Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Smorio je vala ovaj disrespekt CR7-a
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- ElCartel11
- Kontakt:
Lijepo je gledati Hrvate kako kmece. Argentinci ih razbili 3:0 oni furaju neku svoju pricu kako su sudije pomogle Argentincima

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Uzimajući u obzir kontekst, ovo bi bio najbolji gol svih vremena.
Ronaldu je ova godina samo za strika, potop kao titanik. Otjerali ga iz kluba, naguzili ga u repki i kao slag na tortu, najveci rival postane GOAT. Liku nimalo nije lako
Al ljudi koji mjere ronalda po izjavama njegove sestre hahahahah
Do koje se mjere ide u ponizavanju lika...
Al jbg to je sad moda
Do koje se mjere ide u ponizavanju lika...
Al jbg to je sad moda
Misljenja sam da bi Ronaldu bilo najbolje da ode recimo u frankfurt ili doofmund za manju platu gdje ce biti zacimentiran u prvoj postavi I podere u bundesu sljedece 2 3 godine...plus ce redovno igrati ls, ko zna mozda mu se posreci da je osvoji.. onda nakon 40te ako mu se jos igra nek ide u argentinsku ili brazilsku ligu I nek osvoji coppa libertadores... bio bi tamo sa slomljenom nogom najbolji... ili nek se vrati u sporting pa prekuca primeiru I da proba doci do el ove godine a sljedece u cl sta bog da
Fakat mi je zao Mbappea.
Fraer da 3 gola plus penal I ne osvoji zbog golmana invalida koji jedan jedini penal nije pokusao odbraniti. Pa ja bi ga na spavanju zadavio
Fraer da 3 gola plus penal I ne osvoji zbog golmana invalida koji jedan jedini penal nije pokusao odbraniti. Pa ja bi ga na spavanju zadavio

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- akisarajevo92
- Kontakt:
zar nije i mrsavko Muller nakupio puno golova na SP kao vrlo mlad pa se pricalo kako ce lagano prestici Klosea a sad vidim da ga nema ni u top 5
Don't believe the hype.
Moja logika prije tekme je bila ako se zavrsi u regularnom vremenu, sanse su 50/50. U produzetcima ( prije penala) Francuska uzima. I da je Mbappe iskoristio onu sansu ili Martinez da nije odbranio oni na kraju bilo bi Tako.JosephNongeBoende je napisao/la: ↑19 dec 2022, 16:05lik daje skoro pola sekunde izvodjacu, pogledaj pazljivije oba Messijeva penala i kako ga je Messi cekao
ni na jednom penalu ne trza, koje mu prvo koljeno padne i ide u tu stranu
Ako dodje do penala Argentina uzima 10000%. I Tako i bi.
Suntavi Lloris u zivotu penal odbranio nije

Girou je target man koji visi naprijed i ne vraca se da pomaze. Sredina do njegovog izlaska se sastavila nije. Thuram sa druge strane je radilica koji je crkao vracajucinse nazad i pomagajuci sredini terena. Sa njim su proigraliinzomni je napisao/la: ↑19 dec 2022, 15:28Sinoć mislim da nijedan duel nije izgubio, nego ih je još u njima otresao ko budale. Pogotovo s boka. Trčao ko navijen, otvarao prostor, gradio se, uzimo lopte. Sinoć možda i najbolji igrač Fr poslije Donatela.
Kad udje, ja rekoh evo raspada totalnog. Jedino mi je nejasna izmjena Girouda, jer mislim da bi ih pocijepali njih trojica u napadu

