Ma da je prvo ovu bagru rastjerat na vrijeme…
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Krivokapić bi trebao sutra potpisati.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Nema šanse da se oporavi on prije iduće sezone, takva je povreda odprilike godinu dana rehabilitacije treba
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nismo dugo o njemu pisali, evo prilike

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zamjena za Nurudina

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Koja letargija vlada zbog qravela u upravi i strucnom stabu. Do sada bi se ovde vrtilo 500 imena, a ovako raja nezainteresovana drama...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Mirva je to vec sredio sve,Hadzija i Ayiša SD a Mirza trener svih trenera

Nase je samo da se probamo ne srkletiti do naredne reorganizacije koje ide za 5-6 mjeseci.
Ne moze biti gori od Nurdina, Ahmo je bio brzi i okretniji od njega
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Dovescemo ga ako ih prevarimo da ga daju bez para. Pa da nam onda odigra jedno pola godine bez marke primanja kao Mesanovic. Poslije toga ce biti spreman sve potpisati,samo da ga pustimo. FK. Sibicar.MortemHz je napisao/la: ↑21 dec 2022, 10:41Sportski direktor Olimpije iz Ljubljanje Goran Boromisa reagovao je na pisanja slovenačkih i bh. medija o prodaji 26-godišnjeg bh. fudbalera Almedina Ziljkića FK Sarajevo.
Boromisa tvrdi kako nijedan tim nije poslao zvaničnu ponudu za povremenog reprezentativca Bosne i Hercegovine, ali u razgovoru za Ekipu priznaje kako su se određeni ljudi iz Sarajeva raspitivali za usluge ovog fudbalera.
"Nikakva zvanična ponuda nije stigla na našu adresu. Postoji nekoliko zainteresovanih timova, raspitivali su se brojni klubovi, među kojima je i FK Sarajevo", rekao je Boromisa i dodaje:
"Kako sam već rekao, ne postoji nikakva zvanična ponuda. Dnevno dobijemo 10-15 pitanja za naše fudbalere i to za nas više nije ništa novo. Ono što mogu reći je da je Almedin Ziljkić još uvijek igrač Olimpije", rekao je Boromisa.
FK Sarajevo očigledno ima interes za dovođenje Ziljkića, ali za sada je sve na interesu i ponuda na adresu ljubljanskog tima još uvijek nije došla.
Apsolutno me nista ne interesuje sve dok se ne dovede trener, direktor i sportski direktor. Ovo sto trenutno imamo na ovim funkcijama zove se blam. Do tad svaku izgubili i sve karijere zbog povrede zavrsili.Sanchez1987 je napisao/la: ↑21 dec 2022, 13:32Mirva je to vec sredio sve,Hadzija i Ayiša SD a Mirza trener svih trenera![]()
Nase je samo da se probamo ne srkletiti do naredne reorganizacije koje ide za 5-6 mjeseci.
NEMA NAZAD
100000% se slazemholyman je napisao/la: ↑21 dec 2022, 13:35Apsolutno me nista ne interesuje sve dok se ne dovede trener, direktor i sportski direktor. Ovo sto trenutno imamo na ovim funkcijama zove se blam. Do tad svaku izgubili i sve karijere zbog povrede zavrsili.Sanchez1987 je napisao/la: ↑21 dec 2022, 13:32Mirva je to vec sredio sve,Hadzija i Ayiša SD a Mirza trener svih trenera![]()
Da Mbappea potpisu sad bilo bi mi svejedno. Prvo ovo gore navedeno ispravit pa tek ostalo
-
- Kontakt:
Znaci nema nista od toga.Nasi ko i bi nesto,ali na guzove da ne placaju odstetu.MortemHz je napisao/la: ↑21 dec 2022, 10:41"Nikakva zvanična ponuda nije stigla na našu adresu. Postoji nekoliko zainteresovanih timova, raspitivali su se brojni klubovi, među kojima je i FK Sarajevo", rekao je Boromisa i dodaje:
"Kako sam već rekao, ne postoji nikakva zvanična ponuda. Dnevno dobijemo 10-15 pitanja za naše fudbalere i to za nas više nije ništa novo. Ono što mogu reći je da je Almedin Ziljkić još uvijek igrač Olimpije", rekao je Boromisa.
Imas pravo na jednog stranca da dovedes nasi ce to iskoristiti za igraca koji igra 2.ligu Crne Gore(rang nase 2.lige FBiH).Ok ima 19 godina ali niko me ne moze ubjediti da su ga oni nesto detaljno pratili,vec usli u TM vidjeli mlad zabio 9-10 golova i rekli daj ovog
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
100%holyman je napisao/la: ↑21 dec 2022, 13:35Apsolutno me nista ne interesuje sve dok se ne dovede trener, direktor i sportski direktor. Ovo sto trenutno imamo na ovim funkcijama zove se blam. Do tad svaku izgubili i sve karijere zbog povrede zavrsili.Sanchez1987 je napisao/la: ↑21 dec 2022, 13:32Mirva je to vec sredio sve,Hadzija i Ayiša SD a Mirza trener svih trenera![]()

- ElCartel11
- Kontakt:
Moze, može...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ščepovic samostalno trenira u Zemunelu i čeka novi angažman 

Zbog trenera koji ti se ne sviđa željeti nekome povredu i da ti klub za kojeg navodno navijaš svaku izgubi.samoSA je napisao/la: ↑21 dec 2022, 15:27100%holyman je napisao/la: ↑21 dec 2022, 13:35Apsolutno me nista ne interesuje sve dok se ne dovede trener, direktor i sportski direktor. Ovo sto trenutno imamo na ovim funkcijama zove se blam. Do tad svaku izgubili i sve karijere zbog povrede zavrsili.Sanchez1987 je napisao/la: ↑21 dec 2022, 13:32
Mirva je to vec sredio sve,Hadzija i Ayiša SD a Mirza trener svih trenera![]()
Nase je samo da se probamo ne srkletiti do naredne reorganizacije koje ide za 5-6 mjeseci.![]()

Kad naši na kraju dovedu ovog što su ga kone pustili neki dan 

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, riki46 i 57 gostiju.