pa da za par godina , sta mislis koliko je trebalo Barci da pocne igrati onakav stil da nije mozda mjesec dva???T-MAC je napisao/la:par godina....SemPer_fi je napisao/la:Na pocetku je bilo zalosno nista ni s cim a sad je Pape stavio potpis imamo neku svoju igru koja ce za par godina biti prepoznatljiva .... Ima covjek viziju![]()
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Susicu svaka ti cast , covjek je poslije 15 godina prvi izrekao jasno i glasno sta nam je navjeca bola u repci ,ono sto svi protivnicki treneri i dusmani znaju al mudro sute i glorificiraju nas floskulama i supljacima.
Dobar intervju u DANIMA , naslov "IMAMO DIZEL IGRACE" .
Vrlo zanimljiv intrvju,covjek me odusevio smirenoscu !!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
kimbo je napisao/la:Susicu svaka ti cast , covjek je poslije 15 godina prvi izrekao jasno i glasno sta nam je navjeca bola u repci ,ono sto svi protivnicki treneri i dusmani znaju al mudro sute i glorificiraju nas floskulama i supljacima.
http://otvoreno.ba/categoryblog/19430-q ... el-igraceq
Djeluje mi ovo prvi onako baš "fin" interview Sušića. Čovjek je dosta dobro objasnio situaciju, rekao šta misli i kako stvari zapravo i jesu.
Najsimpatičnij mi je dio ovo oko Pandžinog pasoša i neriješene misterije:
"Selektor tvrdi kako uopće ne sumnja u objašnjenje Borisa Pandže da je izgubio pasoš, jer...
"Ne sumnjam, to je provjereno. Desio se nesporazum. Pandža je dobio obavještenje da su mu pasoš poslali iz Američke ambasade i on je išao od pošte do pošte i tražio, ali ono nije ni bilo poslato." "

"... a mi protiv malih i okretnih igrača ne igramo dobro, jer imamo dizel igrače, kojima treba malo više da upale."
Dobar! No, idemo dalje. Rumunija sve bliža.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Slazem se sa obojicom, izgleda da me Susic poslusao i uzeo dopunske casove pod temom "intervju za bosanske novine". Ima jedna mala sitnica koju ja ne bih rekao, i ako mi se Susicev predavac javi, sugerisacu mu...tako da sledeci put bude ama bas perfektnoBaDa12 je napisao/la:kimbo je napisao/la:Susicu svaka ti cast , covjek je poslije 15 godina prvi izrekao jasno i glasno sta nam je navjeca bola u repci ,ono sto svi protivnicki treneri i dusmani znaju al mudro sute i glorificiraju nas floskulama i supljacima.
http://otvoreno.ba/categoryblog/19430-q ... el-igraceq
Djeluje mi ovo prvi onako baš "fin" interview Sušića. Čovjek je dosta dobro objasnio situaciju, rekao šta misli i kako stvari zapravo i jesu.
Najsimpatičnij mi je dio ovo oko Pandžinog pasoša i neriješene misterije:
"Selektor tvrdi kako uopće ne sumnja u objašnjenje Borisa Pandže da je izgubio pasoš, jer...
"Ne sumnjam, to je provjereno. Desio se nesporazum. Pandža je dobio obavještenje da su mu pasoš poslali iz Američke ambasade i on je išao od pošte do pošte i tražio, ali ono nije ni bilo poslato." "![]()
![]()
"... a mi protiv malih i okretnih igrača ne igramo dobro, jer imamo dizel igrače, kojima treba malo više da upale."
Dobar! No, idemo dalje. Rumunija sve bliža.

Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
Nista,nek makar proba sa Turbo dizel ''krilima''Zec i Lulic.
Nisu original ali bi se dalo ''frizirati''
P.S Sta kaze... Begovic zvao Sulju sa molbom nebili zaigrao za njegov Stoke.Prosle hefte.
Ebo ga kompletan Stoke zajedno sa Suljom i ostatkom saveza.
Ako nista drugo ,promijenio je baterije u telefonu.
Nisu original ali bi se dalo ''frizirati''

P.S Sta kaze... Begovic zvao Sulju sa molbom nebili zaigrao za njegov Stoke.Prosle hefte.
Ebo ga kompletan Stoke zajedno sa Suljom i ostatkom saveza.