Jedina greska je sto Benza nije vracen. Sa njim bi ovo druga pjesma bila
Ja kad cujem ono njihovo “ its coming home” tacno mi zlo dodjeDamirT je napisao/la: ↑19 dec 2022, 14:20Ja Engleze ne mogu nikad vidit ko neke od top favorita. Dzaba im sav talenat, kad ce nac neki nacin kako da sve us.eru. Jos njihova prepotentnost kako su najbolji prije pocetka prvenstva, pa ih otrese imalo jaca reprezentacija. Talijani su mi velika enigma. Nisu bili na zadnja 2 SP. Ako odu na SP 2026, mozda mogu iznenadit. Nisu valjda toliki klocevi da 3 puta zaredom mase SPShategabri je napisao/la: ↑19 dec 2022, 14:13Zavisi kako budu kotirale ostale reprezentacije.
Englezi ako bi imali ozbiljnog selektora mogli bi biti konkurentni.
Brazil, al oni će vjerovatno opet nekog debila.
Za Argentinu je tu puno upitnika. No, vjerovatno neće biti ovako konkuretni.
Njemačka, Španija, Italija...pogotovo Talijani, red je da se pojave jedno prvenstvo.
Naravno, Francuzi će svakako biti jedni od favorita, Mbappe tad u naponu snage, tu su Camavinga, Tchoumeni u full snazi, Saliba, Konate, Kounde, generalno im je ovaj mlad tim i igraće ih većina i naredno SP, samo će biti tu još iskusniji.
I ovaj Kolo što je fulio titulu, odnosno golman mu odbranio, biće i on tu vjerovatno.

Sa njihovim luzerskim menralitetom kuci ce nikad, a mozda ni tad.
Sjecam se prije dal je bilo 10 ili 12 godina ( nemogu sad da skontam jel bilo svjetsko is evropsko prvenstvo) englezi igrali onu prvu jutarnju tekmu ( oko 5-6 ujutro po Las Vegas vremenu) i ispali sa prvenstva. Ja gledao tekmu sa burazom u kaffeu hotela da ne budimo ostale, a u hotelu bilo par porodica engleza. Djelovali ko normalni ljudi

Pa u kakvim zabludama vi živite. Eto njeg je Santos klupirao jer je najbolji pa mu žao protivnika. Čovjek može odigrati pokoju vrhunsku utakmicu, ali godine su ga stigle, nema više onaj tajming, kretnje, gubi gotovo svaki duel (država teretana kad dodje omladinac od 20-30 godina), o brzini i pretrcavanju da i ne pričamo. On je završio ozbiljan evropski fudbal. I njemu i za njegovu karijeru bi najbolje bilo USA, tamo svakako je sam Show bitan, pojačane svoje brendove i lagano privesti karijeru kraju.gruezi je napisao/la: ↑20 dec 2022, 00:17Misljenja sam da bi Ronaldu bilo najbolje da ode recimo u frankfurt ili doofmund za manju platu gdje ce biti zacimentiran u prvoj postavi I podere u bundesu sljedece 2 3 godine...plus ce redovno igrati ls, ko zna mozda mu se posreci da je osvoji.. onda nakon 40te ako mu se jos igra nek ide u argentinsku ili brazilsku ligu I nek osvoji coppa libertadores... bio bi tamo sa slomljenom nogom najbolji... ili nek se vrati u sporting pa prekuca primeiru I da proba doci do el ove godine a sljedece u cl sta bog da
Bas bi se nadavao golova u ekipi koja kreira 1 sansu u 2 utakmice.Pa Kiki zivi od saigraca i ekipe koja je u stanju stvarari konstantno prilike.Nije on u stanju da izmislja golove.Njemu bi najbolje bilo da se vrati u Portugal ako ga i Sporting hoce.Ofanzivno igraju.
Problem je sto ga ni oni nece , jer je on ozbiljan teret drugim igracima.
Problem je sto ga ni oni nece , jer je on ozbiljan teret drugim igracima.

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Pa već bi bio najveći francuski igrač da je zabio tu.
Inače u dvije utakmice s Argentinom uvalio im pet golova, i izborio dva penala.

Remember, remember the 5th of November.
- Gumistucna
- Kontakt:
bio bi veći gol da je Messijev šut ušao 3 sekunde pred kraj regularnog,izvadi ga Hugo ispod prečke
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
ElCartel11 je napisao/la: ↑19 dec 2022, 22:49Lijepo je gledati Hrvate kako kmece. Argentinci ih razbili 3:0 oni furaju neku svoju pricu kako su sudije pomogle Argentincima![]()
![]()

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Shategabri
- Kontakt:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Malo statistike, da se vide trendovi

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.