Ma stipu ga bona, i on bi htio da opali nesto, al nemaaaaaaaCrnka je napisao/la:Cuj Rudar Kakanj:$
A legendo je li se to ti meni neofirno upucavas
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Crnka je napisao/la:Cuj Rudar Kakanj:$
i te kako
- legenda reala
- Kontakt:
Portillo je napisao/la:Ma stipu ga bona, i on bi htio da opali nesto, al nemaaaaaaaCrnka je napisao/la:Cuj Rudar Kakanj:$
pa odakle si no iz Kaknja ili Konjica
ma Crnka čini ti se ,ja ne volim crne
Portilo ja evo palim vatru
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nekada sam bila u vezi sa Mehom Kodrom a zadnjih dana mi se upucava Alen Albinovic 
Hairlija do subote.
I da nisam ja koriostio ovaj acc kada su zahebavli sexmasinu :D
Kiseljak, bem ti banderulegenda reala je napisao/la: pa odakle si no iz Kaknja ili Konjica![]()
![]()
![]()
ma Crnka čini ti se ,ja ne volim crne
Portilo ja evo palim vatru![]()
- legenda reala
- Kontakt:
a jesi bila sa Kenom Bajramovićem iz TetovaCrnka je napisao/la:Nekada sam bila u vezi sa Mehom Kodrom a zadnjih dana mi se upucava Alen Albinovic
pa šta ima u Kiseljaku švercera
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 19 feb 2011, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
mora da si dobraCrnka je napisao/la:Nekada sam bila u vezi sa Mehom Kodrom a zadnjih dana mi se upucava Alen Albinovic
Legenda jel' dolazis sutra da gledas majstore kako igraju?
Cekam te ja na autobuskoj,ili na aerodromu(ako imas odakle da poletis).
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
melanholicar
- Kontakt:
A što onda lijepo ne priznaš ljudima da si svojevremeno prodavala vunene čarape na Malti i tako stekla renome u proizvodnji džema od šipurka? Jer ako već možeš javno pričat o toj vezi s Kodrom,spomeni da ste se upoznali upravo jednog kišnog dana kada si na Skenderiji čistila cipele i zaradjivala,uz to si imala kasetofončić na kome je pjevala Selma ala seljanka Bajrami pjesmu o lijepim ženama.Crnka je napisao/la:Nekada sam bila u vezi sa Mehom Kodrom a zadnjih dana mi se upucava Alen Albinovic
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
ma nemos tebra fino spavat, taman da ubijes oko, kad komsijin cuko laje, kontas evo lopova, da ti ko auto ne mazne, kakva su vremena dosla, da bi imo auto moras spavat u njemulegenda reala je napisao/la:a jesi bila sa Kenom Bajramovićem iz TetovaCrnka je napisao/la:Nekada sam bila u vezi sa Mehom Kodrom a zadnjih dana mi se upucava Alen Albinovic
pa šta ima u Kiseljaku švercera![]()
koji klub ,ne laži da navijaš za Sarajevo
Da li bi me probao,samo se bojim da me ne mozes zadovoljitialfarouqaminu je napisao/la:mora da si dobraCrnka je napisao/la:Nekada sam bila u vezi sa Mehom Kodrom a zadnjih dana mi se upucava Alen Albinovic![]()
Hairlija do subote.
Crnka haj nosi tog Cesca sa avatara 
EDIT:Vidi već sklonila
EDIT:Vidi već sklonila
- legenda reala
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Legenda jel' dolazis sutra da gledas majstore kako igraju?![]()
,ima autobus prolazi kroz Goražde ,relacija Trebinje -Beograd
ima jedan momak ,sve bi dao da se stavi transparent na sever ,onaj
"Sever je crveno beo i stefan njega je deo "
samo njegovo ime i prezime
znate li joj ovog sa avatra
Nemoj s njom prelazit na viši intelektualni nivo.Po osobama sa kojima je bila ti možeš da zaključiš da je ova pripadnice ljudske vrste ispodprosječne inteligencijemelanholicar je napisao/la:A što onda lijepo ne priznaš ljudima da si svojevremeno prodavala vunene čarape na Malti i tako stekla renome u proizvodnji džema od šipurka? Jer ako već možeš javno pričat o toj vezi s Kodrom,spomeni da ste se upoznali upravo jednog kišnog dana kada si na Skenderiji čistila cipele i zaradjivala,uz to si imala kasetofončić na kome je pjevala Selma ala seljanka Bajrami pjesmu o lijepim ženama.Crnka je napisao/la:Nekada sam bila u vezi sa Mehom Kodrom a zadnjih dana mi se upucava Alen Albinovic
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Crnka je napisao/la:Da li bi me probao,samo se bojim da me ne mozes zadovoljitialfarouqaminu je napisao/la:mora da si dobraCrnka je napisao/la:Nekada sam bila u vezi sa Mehom Kodrom a zadnjih dana mi se upucava Alen Albinovic![]()
cuj
pa na derpere se ne lozim
Nisam je plavusa banovaniDecima je napisao/la:Nemoj s njom prelazit na viši intelektualni nivo.Po osobama sa kojima je bila ti možeš da zaključiš da je ova pripadnice ljudske vrste ispodprosječne inteligencijemelanholicar je napisao/la:A što onda lijepo ne priznaš ljudima da si svojevremeno prodavala vunene čarape na Malti i tako stekla renome u proizvodnji džema od šipurka? Jer ako već možeš javno pričat o toj vezi s Kodrom,spomeni da ste se upoznali upravo jednog kišnog dana kada si na Skenderiji čistila cipele i zaradjivala,uz to si imala kasetofončić na kome je pjevala Selma ala seljanka Bajrami pjesmu o lijepim ženama.Crnka je napisao/la:Nekada sam bila u vezi sa Mehom Kodrom a zadnjih dana mi se upucava Alen Albinovic
@lobotomija
ne lozis nego ti se usi zacrvene kad vidis personu bujnog poprsja i velikog gepeka xD.
Hairlija do subote.
Boldano:Jbg zajedno smo u tomeCrnka je napisao/la:
Nisam je plavusa banovani
@lobotomija
ne lozis nego ti se usi zacrvene kad vidis personu bujnog poprsja i velikog gepeka xD.
Ja nisi ti plavuša ti si crnka,al opet si žžensko
Cim se crnka pojavi,odmah chat gorii 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Gori hala xDharry_90 je napisao/la:Cim se crnka pojavi,odmah chat gorii
Hairlija do subote.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Goalgetter, Google [Bot] i 7 gostiju.