Ako nista drugo ,promijenio je baterije u telefonu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Re: Safet Sušić-Pape
Kao ni ''vas''aseemic je napisao/la:zmaj_Bosne je napisao/la:Mislim da je najbolje moguće rješenje za selektora BiH. Ima karizmu da nas odvede na EP 2012travnik je napisao/la:Po meni najbolje rjesenje Pape za selektora, covjek je igracka legenda BH fudbala a ima i trenersko iskustvo za razlku od Barbareza koji je isto tako legenda ali nema nikakvo trenersko iskustvo.
Kako samo dve perverzne analize!![]()
Sreća, pa vas niko i ne čita...

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ti stvarno mislis da ce nas narod cekat nekoliko godina,da bi se vidio neki rezultat...SemPer_fi je napisao/la:pa da za par godina , sta mislis koliko je trebalo Barci da pocne igrati onakav stil da nije mozda mjesec dva???T-MAC je napisao/la:par godina....SemPer_fi je napisao/la:Na pocetku je bilo zalosno nista ni s cim a sad je Pape stavio potpis imamo neku svoju igru koja ce za par godina biti prepoznatljiva .... Ima covjek viziju![]()

ja ne znam,sto neki pate za nekom lijepom igrom...jer nemamo bas neke igrace da to ostvarimo...
ovde se hoce samo rezultati i nista vise...pa makar i najgori moguci fudbal igrali...

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
-
- Kontakt:
Nije ni mjesto ni vrijeme sumnjati u Papeta,jednostavno samo jedna stvar je bitna,a to je rezultat u kvalifikacijama,tako da će u svakom slučaju na kraju istih se moć pričat o njegovim manama i vrlinama,ovog drugog dakako ima,a mane su sastavni dio sklopa jedne društvene jedinke,bez obzira da li se radi o djeci urbanog ili patrijarhalnog porijekla iz ruralne sredine.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
sta ti mislis da je Salihovic=Messi, Ibisevic=Villa, i ostali, mi moramo biti zadovoljni ovom reprezentacijom jer mozda necemo nikada imati niti bolju mozda cemo imati bolje igrace ali i svi ostali ce imati jos bolje, po meni jedini problem kod nas je "sreca", mi samo nemamo proklete sreceSemPer_fi je napisao/la:pa da za par godina , sta mislis koliko je trebalo Barci da pocne igrati onakav stil da nije mozda mjesec dva???T-MAC je napisao/la:par godina....SemPer_fi je napisao/la:Na pocetku je bilo zalosno nista ni s cim a sad je Pape stavio potpis imamo neku svoju igru koja ce za par godina biti prepoznatljiva .... Ima covjek viziju![]()
kao sto i Dzeko kaze: "Minimalno 1:1 smo zasluzili, al eto j€81g4 kad te nece SRECA..."
[youtube][/youtube]
"EDIN DZEKO" Fan WebSite= www.dzekoedin.info -Visit
"EDIN DZEKO" Facebook Fan Page= http://www.facebook.com/BosniaDiamond -Like It (100,000+ fans)
Kontakt:
[email protected]
[email protected]
www.dzekoedin.info
"EDIN DZEKO" Facebook Fan Page= http://www.facebook.com/BosniaDiamond -Like It (100,000+ fans)
Kontakt:
[email protected]
[email protected]
www.dzekoedin.info
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
-
- Kontakt:
gavran je napisao/la:
mislim da si fulio temu

