FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

meecko
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet

Post Postao/la meecko » 20 dec 2022, 16:10

samirr je napisao/la:
20 dec 2022, 14:27
Otišo si Jarovicu ostala je tuga..
Ko će sada golove da daje :damn: :damn:
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 20 dec 2022, 18:45

Ovih par mladjih igraca mi govori da Jaha radi sa dosta energije, sasvim dobre treninge drzi i ne zaostaje u odnosu na druge klubove po tom pitanju, dobar broj igraca ga gotivi i hvali njegovo vodjenje treninga i sto uvodi neke metode.

Ipak, ima problem motivisati i natjerati par starijih i umisljenijih igraca da ozbiljnije treniraju i daju svoj maksimum. Rekao bih ocekivano kod nas, a i vidljivo na terenu. Vidili smo kako Said igra pred kraj sezone kad hoce i kad malo podigne fizicku spremu. Ali to je tek u zadnjih par utakmica bilo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 20 dec 2022, 19:55

Mogla bi uskoro da padne jedna bomba, a i jedan mladi igrač iz PL pregovara s nama :)
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 20 dec 2022, 20:13

Za mene bi bomba bila da uzmemo trofej kupa i igramo evropu, i izborimo usput jeb eni opstanak. E to je bomba.

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 20 dec 2022, 20:35

Šteta za Mujarica, još jedan u nizu igrača koje zbog neozbiljnog ponašanja pojedinaca u klubu ne možemo unovčiti. Kemo nije Jahin miljenik od prvog dana. Ali nema veze, baš šteta jer momak je kapacitet, a neko će ga unovčiti, samo što mi nećemo imati fajde.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 20 dec 2022, 23:14

HPCompaq je napisao/la:
20 dec 2022, 20:35
Šteta za Mujarica, još jedan u nizu igrača koje zbog neozbiljnog ponašanja pojedinaca u klubu ne možemo unovčiti. Kemo nije Jahin miljenik od prvog dana. Ali nema veze, baš šteta jer momak je kapacitet, a neko će ga unovčiti, samo što mi nećemo imati fajde.
Razmisljate li o tome da nekad i Jaha radi kako mu drugi kazu, narede, nametnu ili jos drasticnije? Da imaju jaci ljudi koji se tu vrte, vedre i oblace, guraju svoje potencijalne transfer igrace? ;)

075 ❤

Kolutsudzuke
Kontakt:

Post Postao/la Kolutsudzuke » 20 dec 2022, 23:29

Dok god mamlazi misle da je jaha najveci problem nece nam ni bit bolje. Pljuje se po frajeru ovdje isto ko da lopte nije vidio u zivotu. Svaka mu cast sto je tu gdje niko nece da bude. Da dodje murinjo mi cemo se borit za opstanak, a znamo i zasto ne sigurno zbog jahe :)
RIP PROBISVJET

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 20 dec 2022, 23:37

simonknows je napisao/la:
20 dec 2022, 19:55
Mogla bi uskoro da padne jedna bomba
Bosko Buha i bombe su prije 15 godina prikazane na Grbavici.
Sve bombe poslije bile su jeftine kopije.
tuzlanska Sloboda

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 21 dec 2022, 07:23

Beduin je napisao/la:
20 dec 2022, 23:14
HPCompaq je napisao/la:
Razmisljate li o tome da nekad i Jaha radi kako mu drugi kazu, narede, nametnu ili jos drasticnije? Da imaju jaci ljudi koji se tu vrte, vedre i oblace, guraju svoje potencijalne transfer igrace? ;)
I on će sad ispasti junak, jer pazi sad, nema svoje "ja"... E svašta...

Nek' ide ako nema slobodu u radu, pa kad se promijene 2 3 trenera i ovi vide da niko neće da mu se nameće... Ne bi to moglo tako baš da nema takvih poput Čeličnog. Milion primjera trenera koji su otišli zbog toga, on je znači saučesnik.

Niko u klubu ne igra zbog menadžera, garantujem, to što Čelični priča po kafama itd. je čisto sebe da opere, jer je neznalica koja prvo trenersku školu nije završila onako kako je to uradilo možda 9 od 11 ostalih trenera u ligi. O trenerskim referencama da ne pričam, ni iskustva, ni trofeja, ni da pogodi izmjenu, pobijedimo kad igrači nešto između sebe skontaju i ako taj dan se potrefi da se sami skontaju na terenu svi zajedno... Da nemamo u svlačionici momke kakve imamo, ne bi ovaj pobijedio do maja. Izjava svaki put ista, borba i htijenje... Red je da ide, ali nažalost on je tu do kraja. :)
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

SlobodaTuzla075
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla075 » 21 dec 2022, 09:33

Beduin je napisao/la:
HPCompaq je napisao/la:
Jaha se druzi sa takvima, kafe pije...

