Fascinatno
FORUMAŠ GODINE 2022. - DISKUSIJA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: FORUMAŠ GODINE 2022. - DISKUSIJA
Fakat ljudi i dalje glasaju za tog uvlakaca 
Arvid-Marsal je trebalo biti finale, ovako se mora za Marsala da lakse dobije betu.
Arvid-Marsal je trebalo biti finale, ovako se mora za Marsala da lakse dobije betu.
A kao Justin je bolji izbor lol
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
-
Bundesliga
- Kontakt:
Znaš na kolike niske grane je pao forum kad ljudi glasaju za Justina u izboru za forumaša godine
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Normalno da je fascinantno, vidis koliko je naroda primjetilo sta je on napravio I glasalo za njega
- OldFashioned
- Kontakt:
Bundesliga je napisao/la: ↑19 dec 2022, 15:01Znaš na kolike niske grane je pao forum kad ljudi glasaju za Justina u izboru za forumaša godine![]()
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- BosniaBoston
- Kontakt:
4 od 6-7 najjačih forumaša u SF, po meni nikad bolji final four. Arvidu ipak blaga prednost nad Marsalom ali za ovaj drugi par se bas tesko odluciti pa sam ostavio prazno
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Chapman1886
- Kontakt:
paćenik koji drugijem želi smrt
pokušai zafrkanta
dosada
delinjo
jasan je pobiednik , čovijek koji poznaje sport.a zbog toga smo tude
delinjo forumaš godine

pokušai zafrkanta
dosada
delinjo
jasan je pobiednik , čovijek koji poznaje sport.a zbog toga smo tude
Samo Sloboda | COYG
- Felixians4
- Kontakt:
parodija je drugi par,za maršala i arvida nisam toliko upoznat,no gro je izvrsnih forumaša koji nisu upali u izbor,a neki lapani,trolleri,likovi koji bi morali biti svakodnevno banirani su u završnici. lakrdija
Realno, Arvid najkvalitetniji ove forumske godine od ovih u TOP 4.
Marsal isto jako dobar, ali mislim da je prosla godina njemu bila kvalitetnija te da mozda nije zasluzio b2b titulu.
Delinjo konstantan, imam dojam da je bio manje aktivniji nego lani, sve i svemu ok forumas.
Justin zalutao medju ovu trojicu.
Marsal isto jako dobar, ali mislim da je prosla godina njemu bila kvalitetnija te da mozda nije zasluzio b2b titulu.
Delinjo konstantan, imam dojam da je bio manje aktivniji nego lani, sve i svemu ok forumas.
Justin zalutao medju ovu trojicu.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Justin ima uvjerljivo najviše sportskog znanja među svim forumašima i zaslužio je ovu nagradu.
Jel to delinjo uspio ulizati se do forumasa godine? Klasicni forumski uvlakac.
Arvid / Marsal je finale prije finala.
Arvid / Marsal je finale prije finala.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sta cemo ako Justin osvoji obje nagrade
Hoce li biti kanta ili forumas godine
Hoce li biti kanta ili forumas godine
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Da me nisu banovali na 7 dana, već bi bio proglašen pobjednikom ovako nisi ni u polufinalu.. sramota za raju sa PL BiH što te nije podržala, izlobirao bi kod Fukara da glasaju za tebe a ti znaš da smo mi najbrojnija navijačka skupina u BiH kako na tribini tako i na forumu. Lijep pozdrav za raju iz Mostara.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑14 dec 2022, 09:59samirr je napisao/la: ↑08 dec 2022, 01:09Jel malo 18 bodova ?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑03 dec 2022, 10:15
Pa glasaj za mene majstore
Ako ja pobjedim to je jos jedan dokaz da je Velez najveci klub u drzavi
![]()
![]()
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
auu 
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
kako ne dosadi greu molit po porukama da se glasa za njeg
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
Zvanicno smo uspjeli i od ovog izbora napravit zesci ciganluk. I onda se zamislis sto nam je na "pravim" izborima onako kako jest
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Veci je ciganluk bio proslih godina kad su navijaci ovog ili onog tima gurali nekog svog kandidata u izboru, pa tako nije pobjedjivao onaj koji je najvise zasluzio, nego neko drugi. A radi se o izboru za najboljeg forumasa, gdje se bukvalno nista ne dobija sem te virtuelne titule. Pa se posle kao ljudi cude sta politicari rade, a tamo je ogroman novac u igri.
Tad se najbolje vidjelo kakav je mentalitet naroda ovdje i da smo zasluzeno tu gdje jesmo, u supku evrope gdje nas j*bu Dodik, Bake i slicni.
Tad se najbolje vidjelo kakav je mentalitet naroda ovdje i da smo zasluzeno tu gdje jesmo, u supku evrope gdje nas j*bu Dodik, Bake i slicni.