Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

NazorUso
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la NazorUso » 20 dec 2022, 00:02

MoodyHank je napisao/la:
19 dec 2022, 23:55
NazorUso je napisao/la:
19 dec 2022, 12:54
Harise je napisao/la:
17 dec 2022, 22:33
Naš najveci projektil je Dzeko i to da nije otišao sa 19 godina iz naše zemlje nakon što su ga kloc nadimali. Kovacevic je iduci vrhunac i na kraju će igrati za Srbiju umjesto Dimitrovica ili Rajkovica. Vico je poznati kriminalac i gura će svog Borca na vrhu. Tako uništavaš moral od dosta igraće.
Projektil ???
Krv ti yebem :bow:
Da li je debilčinu više stid prosipati se?
Ma jest qratz, nema taj ni stida ni srama.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 20 dec 2022, 00:31

ASD je napisao/la:
18 dec 2022, 09:16
Sučić ima 90 nastupa za Salzburg. 10 golova i 12 asistencija.
Bez dvojbe najveći talenat generaciie. Još kao juniora ga ubacili u prvi tim bez ikakvih posudbi, iako im je u veznom redu konkurencija bila jako velika.

Ali skrećeš s moje poente. Kako je to za standarde Hrvata daleko od formiranog igrača.
Formiran igrač je Gvardiol, koji je vanserijski talent, uopšte neuporediv s ovim našim talentima.
Ja tvrdim da je nicolas seiwald koplje iznad... nebih se slozio kolega, za standarde hrvata, stanisic, juranovic ni Sosa nisu bolji od dedica..ja ti garantujem da bi bio prvotimac u njihovoj repci...

Ps. Ljudi prestani te se sprdat sa harisom I tako lijecit svoj ego , opet cete ostat suha ku..a.. momak je vjerovatno krenuo napisati proizvod ali ga autocorrect shebo ali balijetine se nalozile kao da ih je djevojku oteo...

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 20 dec 2022, 08:37

Piksi je želio Kovačevića isprobati još tokom predstojeće januarske turneje Srbije u Sjedinjenim Američkim Državama, ali je Vladanov klub Rakow to odbio, prenose poljski mediji.

Kao razlog zbog kojeg Kovačevića ne puštaju su zimske pripreme Rakowa pa će Piksi najvjerovatnije moći voditi samo igrače iz domaćih klubova.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

lol89
Kontakt:

Post Postao/la lol89 » 20 dec 2022, 09:05

Arvid je napisao/la:
20 dec 2022, 08:37
Piksi je želio Kovačevića isprobati još tokom predstojeće januarske turneje Srbije u Sjedinjenim Američkim Državama, ali je Vladanov klub Rakow to odbio, prenose poljski mediji.

Kao razlog zbog kojeg Kovačevića ne puštaju su zimske pripreme Rakowa pa će Piksi najvjerovatnije moći voditi samo igrače iz domaćih klubova.
Poznavajući koliko bosanski pravoslavci vole srbiju umjesto BiH ostajemo bez dobrog golmana.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 20 dec 2022, 09:13

lol89 je napisao/la:
20 dec 2022, 09:05
Arvid je napisao/la:

Poznavajući koliko bosanski pravoslavci vole srbiju umjesto BiH ostajemo bez dobrog golmana.
Sest utakmica na klupi BiH i umjesto da ga osiguras tebi brani rupcina Sehic. Bravo Tuta Petrov :clap:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 20 dec 2022, 09:21

Ne treba Kovacevic ima on svoje Hankica i Horkasa :kafa:

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 20 dec 2022, 09:26

DamirT je napisao/la:
19 dec 2022, 19:56
Hansestadt je napisao/la:
19 dec 2022, 19:35
Hoce li vise u Leverkusen? Forum ga salje od Benfike od Leverkusena evo godinu dana.
Na kraju nece nigdje ni otici
Pa sigurno ce prije on otici nego Sehic, Vasilj i Piric.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 20 dec 2022, 09:30

Zukanovic je napisao/la:
20 dec 2022, 09:21
Zukane de reci sta se ovdje desava. Ti poznajes Vladana.

