Ali ono što se zna je da je Srbija bila jako blizu medalje u nedjelju oko 17 sati.
U to je vrijeme avion Croatia Airlinessa s brončanim 'vatrenima' letio upravo iznad Vučića...

Pa ovo je sve išlo ka tome da bude slabije,monotnonije,dosadnije finale od zadnjih 20 valjda na SP i da Otamendi nije zasrao,sad bi 80 % ovih što tvrde da je najbolje,trubili da je bilo najgore. Eto,skoro u 80.minuti POGREŠKA stopera je utjecala da loše,jednosmjerno finale postane navodno vanzemaljsko,najboljeSanfrancisco je napisao/la: ↑18 dec 2022, 20:12Kakva utakmica, kakvo finale jbt..
Ovo je finale, a ne ono sa proslog svjetskog.
Ma ogroman je Ronaldo, ogroman. Možemo pričati o toj poziciji drugog najvećeg ali nakon Messijevog ima definitivno najbolji CV i to daleko
Kad si kod toga, odmah mi pada na pamet izgubljeno finale cope od Cilea i one suze, cijeli forum ga ismijavao i trazio da se oprosti. Ako se ne varam tad se kao oprostio privremeno i rekao da se trudio, ali da nije sudjeno.
gluplji su treneri koji ga guraju
Mora se priznati da je to bilo odlično finale ali ovo vecerasnje je u svakom segmentu fudbalske igre bilo bolje...ali bukvalno.Pogba je napisao/la: ↑18 dec 2022, 19:38Ne moramo ici tako daleko da nađemo bolju, Liverpool-Milan. A ima ih jos. Pod dojmovima svasta covjek kaze.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑18 dec 2022, 19:19Kako god, svjedočili smo najboljoj utakmici fudbala u historiji. Jedva čekam da nas neki boomeri krenu ubjeđivati kako je bilo bolje finale iz 1529.
tezak je ovaj trofej, frapiran sam sto mu De Paul nije pomogao da podigne
Favorit za forumaša godine u 19:04 dok je Argentina upravo postala zlatna, napiše Lautaro krampa,ismijavanje i blaćenje je sport popularan poput fudbala. Tzv.hot take istrčavanja također.
Ne znam jel misliš na mene, s obzirom da sam to napisao, a napisao sam zato što je to rekao Amar Osim pa sam ga quotao kroz šegu.Felixians4 je napisao/la: ↑18 dec 2022, 20:40u 19:04 dok je Argentina upravo postala zlatna, napiše Lautaro krampa,ismijavanje i blaćenje je sport popularan poput fudbala. Tzv.hot take istrčavanja također.
Uvjerljivi favorit. Samo ga Justin može skinuti u finalu.Felixians4 je napisao/la: ↑18 dec 2022, 20:40Favorit za forumaša godine u 19:04 dok je Argentina upravo postala zlatna, napiše Lautaro krampa,ismijavanje i blaćenje je sport popularan poput fudbala. Tzv.hot take istrčavanja također.
Sve u redu. Ja sam izjeden i bijedan,no možemo lamentirati bez osobnih ili kakvih šovinističkih razmirica(ovo ne ide tebe). Šteta da ne iskomentiraš kad uglavnom pišem konstrukitvno,argumentirano i vezano uz aktere zdravih pogleda,to nije interesantno.Arvid je napisao/la: ↑18 dec 2022, 20:43Ne znam jel misliš na mene, s obzirom da sam to napisao, a napisao sam zato što je to rekao Amar Osim pa sam ga quotao kroz šegu.Felixians4 je napisao/la: ↑18 dec 2022, 20:40u 19:04 dok je Argentina upravo postala zlatna, napiše Lautaro krampa,ismijavanje i blaćenje je sport popularan poput fudbala. Tzv.hot take istrčavanja također.
Stvarno si preopterećen glupostima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.