace i najkvalitetnije fudbalsko takmičenje. SP ima tezinu samo jer je svako 4 godine pa je percepcija važnosti veca.L-Train je napisao/la: ↑18 dec 2022, 19:43Apsolutno,jbga samo sto je finale SPa pa je najveca,mislim ne moze biti najbolja gdje ti protivnik pukne prvi put u 70min.Pogba je napisao/la: ↑18 dec 2022, 19:38Ne moramo ici tako daleko da nađemo bolju, Liverpool-Milan. A ima ih jos. Pod dojmovima svasta covjek kaze.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑18 dec 2022, 19:19Kako god, svjedočili smo najboljoj utakmici fudbala u historiji. Jedva čekam da nas neki boomeri krenu ubjeđivati kako je bilo bolje finale iz 1529.
Istina.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑18 dec 2022, 19:47Pokvariše momenat sa ovim pregrtačem za šišanje
2014. nije trebao biti kao ni Modrić 2018. a ni Zlatne Lopte,kao ni Cannavaro,kao CR7 pokoji put,no ovaj put nema zamjerki. Emiliano Martinez ispao herojčina iako statistički je Livi broj 1,manje bitno.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 dec 2022, 19:36E čuj nije Messi zasluženo najbolji igrač prvenstva, šta sve nećeš pročitati ovdje![]()
LP je neuporedivo kvalitetnije,ali SP je najbitnije jer ga gleda svaka futa,marketinski nista ne moze u istu recenicu sa SP i tako ce vazda ostati.Pogba je napisao/la: ↑18 dec 2022, 19:49Moram priznati da ne smatram SP vecim od LP, ali to sam ja. LP je najjace i najkvalitetnije fudbalsko takmičenje. SP ima tezinu samo jer je svako 4 godine pa je percepcija važnosti veca.
Dobra zena. Bila bi sa njim i da je beskucnik.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.