Tuta Petrov

lol89
Kontakt:

Post Postao/la lol89 » 20 dec 2022, 09:40

Maestro je napisao/la:
20 dec 2022, 09:13
lol89 je napisao/la:
Arvid je napisao/la:

Sest utakmica na klupi BiH i umjesto da ga osiguras tebi brani rupcina Sehic. Bravo Tuta Petrov :clap:
Ma ne bi ja krivio Tutu vise mi ovo smrdi na vicu

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 20 dec 2022, 09:43

Nek ide, ne samo on, otjeraće Vico i Bugarin svakog igrača koji valja.
Vico svakako više voli da Srbija ima kvalitetnog golmana nego mi.
Nama može braniti i Fejzić, kakve veze ima?
Džeko kad se penzioniše neće više ni biti bitno ko nam je golman.
Koševo Zapad

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 20 dec 2022, 09:45

Maestro je napisao/la:
20 dec 2022, 09:30
Zukanovic je napisao/la:
20 dec 2022, 09:21
Zukane de reci sta se ovdje desava. Ti poznajes Vladana.
Ne znam nista novo.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 20 dec 2022, 09:49

Vidi se da je mali smrad svakako, ja ga sad ne bih zvao tacno kad bi popusio Dzeki na sred Bilinog. I ja sam prije pisao da bih ga gurao od prvog poziva, al ako sere.s nakon 5-6 utakmica sto sjedis na klupi nemoj nikad vise ni dolaziti. Ne bih ga zvao vise da je prime Kahn.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 20 dec 2022, 09:54

harden je napisao/la:
20 dec 2022, 09:49
Vidi se da je mali smrad svakako, ja ga sad ne bih zvao tacno kad bi popusio Dzeki na sred Bilinog. I ja sam prije pisao da bih ga gurao od prvog poziva, al ako sere.s nakon 5-6 utakmica sto sjedis na klupi nemoj nikad vise ni dolaziti. Ne bih ga zvao vise da je prime Kahn.
Što je smrad?
Jel se odazivao? Jeste.
Ovo zadnje što je bilo, to je montaža Vice i Bugarina.
Čovjek je imao zakazano vjenčanje, ko se u toj situaciji odazove na poziv u reprezentaciju?!
Jasno je da neće igrati za BiH dok je Petev na klupi.
Znači ne sere se zbog 5-6 utakmica na klupi, al da su ga minut ubacili, on bi bio zapečaćen za nas.
Ovako, ja ga ne krivim ako se odluči za Srbiju. Sami smo krivi, tj. završili su ga Srbiji Vico i Petev.

Mnogi nama tako nisu trebali, a i neki koji su igrali, trpili su sve i svašta od garnitura u savezu.
I naravno, ni tako nisu valjali javnosti ;)
Daleko ćemo tako dogurati.
Koševo Zapad

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 20 dec 2022, 09:54

lol89 je napisao/la:
20 dec 2022, 09:40
Maestro je napisao/la:
20 dec 2022, 09:13
lol89 je napisao/la:

Ma ne bi ja krivio Tutu vise mi ovo smrdi na vicu
Ovo je do Tute on poziva valjda igrace. A tu je i ova Sehina ekipa koja tjera sve kvalitetne golmane da brani Zeljina rupa.
Zadnja izmjena: Maestro, dana/u 20 dec 2022, 09:56, ukupno mijenjano 1 put.

Tuta Petrov

lol89
Kontakt:

Post Postao/la lol89 » 20 dec 2022, 09:55

harden je napisao/la:
Čekaj brate zar tebi ne bi bio pun klinac svega kad vidis da ispred tebe trojica evidentno slabiji golmana imaju prednost i da ti ne daju da branis pa ako nista 5 minuta. Mislim ne branim lika zreo je čovjek samo nek se odluci i da kaze to javno a ne da se i nakon gotovo godinu dana nista ne zna sta se s njim dešava.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 20 dec 2022, 10:05

Shategabri je napisao/la:
20 dec 2022, 09:54
harden je napisao/la:
Što je smrad?
Jel se odazivao? Jeste.
Čovjek je imao zakazano vjenčanje, ko se u toj situaciji odazove na poziv u reprezentaciju?!
Znači ne sere se zbog 5-6 utakmica na klupi, al da su ga minut ubacili, on bi bio zapečaćen za nas.
Ovako, ja ga ne krivim ako se odluči za Srbiju. Sami smo krivi, tj. završili su ga Srbiji Vico i Petev.

Mnogi nama tako nisu trebali, a i neki koji su igrali, trpili su sve i svašta od garnitura u savezu.
Skocise Pitari odmah da ga brane, sokantno.

