Zamisli ovako blatiti messija, kakav bolesnik i neznalica. Messi i C. Ronaldo su miljama ispred svih pa tako i Maradone, 15 godina vrhunskog nogometa
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Pa normalaPensioner26 je napisao/la: ↑19 dec 2022, 16:55Onaj Drake sigurno dobije keš od kladionica da navuče ljude![]()
$$ on svog nije potrosio a Stakeu nema bolje promocije i brand ambasadora od njega(negdje sam procitao da je jedan od ulagaca isto), imas i masu streamera koji imaju ugovor sa Stake-om, npr onaj mongoloid Trainwrecks
Samo sto im je Twitch uletio klizeci i zabranio da se streamuje kladjenje
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Kad ste već kod toga
Mogu misliti znojenja do kraja
Mogu misliti znojenja do kraja
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Sta ce se znojiti kad nisu njegove pare
I na sve to lik uzima cash out ono kao ima neke razlike da li gubis 500k ili 495k
I na sve to lik uzima cash out ono kao ima neke razlike da li gubis 500k ili 495k
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Kako jedan ugao zna zavaratPetardaa je napisao/la: ↑19 dec 2022, 16:22Igranje rukom Umpecana prije penala za Francuze u 116 minuti![]()
https://www.youtube.com/shorts/AXkfJI0ibSA
Ovim sugavim Francuzima se uvijek pomagalo![]()
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Ovo "izmedžu" te izdalo.gruezi je napisao/la: ↑19 dec 2022, 17:39Nerazumijem zasto vam smeta Thompson.. on nikada nije rekao nista protiv bosne I bosnjaka... I Vasa sarajevska raja zeljko bebek slavi oluju redovno... ono sto mene fakat fascinira, nesmeta mi ali me fascinira, je kolicina samomrznje koju ovi autohtoni bosnjaci( katolici srednje bosne) pokazuju iz dana u dan... ali tako ti je kad to kad se rodis npr u travniku kao I tvoji pra-pra-pradjedovi a od malih nogu katolicka crkva ti govori da to nije tvoja zemlja I da ti pripadas negdje drugdje... normalno da ce neko iz kiseljaka busovace itd odrasti zbunjen I rastrgnut izmedzu onog sto jeste I onog sto mu govore da jeste.. slicno ovoj turkofiliji kod sda-ovaca..za vrijeme rata prosto je frapirala ta bratoubilacka okrutnost npr u ahmicima , stupnom dolu, trusini ili krizancevom selu...nesto slicno poput kladuscani vs buzimljani u krajini..Pensioner26 je napisao/la: ↑19 dec 2022, 12:58Ne mogu degenerici bez ustaštva. Dzaba je. Kažu to je samo sport, ne treba to gledati tim očima. Pa fudbaleri sami ne daju da se gleda drugačije.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Jasno je i na prvom snimku po kretanju lopte da je udario ćutukom a ne mlohavom rukom.dirkules je napisao/la: ↑19 dec 2022, 19:19Kako jedan ugao zna zavaratPetardaa je napisao/la: ↑19 dec 2022, 16:22Igranje rukom Umpecana prije penala za Francuze u 116 minuti![]()
https://www.youtube.com/shorts/AXkfJI0ibSA
Ovim sugavim Francuzima se uvijek pomagalo![]()
![]()
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House

Tek mu 23 godine
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
E čuj Leckie najlošiji score ima
Lik sasvim korektan za Australiju bio.
Lik sasvim korektan za Australiju bio.
Opet nisu ispred njega svakako
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pored zivog Lukakua koji je cetiri puta promasio prolaz grupe oni stavili Ronalda, a sve sa namjerom da ga ponize. Jbt sta lik trpi u ovo pola godine od engleskih smecara nije normalno. Ne bih mu sekunde bio u kozi.
Naklatili se da ga sjebu nacisto, sve zato sto se suprotstavio
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Lukaku 54 minute bio na terenu ukupno na prvenstvuinzomni je napisao/la: ↑19 dec 2022, 20:34Pored zivog Lukakua koji je cetiri puta promasio prolaz grupe oni stavili Ronalda, a sve sa namjerom da ga ponize. Jbt sta lik trpi u ovo pola godine od engleskih smecara nije normalno. Ne bih mu sekunde bio u kozi.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ma yebe mu se, ima para ko blata, skoro sve osvojio u karijeri. Komotno se moze zayebavat do kraja zivota. A Lukakua i ja zaboravio, lik je bio sigurno gori od Ronaldainzomni je napisao/la: ↑19 dec 2022, 20:34Pored zivog Lukakua koji je cetiri puta promasio prolaz grupe oni stavili Ronalda, a sve sa namjerom da ga ponize. Jbt sta lik trpi u ovo pola godine od engleskih smecara nije normalno. Ne bih mu sekunde bio u kozi.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jah teska urota protiv Ronalda
Od njega ocekujem uskoro da predje na islam, valja ponovo skrenuti paznju na sebe
Od njega ocekujem uskoro da predje na islam, valja ponovo skrenuti paznju na sebe
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.