Bataljon kurvi je već na obzoru.

Bataljon kurvi je već na obzoru.
Moze se gledati situacija koja je prethodila samom penalu. Tako je npr na mecu Hrvatska-Brazil gledano da li je bio penal zbog igranja rukom Juranovica ali nije sviran jer je tome prethodio offside.messilla je napisao/la: ↑19 dec 2022, 16:36Bezvezna rasprava o sudiji. Zadrzao isti kriterij kod oba penala. Najgore bi bilo da je jedan svirao, a drugi ne. Nemas ti sta gurati lika s ledja kad te vec prosao. Znaci da je bio na sutu, sjebo bi ga poprilicno. Pa i na dodavanju. Nije ni sad da je samo naslonio ruku, nego ima nekog pokreta - intenziteta. Opet se sve svodi na procjenu sudije, a tu VAR ne moze reagovati.
Ta ruka i kontra koje se spominju jesu previdi, ali nenamjerni. Ako se dobro sjecam, Coman je pao pa ustao, nije sad da se uspio odrzati na nogama. Ali trebao je sacekati koju sekundu pa onda svirati. Ruku Upamecana ocito nije vidio. Opet VAR nije mogao reagovati, jer su promijenili pravila pa se gleda samo od onog dijela kad je Mbappe primio loptu (ovdje mozda grijesim).
Sto se tice zutih, kriterij je bio takav jbga. Sjecam se kad Lahoz nekad sudi neki derbi Atleticu da te ljudi propisno prebiju, a ovaj samo gleda. I koliko se samo puta Casemiro znao provuci.
Za bolju karijeru mu je najbolje da odmah nađe normalnu i poštenu.
Bas me zanima koja bi to repka uspjela ovako kao Francuzi bez najboljeg igraca svijeta prosle godine i zlatne lopte, bez Pogbe, Kantea, Lucasa Hernandeza, Nkunkua
Do 2024. je ugovor s tim da je opcija za jednu dodatnu na njemu, a ne na klubu.
Nakon svega sto se izdesavalo minulog ljeta bio sam u fazonu nadam se da se vise nikada necemo povezivati s njim,ali sinoc nakon drugog gola i moje reakcije shvatio sam koliko je tog frajera tesko mrzitiLlullSergio je napisao/la: ↑19 dec 2022, 16:56Do 2024. je ugovor s tim da je opcija za jednu dodatnu na njemu, a ne na klubu.
Ne vidim problem. Prava ljubav svakako ne postoji. Sve je interes.
Ja sam to shvatio nakon onog prodora u 124. minuti. A i generalno niko ne pretrčava ljude u produžecima ko on.L-Train je napisao/la: ↑19 dec 2022, 17:04Nakon svega sto se izdesavalo minulog ljeta bio sam u fazonu nadam se da se vise nikada necemo povezivati s njim,ali sinoc nakon drugog gola i moje reakcije shvatio sam koliko je tog frajera tesko mrzitiLlullSergio je napisao/la: ↑19 dec 2022, 16:56Do 2024. je ugovor s tim da je opcija za jednu dodatnu na njemu, a ne na klubu.![]()
Ma nije normalan lik,bukvalno mu je taj jedan trzaj falio da na 5,6 metara ostane sam i zakuca je u gol.TonySosa je napisao/la: ↑19 dec 2022, 17:08Ja sam to shvatio nakon onog prodora u 124. minuti. A i generalno niko ne pretrčava ljude u produžecima ko on.L-Train je napisao/la: ↑19 dec 2022, 17:04Nakon svega sto se izdesavalo minulog ljeta bio sam u fazonu nadam se da se vise nikada necemo povezivati s njim,ali sinoc nakon drugog gola i moje reakcije shvatio sam koliko je tog frajera tesko mrzitiLlullSergio je napisao/la: ↑19 dec 2022, 16:56
Do 2024. je ugovor s tim da je opcija za jednu dodatnu na njemu, a ne na klubu.![]()
Stilom igre se ubio za Real Madrid.
tik tak tik takLlullSergio je napisao/la: ↑19 dec 2022, 16:56Do 2024. je ugovor s tim da je opcija za jednu dodatnu na njemu, a ne na klubu.
Fenomenalna fotografija
Blejzer10 je napisao/la: ↑19 dec 2022, 17:13tik tak tik takLlullSergio je napisao/la: ↑19 dec 2022, 16:56Do 2024. je ugovor s tim da je opcija za jednu dodatnu na njemu, a ne na klubu.![]()
Nerazumijem zasto vam smeta Thompson.. on nikada nije rekao nista protiv bosne I bosnjaka... I Vasa sarajevska raja zeljko bebek slavi oluju redovno... ono sto mene fakat fascinira, nesmeta mi ali me fascinira, je kolicina samomrznje koju ovi autohtoni bosnjaci( katolici srednje bosne) pokazuju iz dana u dan... ali tako ti je kad to kad se rodis npr u travniku kao I tvoji pra-pra-pradjedovi a od malih nogu katolicka crkva ti govori da to nije tvoja zemlja I da ti pripadas negdje drugdje... normalno da ce neko iz kiseljaka busovace itd odrasti zbunjen I rastrgnut izmedzu onog sto jeste I onog sto mu govore da jeste.. slicno ovoj turkofiliji kod sda-ovaca..za vrijeme rata prosto je frapirala ta bratoubilacka okrutnost npr u ahmicima , stupnom dolu, trusini ili krizancevom selu...nesto slicno poput kladuscani vs buzimljani u krajini..Pensioner26 je napisao/la: ↑19 dec 2022, 12:58Ne mogu degenerici bez ustaštva. Dzaba je. Kažu to je samo sport, ne treba to gledati tim očima. Pa fudbaleri sami ne daju da se gleda drugačije.
Još je to bila 140. minuta ako uzmemo u obzir da je bilo 19 minuta nadoknade ukupno, i Poljak dodao još jednu na kraju.L-Train je napisao/la: ↑19 dec 2022, 17:12Ma nije normalan lik,bukvalno mu je taj jedan trzaj falio da na 5,6 metara ostane sam i zakuca je u gol.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.