Ovaj Martinez je takav seljak i cigan, rijetko vidjeno
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Livaković nije ni drugi golman prvenstva, Bonou je bio drugi
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ali to je vise za ekipu PSGa. Messi je vec osvajao LP. Njemu nista novoCipiripiblicblic je napisao/la: ↑18 dec 2022, 23:06Pa osvajanje LP s PSG-om bi dosta pojačalo legacy![]()

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑18 dec 2022, 23:10Ovaj Martinez je takav seljak i cigan, rijetko vidjeno

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 dec 2022, 23:10Livaković nije ni drugi golman prvenstva, Bonou je bio drugi

Ma i Borjan je bolji.
Meni je taj Martinez oduvijek bio mrska njuska.
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 18 dec 2022, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Felixians4
- Kontakt:
On nije branio recimo protiv Belgije,a tad je Munir Mohamed zamjenski bio super. Protiv Španjolaca i Portugala su igrali 2018. u grupi,ispustili pobjedu nad Španjolcima,a tad je Ronaldo rano njima zabio,ostalo 1-0 kao El Nesyri Portugalcima u 1/4 i ostalo 1-0,e tu je Bounou bio izvrstan,no ipak na kraju su završili četvrti. Ako se gleda statistički,Szczesny i Livaković,no nema tu potrebe za raspravama i podcjenjivanjima,to što je odabran tko jest,apsolutno je u redu,da nije,nahrupilo bi ljudstvo s kritikama. No Modriću su dali baš protiv Maroka na startu za man of the match,a bio je totalno ispodprosječan,nije u niti jednoj utkm. bio najbolji na terenu možda ni od Hrvata,a na kraju ga stave iza Messija i Mbappea,bezveznjikavo.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 dec 2022, 23:10Livaković nije ni drugi golman prvenstva, Bonou je bio drugi
P.S. Livaković i Borjan najviše minutaže u ovoj polusezoni
Jedan jedini razlog...RollingPaper je napisao/la: ↑18 dec 2022, 22:43Ljudi u fazonu "po cemu je najbolje prvenstvo ikad", a pogledali do sad 2,3 prvenstva maximalno![]()
a vecina nece reci da je bilo odlično prvenstvo samo zato što je u Katru, ljudi razne komplekse imaju.
nije smjelo nikad biti u kataru, ali to nema veze sa činjenicom da je ovo sportski gledano jedno od najboljih prvenstava ikada. 1986 je po meni nedodirljivo, a onda ih ima nekoliko u konkurenciji, uključujući i ovohurem je napisao/la: ↑18 dec 2022, 23:30Jedan jedini razlog...RollingPaper je napisao/la: ↑18 dec 2022, 22:43Ljudi u fazonu "po cemu je najbolje prvenstvo ikad", a pogledali do sad 2,3 prvenstva maximalno![]()
a vecina nece reci da je bilo odlično prvenstvo samo zato što je u Katru, ljudi razne komplekse imaju.
što se ostaloga tiče sigurno isto nije bilo loše
i sta zbog zbog jednog gola vise, ovo proglasiti najboljim prventsvom? nidje vise. za mene je najbolje ono '98 (ovo mi je broj 2, a najgore ono 2010), jer je imalo najvise zvijezda na vrhuncu karijere. jedna holandija je kiptila od talenta, sa cetri top napadaca i strasnim veznim redom. engleska brutalna. argentina, francuska, brazil takodjer.
i strasno je glupa prica da su ovi momci klade koje je Messi doveo do finala. bilo je momenata kad je Messi odmarao, a sva dinamika se vrtila oko malog Alvareza. vezni red izginuo za Messia. Definitivno najbolji potez Scalonia, posadjivanje na klupu krampe Lautara, mali Alvarez je puno kompatibilniji sa Messiem, njemu nisu lezali ni Aguero ni Tevez, ni Higuain.
ono prije osam godina je bio jad i cemer, sa mrtvim mascheranom... jedino mu je Di Maria tada bio od pomoci, a i ovaj put se pokazao kao veliki, veliki Angel Di Maria!
idi u penziju Leo, nemoj otici na mala vrata, kao Ronaldo (jedan od cetri-pet najvecih)
ps.jesu se izlevatili oni koji su propustii ovo finale mrznuci se cekajuci "trofej" u susjedstvu.
da je neki drugi dan pa hajde. ali propustit najbolje finale ikad ?! strasno
i strasno je glupa prica da su ovi momci klade koje je Messi doveo do finala. bilo je momenata kad je Messi odmarao, a sva dinamika se vrtila oko malog Alvareza. vezni red izginuo za Messia. Definitivno najbolji potez Scalonia, posadjivanje na klupu krampe Lautara, mali Alvarez je puno kompatibilniji sa Messiem, njemu nisu lezali ni Aguero ni Tevez, ni Higuain.
ono prije osam godina je bio jad i cemer, sa mrtvim mascheranom... jedino mu je Di Maria tada bio od pomoci, a i ovaj put se pokazao kao veliki, veliki Angel Di Maria!
idi u penziju Leo, nemoj otici na mala vrata, kao Ronaldo (jedan od cetri-pet najvecih)
ps.jesu se izlevatili oni koji su propustii ovo finale mrznuci se cekajuci "trofej" u susjedstvu.

