Ko će sada golove da daje

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ko će sada golove da daje
Razmisljate li o tome da nekad i Jaha radi kako mu drugi kazu, narede, nametnu ili jos drasticnije? Da imaju jaci ljudi koji se tu vrte, vedre i oblace, guraju svoje potencijalne transfer igrace?HPCompaq je napisao/la: ↑20 dec 2022, 20:35Šteta za Mujarica, još jedan u nizu igrača koje zbog neozbiljnog ponašanja pojedinaca u klubu ne možemo unovčiti. Kemo nije Jahin miljenik od prvog dana. Ali nema veze, baš šteta jer momak je kapacitet, a neko će ga unovčiti, samo što mi nećemo imati fajde.
Bosko Buha i bombe su prije 15 godina prikazane na Grbavici.
I on će sad ispasti junak, jer pazi sad, nema svoje "ja"... E svašta...Beduin je napisao/la: ↑20 dec 2022, 23:14Razmisljate li o tome da nekad i Jaha radi kako mu drugi kazu, narede, nametnu ili jos drasticnije? Da imaju jaci ljudi koji se tu vrte, vedre i oblace, guraju svoje potencijalne transfer igrace?HPCompaq je napisao/la: ↑20 dec 2022, 20:35Šteta za Mujarica, još jedan u nizu igrača koje zbog neozbiljnog ponašanja pojedinaca u klubu ne možemo unovčiti. Kemo nije Jahin miljenik od prvog dana. Ali nema veze, baš šteta jer momak je kapacitet, a neko će ga unovčiti, samo što mi nećemo imati fajde.![]()
Jaha se druzi sa takvima, kafe pije...Beduin je napisao/la: ↑20 dec 2022, 23:14Razmisljate li o tome da nekad i Jaha radi kako mu drugi kazu, narede, nametnu ili jos drasticnije? Da imaju jaci ljudi koji se tu vrte, vedre i oblace, guraju svoje potencijalne transfer igrace?HPCompaq je napisao/la: ↑20 dec 2022, 20:35Šteta za Mujarica, još jedan u nizu igrača koje zbog neozbiljnog ponašanja pojedinaca u klubu ne možemo unovčiti. Kemo nije Jahin miljenik od prvog dana. Ali nema veze, baš šteta jer momak je kapacitet, a neko će ga unovčiti, samo što mi nećemo imati fajde.![]()
Malo presubjektivno i nerealno gledas na to. Malo koji trener u ligi je uspjesan, titulama okicen, Jaha je najmladji trener lige i itekako ima ambicije, vjeruj mi. Ali i svjestan situacije i okruzenja u kojem radi i zivi. Skoro svaki dan sam sa njim, treniramo, pricamo, svjestan je gdje i sa kim radi, ali na neke stvari ne mozes uticati. Da odustanes? Pa sta onda? Najlakse je reci j3bes ovo, odoh ja u mladje lategorije gdje se nemas ni prilike nametnuti, dokazati, na bilo koji nacin skrenuti paznju na sebe... a nekad trener jednostavno imadne i tu dozu srece da se poklope kockice i da ga to trasira dalje, u bolji klub, ligu, drzavu...simonknows je napisao/la: ↑21 dec 2022, 07:23I on će sad ispasti junak, jer pazi sad, nema svoje "ja"... E svašta...Beduin je napisao/la: ↑20 dec 2022, 23:14Razmisljate li o tome da nekad i Jaha radi kako mu drugi kazu, narede, nametnu ili jos drasticnije? Da imaju jaci ljudi koji se tu vrte, vedre i oblace, guraju svoje potencijalne transfer igrace?HPCompaq je napisao/la: ↑20 dec 2022, 20:35Šteta za Mujarica, još jedan u nizu igrača koje zbog neozbiljnog ponašanja pojedinaca u klubu ne možemo unovčiti. Kemo nije Jahin miljenik od prvog dana. Ali nema veze, baš šteta jer momak je kapacitet, a neko će ga unovčiti, samo što mi nećemo imati fajde.![]()
Nek' ide ako nema slobodu u radu, pa kad se promijene 2 3 trenera i ovi vide da niko neće da mu se nameće... Ne bi to moglo tako baš da nema takvih poput Čeličnog. Milion primjera trenera koji su otišli zbog toga, on je znači saučesnik.
Niko u klubu ne igra zbog menadžera, garantujem, to što Čelični priča po kafama itd. je čisto sebe da opere, jer je neznalica koja prvo trenersku školu nije završila onako kako je to uradilo možda 9 od 11 ostalih trenera u ligi. O trenerskim referencama da ne pričam, ni iskustva, ni trofeja, ni da pogodi izmjenu, pobijedimo kad igrači nešto između sebe skontaju i ako taj dan se potrefi da se sami skontaju na terenu svi zajedno... Da nemamo u svlačionici momke kakve imamo, ne bi ovaj pobijedio do maja. Izjava svaki put ista, borba i htijenje... Red je da ide, ali nažalost on je tu do kraja.![]()
Idol vam je...
Kolko smo azurni mogli bi tako jedino placat nekog naseg juniora u vidu stipendije.RollingPaper je napisao/la: ↑21 dec 2022, 10:33Trebamo napravit slicnu akciju kao Manijaci, dovedemo neku klasu od igraca i mi navijaci ga platimo sms porukama.![]()
I to bi mu nabijali na nos stalno. Moro bi klosare po gradu castit kafamaklasik je napisao/la: ↑21 dec 2022, 10:49Kolko smo azurni mogli bi tako jedino placat nekog naseg juniora u vidu stipendije.RollingPaper je napisao/la: ↑21 dec 2022, 10:33Trebamo napravit slicnu akciju kao Manijaci, dovedemo neku klasu od igraca i mi navijaci ga platimo sms porukama.![]()
Mi te hranimo, od nas zivis, bio bi sirotinja bez nasKolutsudzuke je napisao/la: ↑21 dec 2022, 11:49I to bi mu nabijali na nos stalno. Moro bi klosare po gradu castit kafamaklasik je napisao/la: ↑21 dec 2022, 10:49Kolko smo azurni mogli bi tako jedino placat nekog naseg juniora u vidu stipendije.RollingPaper je napisao/la: ↑21 dec 2022, 10:33Trebamo napravit slicnu akciju kao Manijaci, dovedemo neku klasu od igraca i mi navijaci ga platimo sms porukama.![]()
Carsija mrtvaklasik je napisao/la: ↑21 dec 2022, 12:22Mi te hranimo, od nas zivis, bio bi sirotinja bez nasKolutsudzuke je napisao/la: ↑21 dec 2022, 11:49I to bi mu nabijali na nos stalno. Moro bi klosare po gradu castit kafama![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.