Uplati mu 8 dolara da ga utješiš maloBundesliga je napisao/la: ↑20 dec 2022, 12:34Nema veze sa Republikancima već mu jednostavno idu na živce ovi leftisti kojima sve živo smeta i nametali bi drugima kako će živjeti. Htio je vratiti Trumpa jer voli ložiti ove wokiste. Samo trebao bi prestati zbog svog mentalnog zdravlja jer je očigledno da je narušeno.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
Šta mu imam uplaćivati, može kupiti i tebe i komplet ti porodicu i ovu državu. Smiri se dječko.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Pa vidim sikiraš se za njega
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Neko naucio Causevica sta znaci rijec "bahat". Od tad nije objavio clanak u kojem se ne spominje "bahati" neko 

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Koja je najbolja verzija mapa na internetu? Treba mi neka sa jako dobrom rezolucijom da bi mogao iscrtavati puteve
Preporučio bi ti OpenStreetMap ako misliš na ilustrovane karte, puno je detaljnija od Google Maps i lakša je za obrađivati generalno
Ako misliš na satelitske fotografije onda ne znam nažalost
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Šteta za Laću
-
- Kontakt:
Više nije Mbappe bahat , sad mu je Nusret bahat

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Jel citao neko knjigu fedje stukana-blank?
Ja imam volju da je procitam u skorije vrijeme, sto zbog Fedje koji je lik i po, sto zbog preporuka ovih poznanika i prijatelja sto su je i citali... mnogi mi kazu da je to najbolja balkanska knjiga uz Schindlerov lift, Dzamonjinu autobiografsku knjigu "Ako ti jave da sam pao" i Sarajevski marlboro (ove tri sam i ja citao i stvarno su brutalne), pa budem se uvjerio je l' tako dobra .. al svakako top 3 prioriteta za kupiti i procitati ..
Feđa je

Ima i čitava emisija na Yt, vrijedi pogledati.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Čitati preuveličanu autobiografiju jednog narkomana. Lol
Bivšeg narkomana koji je kao takav savrsen primjer osobe o kojoj treba pisati. Da li je ili nije preuveličana to samo on zna, ali je on kao glumac, i ovako kao covjek, izuzetno pametan i inteligentan sa siroko razvijenom svijescu...
blank je kao zuto tjera te da procitas stranice sama knjiga vrhunska je nema sta , ako ti jave da sam pao svaku noc pi desetak stranica procitam nema bolje knjige da se zavrsi danKompromis je napisao/la: ↑20 dec 2022, 19:53Ja imam volju da je procitam u skorije vrijeme, sto zbog Fedje koji je lik i po, sto zbog preporuka ovih poznanika i prijatelja sto su je i citali... mnogi mi kazu da je to najbolja balkanska knjiga uz Schindlerov lift, Dzamonjinu autobiografsku knjigu "Ako ti jave da sam pao" i Sarajevski marlboro (ove tri sam i ja citao i stvarno su brutalne), pa budem se uvjerio je l' tako dobra .. al svakako top 3 prioriteta za kupiti i procitati ..
a sindlerov lift kad sam u kamernom teatru gledao tu predstavu to je jedina predstava na kojoj sam zaplakao , bukvalno vilica do poda i jecaji dio sa komsijama i kako se brzo okrene prica je

Sindlerov lift fakat nista dodat, nista oduzet .. sve kako je bilo u ratu Prijedoru ali kroz umjetnicki prikaz solitera... bas da te jeza hvata a nista ne upucuje na to... Isto tako Cvijeticeva Sto na podu spavas, mnogo psiholoski brutalnija, a pisac se unio u nju kao da je on to prozivio...Robust je napisao/la: ↑20 dec 2022, 21:14blank je kao zuto tjera te da procitas stranice sama knjiga vrhunska je nema sta , ako ti jave da sam pao svaku noc pi desetak stranica procitam nema bolje knjige da se zavrsi danKompromis je napisao/la: ↑20 dec 2022, 19:53Ja imam volju da je procitam u skorije vrijeme, sto zbog Fedje koji je lik i po, sto zbog preporuka ovih poznanika i prijatelja sto su je i citali... mnogi mi kazu da je to najbolja balkanska knjiga uz Schindlerov lift, Dzamonjinu autobiografsku knjigu "Ako ti jave da sam pao" i Sarajevski marlboro (ove tri sam i ja citao i stvarno su brutalne), pa budem se uvjerio je l' tako dobra .. al svakako top 3 prioriteta za kupiti i procitati ..
a sindlerov lift kad sam u kamernom teatru gledao tu predstavu to je jedina predstava na kojoj sam zaplakao , bukvalno vilica do poda i jecaji dio sa komsijama i kako se brzo okrene prica je![]()
![]()
Ja doduse knjigu ne mogu citati po par stranica dnevno iako bi se tako trebale citati knjige kako bi se iz njih sve najbolje izvuklo... ja jednostavno ko seljak uzmem knjigu i ako mogu procitam je isti dan, a ako ne onda na dva put ili tri... Ja sam Dzamonjinu autobiografiju procitao za dva dana, a Karahasanovih deset klasika za ovako nekih 6 7 dana... jbg...
Nadam se da cu i ja uzivati u Blanku, iako s obzirom na to koje autor ni ne sumnjam...
Jbo te život 
Btw. šta je sa onom serijom "Kotlina", gdje glumi drota ?

Nema gdje nije gostovao u zadnja dva mjeseca.
Btw. šta je sa onom serijom "Kotlina", gdje glumi drota ?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Završena je prva sezona, 'nako. Može se pogledati.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.