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 21 dec 2022, 10:21

21 dec 2022, 07:23
Beduin je napisao/la:
HPCompaq je napisao/la:
I on će sad ispasti junak, jer pazi sad, nema svoje "ja"... E svašta...

Nek' ide ako nema slobodu u radu, pa kad se promijene 2 3 trenera i ovi vide da niko neće da mu se nameće... Ne bi to moglo tako baš da nema takvih poput Čeličnog. Milion primjera trenera koji su otišli zbog toga, on je znači saučesnik.

Niko u klubu ne igra zbog menadžera, garantujem, to što Čelični priča po kafama itd. je čisto sebe da opere, jer je neznalica koja prvo trenersku školu nije završila onako kako je to uradilo možda 9 od 11 ostalih trenera u ligi. O trenerskim referencama da ne pričam, ni iskustva, ni trofeja, ni da pogodi izmjenu, pobijedimo kad igrači nešto između sebe skontaju i ako taj dan se potrefi da se sami skontaju na terenu svi zajedno... Da nemamo u svlačionici momke kakve imamo, ne bi ovaj pobijedio do maja. Izjava svaki put ista, borba i htijenje... Red je da ide, ali nažalost on je tu do kraja. :)
Malo presubjektivno i nerealno gledas na to. Malo koji trener u ligi je uspjesan, titulama okicen, Jaha je najmladji trener lige i itekako ima ambicije, vjeruj mi. Ali i svjestan situacije i okruzenja u kojem radi i zivi. Skoro svaki dan sam sa njim, treniramo, pricamo, svjestan je gdje i sa kim radi, ali na neke stvari ne mozes uticati. Da odustanes? Pa sta onda? Najlakse je reci j3bes ovo, odoh ja u mladje lategorije gdje se nemas ni prilike nametnuti, dokazati, na bilo koji nacin skrenuti paznju na sebe... a nekad trener jednostavno imadne i tu dozu srece da se poklope kockice i da ga to trasira dalje, u bolji klub, ligu, drzavu...

Sa jednim malim sam pricao, a koji je prosao akademiju Sarajeva pa se vratio nama, kaze i sam da treninzi i uslovi u prvom timu nisu toliko drasticni, ali da je ta razlika tek vidljiva i drasticna u mladjim kategorijama. Ocekivano, rekao bih.

075 ❤

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 21 dec 2022, 10:33

Trebamo napravit slicnu akciju kao Manijaci, dovedemo neku klasu od igraca i mi navijaci ga platimo sms porukama. :D

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 21 dec 2022, 10:39

zlajci je napisao/la:
20 dec 2022, 23:37
20 dec 2022, 19:55
Mogla bi uskoro da padne jedna bomba
Bosko Buha i bombe su prije 15 godina prikazane na Grbavici.
Sve bombe poslije bile su jeftine kopije.
Idol vam je... :mrgreen:
075

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 21 dec 2022, 10:49

RollingPaper je napisao/la:
21 dec 2022, 10:33
Trebamo napravit slicnu akciju kao Manijaci, dovedemo neku klasu od igraca i mi navijaci ga platimo sms porukama. :D
Kolko smo azurni mogli bi tako jedino placat nekog naseg juniora u vidu stipendije.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Kolutsudzuke
Kontakt:

Post Postao/la Kolutsudzuke » 21 dec 2022, 11:49

klasik je napisao/la:
21 dec 2022, 10:49
Kolko smo azurni mogli bi tako jedino placat nekog naseg juniora u vidu stipendije.
I to bi mu nabijali na nos stalno. Moro bi klosare po gradu castit kafama
RIP PROBISVJET

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 21 dec 2022, 12:22

Kolutsudzuke je napisao/la:
21 dec 2022, 11:49
klasik je napisao/la:
Mi te hranimo, od nas zivis, bio bi sirotinja bez nas :mrgreen:
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 21 dec 2022, 13:43

Ne mozemo skupit hiljadu ljudi za sezonske karte godisnje, a da mjesecno placamo skupog igraca
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Kolutsudzuke
Kontakt:

Post Postao/la Kolutsudzuke » 21 dec 2022, 15:38

klasik je napisao/la:
21 dec 2022, 12:22
Kolutsudzuke je napisao/la:
21 dec 2022, 11:49
klasik je napisao/la:

Mi te hranimo, od nas zivis, bio bi sirotinja bez nas :mrgreen:
Carsija mrtva
RIP PROBISVJET

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 21 dec 2022, 17:08

Pooštreno licenciranje za PL, ne sviđa mi se nikako to...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 21 dec 2022, 19:06

Nece to samo nas pogoditi ima jos dosta klubova koji ce se dobro namuciti da se dobije licenca,samo nama gledaju sve bas sve dok Zeljo dobije licencu na prvostepenoj iako je u goroj situaciji od nas.Ako Leotar i Sloga dobiju pa i Igman, niti jedna od ovih ekipa nema stadion koji ispunjavaju osnovne uslove za dobijanje licence a imaju sigurno i finansijskih problema.

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.