Vladan je mogao davno onda izaci s tim saopstenjem zasto je propustio okupljanje i sigurno bi pridobio javnost na svoju stranu, svakako se jedva ceka nesto da se se.re po savezu ( logicno ). Uh da, tacnije javio se njegov menadzer sa izjavom ‘Vladan je Srbin’. :rol: Znaci citaj saopcenje, lik je jasno rekao odyebaus BiH ja hocu Srbiju. Nemoj brate braniti neodbranjivo, nije ti Vladan iz oka ispao ako je branio za tvoj klub.
. Pošto našu struku shvaćamo jako ozbiljno, pravovremeno smo informirali gospodina Vicu Zeljkovića, predsjednika Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, kao i izbornika, gospodina Ivayla Peteva, da je Vladan Kovačević odlučio ne odazvati se pozivu reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Ovdje nema mjesta, niti vremena bilo kakvim špekulacijama i nagađanjima, koja se trenutno šire u eteru. Pošto je mladi gospodin Vladan Kovačević prirodni Srbin, niti klub igrača, niti mi agencija igrača nemamo poziv reprezentacije Srbije i ako bi u aktualnom slučaju to bila nagrada najboljem vrataru Ekstraklase u Poljskoj.

Vratar Vladan Kovačević i mi njegova agencija želimo reprezentaciji Bosne i Hercegovine puno uspjeha u budućnosti."
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 20 dec 2022, 10:09

harden je napisao/la:
20 dec 2022, 10:05
Shategabri je napisao/la:
20 dec 2022, 09:54
harden je napisao/la:
Što je smrad?
Jel se odazivao? Jeste.

Skocise Pitari odmah da ga brane, sokantno.

Vladan je mogao davno onda izaci s tim saopstenjem zasto je propustio okupljanje i sigurno bi pridobio javnost na svoju stranu, svakako se jedva ceka nesto da se se.re po savezu ( logicno ). Uh da, tacnije javio se njegov menadzer sa izjavom ‘Vladan je Srbin’. :rol: Znaci citaj saopcenje, lik je jasno rekao odyebaus BiH ja hocu Srbiju. Nemoj brate braniti neodbranjivo, nije ti Vladan iz oka ispao ako je branio za tvoj klub.
. Pošto našu struku shvaćamo jako ozbiljno, pravovremeno smo informirali gospodina Vicu Zeljkovića, predsjednika Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, kao i izbornika, gospodina Ivayla Peteva, da je Vladan Kovačević odlučio ne odazvati se pozivu reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Ovdje nema mjesta, niti vremena bilo kakvim špekulacijama i nagađanjima, koja se trenutno šire u eteru. Pošto je mladi gospodin Vladan Kovačević prirodni Srbin, niti klub igrača, niti mi agencija igrača nemamo poziv reprezentacije Srbije i ako bi u aktualnom slučaju to bila nagrada najboljem vrataru Ekstraklase u Poljskoj.

Vratar Vladan Kovačević i mi njegova agencija želimo reprezentaciji Bosne i Hercegovine puno uspjeha u budućnosti."
Pa jesam li napisao nešto što nije? Šta ovo ima veze sa Pitarima?
Pridobio bi javnost? Koja je korist od toga? Znaš valjda koliko je briga Vicu za javnost.
A jedva čekamo da seremo po savezu...jer je savez dobar, logično.

Dobro, reci nam prije nego smo imali to menadžerovo saopštenje, šta su rekli iz saveza?
Da je pozvan, da se odazvao i da se nije pojavio iz njima neznanih razloga.
Zašto lagati ako je odbio poziv?
A odbio je, opet ponavljam, zbog ženidbe.
Nakon što su kompanjoni iz saveza konstruisali priču, sad neće nikako.

Ne branim Vladana, nek radi šta hoće, njegova stvar.
Al sad eto ovi iz saveza su cvjećke, selektor nema pojma, on samo radi svoj posao. Smiješno.
Koševo Zapad

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 20 dec 2022, 10:12

Ne, savez je **** to smo davno ustanovili, ali je i Vladan smrad koji je jedva docekao da batali ovo. Nadam se da je on u repci zavrsena prica, koliko god nam trebao i odlican golman bio, a oboje je tacno.

sanchi
Kontakt:

Post Postao/la sanchi » 20 dec 2022, 10:22

ma što se toliko nervirate Četalj ostaje Četalj :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:
harden je napisao/la:
20 dec 2022, 10:12
Ne, savez je **** to smo davno ustanovili, ali je i Vladan smrad koji je jedva docekao da batali ovo. Nadam se da je on u repci zavrsena prica, koliko god nam trebao i odlican golman bio, a oboje je tacno.
adeko

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 20 dec 2022, 10:29

Ti ako hoces da nastupas za neku reprezentaciju (u ovom slucaju BiH), ne moze tebe niko sprijecit u tome. To su samo providni izgovori da ode kod Srba igrat. Ima ovdje krivice i u savezu, al nije ni on cvjecka
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: dedo26, DeeWa, James1987, MiranGlasnic i 19 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []