Ovo je stvarno sokantno. Koja nekompetentnost, neodgovornost i neozbiljnost. Ne znam ni kako da se vise izrazim. Mogao ga je bar 1 minutu ubaciti....
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
100% se slazem s ovim. Konstantno molimo na drustvenim mrezama mnoge nase mlade igrace npr. da igraju za nas, ovo ono. Mislim, ako se moraju moliti i nemaju srce za Bosnu koje ce odma reci "DA" vjerovatnost je da nece ni igrati srcem, tj. ginuti na terenu.
Očigledno da sanja dres Srbije, kao i zatitraš Danilović
Slažem se sa @Damirom, ovdje meni smrdi na obje strane.
Nekad sam u početku čak kontao da je ovo sve planirano, kako bi ga se predalo Srbiji...
Nekad sam u početku čak kontao da je ovo sve planirano, kako bi ga se predalo Srbiji...
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Pa vidiš da su ga spriječili a htio je, zakucan na klupi bio a najbolji od konkurencije, tako da objesi tu priču mačku o rep.
- Shategabri
- Kontakt:
Čekajte, što ono kažemo - naši jel, pa ih je teško natjerati da igraju za reprezentaciju.
Vagaju ima li šanse za Švicu, Njemačku, pa ako nema, BiH je drugi izbor.
A ono je za čuđenje ako Hrvat ili Srbin odu istočnim ili zapadnim komšijama.
Vagaju ima li šanse za Švicu, Njemačku, pa ako nema, BiH je drugi izbor.
A ono je za čuđenje ako Hrvat ili Srbin odu istočnim ili zapadnim komšijama.
Koševo Zapad
Pa htio je dok Srbi nisu znali za njega. Cim se proculo za njega, i kad se saznalo da ga Srbi hoce, odmah prelazi kod njih. Klasicno ko i drugi igraci sto su otisli za okolne zemlje igrati.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Normalno da je tako, samo sto za jednu stranu vec znamo da je losa ( savez ), dok se ova druga pokusava opravdati nekim vjencanjem itd.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Shategabri
- Kontakt:
Je li bilo tad vjenčanje?
Koševo Zapad
11. juna je bilo vjencanjeShategabri je napisao/la: ↑20 dec 2022, 11:46Je li bilo tad vjenčanje?
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Shategabri
- Kontakt:
Znači bilo je. Onda nije nikakav pokušaj opravdanja nego činjenica.DamirT je napisao/la: ↑20 dec 2022, 11:4811. juna je bilo vjencanje
Jel mogao biti sa reprezentacijom i na vjenčanju istovremeno?
Prije da je vjenčanje alibi savezu za priču eto mi ga zvali, on pristao, nije došao, ne znamo što nije.
Kasnije se eto ispostavilo kao odbio se odazvati.
Možda je odbio zbog Srbije.
Možda jer želi nastupati za njih.
Osim priče menadžera, nemamo ništa konkretno.
Uostalom, kako se razvija situacija, Petev će jel i dalje biti selektor, Vico predsjednik, znači igrao ili ne za Srbiju, za nas neće sigurno.
Koševo Zapad
Ovo je pocelo time sto je Kaparic bio pozvan umjesto Vladana gdje bi ga najkasnije protiv Ukrajine u Zenici mogao s minutama osigurati. To je ona zvanicna utakmica sto je pojedinci racunaju Tuti kao prijateljsku.
Kad se igralo poslje sa Gruzijom i Luksemburgom tu je za mene bilo vec sumnjivo. Kao neki virus a redovno bio na klupi. Znam prijateljske ne mjenjaju nista. Pa onda se nije odazvao za iduce utakmice sa pricom da ima svadbu. Najkasnije je tu cudno bilo. Znaci savez i selektor su krivicu na tebe prebacili a ti se ne izjasnjavas. Korektno bi bilo da je tu rekao zelim igrati za Srbiju i to je to. Naravno ako je to zelja. Najkasnije u martu cemo znati. Do tad bi trebao i promjeniti sportsko drzavljanstvo.
Ne vjerujem da su Tuta i Vico sta dobili od ovoga. Zasto bi? Srbija ga moze pozvati bez problema i nema potrebe castiti ova dvije neznalice.
Kazem ako je bas Srbija razlog sramota je. Sarajevo ti dalo priliku da igras a ti vracas ovako.
Kad se igralo poslje sa Gruzijom i Luksemburgom tu je za mene bilo vec sumnjivo. Kao neki virus a redovno bio na klupi. Znam prijateljske ne mjenjaju nista. Pa onda se nije odazvao za iduce utakmice sa pricom da ima svadbu. Najkasnije je tu cudno bilo. Znaci savez i selektor su krivicu na tebe prebacili a ti se ne izjasnjavas. Korektno bi bilo da je tu rekao zelim igrati za Srbiju i to je to. Naravno ako je to zelja. Najkasnije u martu cemo znati. Do tad bi trebao i promjeniti sportsko drzavljanstvo.
Ne vjerujem da su Tuta i Vico sta dobili od ovoga. Zasto bi? Srbija ga moze pozvati bez problema i nema potrebe castiti ova dvije neznalice.
Kazem ako je bas Srbija razlog sramota je. Sarajevo ti dalo priliku da igras a ti vracas ovako.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Dobro ne trazi se od strane Vladana puno. Izjasni se na IG i reci svoju stranu price. Alo je Srbija razlog okej je. Reci tako i gotova stvari. Ovako dajes alibi Vici i Tuti. Uz to narodu da te pravi budalom a ispada Tuta i Vico cisti.Shategabri je napisao/la: ↑20 dec 2022, 11:52Znači bilo je. Onda nije nikakav pokušaj opravdanja nego činjenica.
Prije da je vjenčanje alibi savezu za priču eto mi ga zvali, on pristao, nije došao, ne znamo što nije.
Uostalom, kako se razvija situacija, Petev će jel i dalje biti selektor, Vico predsjednik, znači igrao ili ne za Srbiju, za nas neće sigurno.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Kako ti uspjesno ignorises obracanje menadzera od ovog malog smradaShategabri je napisao/la: ↑20 dec 2022, 11:46Je li bilo tad vjenčanje?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Shategabri
- Kontakt:
Vidjećemo u narednom periodu kako tačno stoje stvari.Maestro je napisao/la: ↑20 dec 2022, 12:03Dobro ne trazi se od strane Vladana puno. Izjasni se na IG i reci svoju stranu price. Alo je Srbija razlog okej je. Reci tako i gotova stvari. Ovako dajes alibi Vici i Tuti. Uz to narodu da te pravi budalom a ispada Tuta i Vico cisti.Shategabri je napisao/la: ↑20 dec 2022, 11:52Znači bilo je. Onda nije nikakav pokušaj opravdanja nego činjenica.
Evo sad se piše kako je kao htio Piksi da ga zove, klub ga nije pustio. Nije FIFA termin.
Znači, ako je to tačno, ako ga je Piksi zvao i on htio ići, onda je sve jasno.
Ići će prvi naredni termin i to je to.
Koševo Zapad
Ajmo realno. Pod broj 1, pitanje je da li on ima mjesta u reprezentaciji Srbije. Ako ima, bar da bude drugi golman, onda je sve jasno. Sa sportske strane, Srbija mu je logican izbor. Imaju dobrih igraca, naigrat ce slijedecih prvenstava na EP i SP. Sta ce sa Bosnom? Takodje, sigurno da njemu, kao i svakom Srbinu, srce kuca za Srbiju. On je Srbin iz Banja Luke i to je tako. Sigurno mu nije ugodno vidjeti ljiljane na tribinama i slusati razne pjesme. Priznali to ili ne, reprezentacija BiH pripada samo Bosnjackom korpusu u BiH i iskljucovo su takvi i takva ikonografija na tribinama.
- Shategabri
- Kontakt:
Ne ignorišem, pomenuo sam i sam da je to jedino što imamo vezano za poziv.harden je napisao/la: ↑20 dec 2022, 12:05Kako ti uspjesno ignorises obracanje menadzera od ovog malog smradaprocitaj opet sta sam u spoiler stavio. Kome se igra igrat ce.
Koliko je tek ''smradova'' koje ne vuče ni Srbija ni Hrvatska, pa su svejedno otišli nastupati za druge reprezentacije
Da te pitam, je li ti Amina Kajtaz smrad?
Koševo Zapad
Iskreno, ako je istina, dabogda na prvoj utakmici nogu slomio. Znam da je ruzno sto ovo govorim, al ko zadnja hinja cekas poziv Srbije da se ispalis, a BiH ti sve dala. U Sarajevu se proslavio i prodao, a ti cekas poziv agresora na grad u kojem si vecinu karijere proveo
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zato kazem u martu cemo sve znati. Ali bilo bi korektno da kaze barem sta je stvar. Hocu da igram za Srbiju. Oke uredu. Necu da igram za BiH dok je selektor Tuta. Oke uredu.Shategabri je napisao/la: ↑20 dec 2022, 12:09Vidjećemo u narednom periodu kako tačno stoje stvari.Maestro je napisao/la: ↑20 dec 2022, 12:03Dobro ne trazi se od strane Vladana puno. Izjasni se na IG i reci svoju stranu price. Alo je Srbija razlog okej je. Reci tako i gotova stvari. Ovako dajes alibi Vici i Tuti. Uz to narodu da te pravi budalom a ispada Tuta i Vico cisti.Shategabri je napisao/la: ↑20 dec 2022, 11:52
Znači bilo je. Onda nije nikakav pokušaj opravdanja nego činjenica.
Evo sad se piše kako je kao htio Piksi da ga zove, klub ga nije pustio. Nije FIFA termin.
Znači, ako je to tačno, ako ga je Piksi zvao i on htio ići, onda je sve jasno.
Ići će prvi naredni termin i to je to.
A ne ovako nista ne reci i praviti ovoliku stvar iz toga.
Barem bi bilo posteno prema ljudima koji su ga pratili u Sarajevu i mladoj reprezentaciji.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Nije ni problem na jednu stranu igranje za Srbiju. Ali reci to fino i da prica bude gotova. A ne ovako razvlaciti i praviti ljude budalama.DamirT je napisao/la: ↑20 dec 2022, 12:11Iskreno, ako je istina, dabogda na prvoj utakmici nogu slomio. Znam da je ruzno sto ovo govorim, al ko zadnja hinja cekas poziv Srbije da se ispalis, a BiH ti sve dala. U Sarajevu se proslavio i prodao, a ti cekas poziv agresora na grad u kojem si vecinu karijere proveo
Ovo se vuce od proslog marta. Prvi poziv za Srbiju moze dobiti tek u martu iduce godine. Znaci period od godinu dana pravis sviju budalama.
Gledam ss.ba pet clanaka danas o smecarima iz Argentine. Umjesto da malo nazovu i raspitaju se okolo. Zovi Vladana, Misketa, Tutu itd.
Ali ne bolje malo Argentina, Wanda i Knoll.
Zadnja izmjena: Maestro, dana/u 20 dec 2022, 12:18, ukupno mijenjano 1 put.
Tuta Petrov
Tuta Petrov