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Ma zezas da si izas'o iz kuce,i to nakon 8968 dana jesi vidio ljepoteharishp je napisao/la:Odes se malo grudvati i plazati .I kad se sav rahat od budalasa vratis ,naidjes na ovog @m-essia i ovakve.Pitanje ti prekrasno.Nego evo protivpitanje a kad smo mi to ikad igdje isli,osim u onu stvar.????????Esii TM87 je napisao/la:A sta ako ne odemo?!Onda cemo tebi i sabanu da seremo u stau samo tako.Ti Bogami gori od sabana.
Na pitanje postavljeno sabanu : sta mi imamo od toga sto je Safet bio igracina...isti odgovara: pa bude mi toplo oko srca![]()
![]()
Papeljubci nemoj te vise zivota vam!
P.S bolje biti papeljubac nego gujcoljubac .Ha ja.
Idi vidi dokle su bageri dosli.
Eh da rezultat zoharima pase,ali igra i pogotovo dva do tri igraca nikako.Recimo bas Subasica kojeg si konstantno kenjao a bogami je pronasao i mjesto Besicu.Kojeg smo trazili kao ozeblo sunce.Jer Rahimicu vrijeme istice.
i jos da napomenem donio sam vam zoharima par grudvi orginal,unutra malo veci kamen.Pa ko koga.

Pa zar ima veci zohar od tebe,budalas nema sigurno...snjegovi nisu nema teorije,nego je to sator od mog druga hameta.

Dosta offa...nego si se zakcio na post,a posto si bio na sankanju nisi upratio post od padobranaca koji je obrisan,pa ti onda nastavio sa svojim glupostima.Tema je selektor,a ti spominjes gujce,nekakve,bagere jos se trpas gdje ti nije mjesto,zar ne znas cemu to vodi?Nego uzmi kakve sanke i opleti niz ledinu...
P.S jeli i tebi toplo oko srca

Zadnja izmjena: Esii TM87, dana/u 21 feb 2011, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.
1921-2011
Eboti svoju racunicu.Jesi li racunao i ove svoje dane u Banovicima.
Eh da ,i sta velis bagera jos nema.
Eh da ,i sta velis bagera jos nema.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
izgleda da je rijesen spor s begovicem na najbolji nacin.. svaka cast susicu
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Kako je riješen?STEVIE je napisao/la:izgleda da je rijesen spor s begovicem na najbolji nacin.. svaka cast susicu
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Probisvjet
- Kontakt:
Prvo napravi spor, pa ga rjesavaj. Onda rteba pohvala za rjesen spor. Ipak u podsvijeti je spor.Željovac je napisao/la:Kako je riješen?STEVIE je napisao/la:izgleda da je rijesen spor s begovicem na najbolji nacin.. svaka cast susicu
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja ne vidim ovdje da je nesto rijesenoSTEVIE je napisao/la:izgleda da je rijesen spor s begovicem na najbolji nacin.. svaka cast susicu

rekao sam izgleda da je rijeseno ovo, tj. da se najvjerovatnije beg vraca protiv rumunije
"Ljudi znaju da sam u Sarajevu i da me lako mogu kontaktirati i pitati za sve. Ja sasvim sigurno nikada nisam rekao da više nikad neću računati na Begovića. Golman koji ima 23 godine i koji ima ogroman potencijal možda i bude na spisku protiv Rumunije, iako sam ja bio ljut na njega, kao i njegovi saigrači. Međutim, tvrdim da ni u jednom trenutku nisam definitivno prekrižio Begovića. Na njega računam", zaključio je Pape u razgovoru za SportSport.ba.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
I to je tebi rješavanje?STEVIE je napisao/la:rekao sam izgleda da je rijeseno ovo, tj. da se najvjerovatnije beg vraca protiv rumunije
"Ljudi znaju da sam u Sarajevu i da me lako mogu kontaktirati i pitati za sve. Ja sasvim sigurno nikada nisam rekao da više nikad neću računati na Begovića. Golman koji ima 23 godine i koji ima ogroman potencijal možda i bude na spisku protiv Rumunije, iako sam ja bio ljut na njega, kao i njegovi saigrači. Međutim, tvrdim da ni u jednom trenutku nisam definitivno prekrižio Begovića. Na njega računam", zaključio je Pape u razgovoru za SportSport.ba.

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
kao sto se i ocekivali...pape nema muda da uradi bilo sta po pitanju krsenja discipline u repci...ako se beg vrati reprezentacija je gotova jer ce se tada odnos i ovih najodanijih promijeniti...to je ljudska priroda...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.