Zadnja izmjena: RoninX, dana/u 18 dec 2022, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
Realno vecina foruma se ne sjeca 86, a od tada je ovo sigurno najbolje prvenstvo
Jedino mi je falila neka pjesma koja ce ostati u sjecanju, ova official je trash
Jedino mi je falila neka pjesma koja ce ostati u sjecanju, ova official je trash

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
2006 ostaje nedodirljivo za mene. 98 takodje klasik. 2002 zbog Ronalda posebno i sudjenja bilo specifično.
Ovo prvenstvo je bilo zanimljivo sto nije = kvalitetno, kvalitet fudbala je u padu.
Ovo prvenstvo je bilo zanimljivo sto nije = kvalitetno, kvalitet fudbala je u padu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BosniaBoston
- Kontakt:
Men je iskreno ova top, pogotovo dio od 1:11. Sreća pa se ona Tuka Taka više ne pušta nigdje, i fifa skontala da je najveće njesra
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ma i nije falila

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
daleko najbolja pjesma je bila 1990, neviđena energija i pjevljiva povrh toga….poslije toga ih ima par tu negdje i gomila ogavnih
tri stvari zbog koje mi je posebno drago sto su gauchosi osvojili: narod argentine koji voli fudbal, i koji je zasluzio da slavi. krunisanje G.O.A.T.A Messia.
i poraz ćurana Desampa
koji je tu negdje sa domenechom al mu se posrecilo jednom. nema sumnje da su i sljedece prvenstvo prvi favorit, uz vjerovatno Brazil.
i poraz ćurana Desampa

- Felixians4
- Kontakt:
2014. teži put do finala u KO fazi,a i teži suparnik u finau bio Argentini. Lako je sada laprdati da je ovo puno jača pratnja no 2014. trebalo je prije turnira ili nakon SA hvaliti ili braniti suigrače i Scalonija. Iako je taj sastav 2014. bio jako dobar,usporediv sa trenutnim šampionima.
Pri usporedbama suviše subjektivno se gleda,no fudbal to dopušta nešto više
Pri usporedbama suviše subjektivno se gleda,no fudbal to dopušta nešto više
-
- Kontakt:
Šta mislite tko osvaja sljedeće svjetsko? 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Neg da te pitam sto ona ekipa iz 1978 u argentini nema ni blizu status kao ona iz 1986, nisam do danas znao ni kako se zvao kapiten te ekipe. Znam da je bila prica da je to prvenstvo bilo manipulisano, jel samo zbog toga ili? Jer ipak to je prva titula, trebala bi bit najsladja
#Punoljetstvo
Dakle najslabija igracki ekipa koja je uzela titulu sa najboljih fudbalerom ikada, ujedno i najveci podvig i masterclass jednog igraca kada su u pitanju Svjetska prvenstva.Najveci utjecaj i najvaznija uloga.Ja ne znam jesu li ljudi gola dali a da nije bio direktan krivac za isti kreacijom , asistencijom ili golom…
Najveci impact na kvalitet jedne ekipe.Naravno da znaju i ostali igrati fudbal ali nisu kvalitet da uopste budu prijetnja ikome reci cu od cetvrtfinala pa nadalje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.